Wedden op WK kwalificatiematch België – Estland

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 november 2021     0 REACTIES

Deze week wordt bekend welke landen er naar het WK 2022 in Qatar mogen. In deze laatste kwalficiatiereeks van 2021 neemt België op tegen Estland en Wales. Deze zaterdag spelen De Rode Duivels in het Koning Boudewijn Stadion tegen Estland. Daarna volgt de match op verplaatsing in Wales. Gaat het team van bondscoach Roberto Martinez deze laatste thuismatch in Groep F winnen? Voorspel en speel via de hoogste pre-odds op VoetbalGokken.be!

Roberto Martinez: “Estland speelt goed”

Begin september speelde België nog op verplaatsing in en tegen Estland. Die match werd met 2-5 gewonnen, maar daar moesten De Rode Duivels volgens bondscoach Roberto Martinez wel wat voor doen. “Ik vond Estland echt goed spelen”, zei de bondscoach na afloop van dat duel. Zaterdag komt het Estisch team naar Koning Boudewijn Stadion. “Er is een kwaliteitsverschil tussen beide landen. Dat willen we graag uitdrukken in de score, maar het belangrijkste blijft winnen. Drie punten is het enige dat vrijdagavond van tel is”, zegt de oefenmeester erover.

“Eden Hazard moet wedstrijden spelen”

Voor de ontmoeting met de Essen hoopt Martinez terug te kunnen beschikken over Eden Hazard die na zijn blessureherstel nog weinig heeft gespeeld voor zijn ploeg Real Madrid. “Eden is geen speler die matchfit geraakt op training. Hij moet wedstrijden spelen en die minuten gaat hij bij ons krijgen”, belooft Martinez. “Medisch gezien is alles in orde met hem. We hebben een goed contact met de medische staf van Real Madrid en daar verzekeren ze ons dat hij 100 procent fit is”, bevestigt de keuzeheer van De Duivels.

Thomas Haberli: “Evenwicht vinden tegen België”

De Estisch bondscoach Thomas Haberli weet waar zijn elftal toe in staat is, maar weet hoe moeilijk België te verslaan is. “Ik denk dat we hebben laten zien dat we druk kunnen zetten. Maar als het niveauverschil te groot is, moeten we soms accepteren dat de tegenstander sterk is. Als je bijvoorbeeld tegen België hoog gaat, zullen ze goede oplossingen vinden voor Lukaku. We moeten een evenwicht vinden, maar we willen natuurlijk zelf ook hoog druk zetten en dat hebben we, zoals ik al zei, al eens gedaan”, legt de bondscoach van Estland uit.

“Sterk zijn tegen België en Tsjechië”

Na de match tegen de Belgen spelen de Essen nog tegen Tsjechië. Bondscoach Haberli heeft zijn strijdplan gereed voor de laatste twee kwalificatieduels al zit een WK-ticket er al lang niet meer in voor de Essen. “We moeten ons bewust zijn van wanneer we de zone moeten dekken en wanneer we de speler moeten dekken. We moeten sterk zijn tegen België en Tsjechië”, besluit de keuzeheer.

Statistieken

In Groep E hebben De Rode Duivels zestien punten uit zes duels gevoetbald. De ploeg van bondscoach Martinez heeft nog twee ronden te spelen in de poule doordat het voorbije maand uitkwam in de Final Four van de UEFA Nations League. De nummer twee Tsjechië heeft elf punten en heeft met Estland nog maar één match op het programma staan. Het Estisch elftal staat vierde met vier punten.

Head 2 Head

België speelde in 2016 voor de laatste keer thuis tegen Estland. In dat jaar werd de WK kwalificatiematch met 8-1 gewonnen van de Essen. In 2008 ontmoette de landenteams elkaar ook in de WK kwalificatiepoule. De Rode Duivels zegevierden toen nipt van Estland. In Stadion Maurice Dufrasne werd het 3-2 voor onze jongens.

Huidige vorm België

Voorbije maand speelden De Duivels de finales van de UEFA Nations League. De halve finale ging verloren met 2-3 van onze zuiderburen uit Frankrijk. Ook Italië won niet van Spanje (1-2) waardoor De Rode Duivels om de troostprijs mochten strijden tegen de Europees kampioen. Ook dat duel ging verloren met 2-1.

Huidige vorm Estland

Estland speelde voorbije maand tegen Wit-Rusland en Wales. De ploeg van bondscoach Haberli wist in eigen land met 2-0 te winnen van de Wit-Russen, maar tegen Wales kon het Estisch team geen vuist maken. De ploeg uit Wales kwam met 0-1 winnen in de A. Le Coq Arena te Tallinn.

Prognose

En dan de prognose voor België – Estland. Onze wedtip is een zege van De Rode Duivel 4-0. Wat is uw voorspelling voor deze WK kwalificatiematch?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze match in het Koning Boudewijn Stadion.

Quoteringen België – Estland

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds torenhoog in voor de ontmoeting van de Belgen met Estland. Wilt u spelen voor de hoogste odds? Dan zult u op een overwinning van Estland moeten inzetten. Winnen de bezoekers in Brussel, dan bent u spekkoper want de bookmakers keren x 34.00 keer uw inleg uit.

Vult u een gelijkspel in bij het 1X2 spelsysteem van uw bookmaker? Dan kunt u een beloning van x 15.00 keer uw speelbedrag tegemoetzien als deze voorspelling de juist is. Een overwinning van De Rode Duivels is goed voor een beloning van x 1.04 keer uw ingelegde aantal euro’s.

De WK kwalificatie match België – Estland wordt gespeeld op zaterdag 13 november om 20:45 uur in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. Wilt u meespelen, maar weet u nog niet bij welke bookmaker? Op VoetbalGokken.be vindt u de betrouwbaarste wedkantoren met de beste quoteringen voor elk duel van De Rode Duivels.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN