Wedden op WK kwalificatiegroep België: Wit-Rusland – Tsjechië

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 oktober 2021     0 REACTIES

In Groep E van de WK kwalificatie komen Wit-Rusland en Tsjechië deze maandag tegen elkaar in actie. In de poule waarin België eerste staat, wordt voor elke punt gestreden voor een ticket naar het WK 2022 in Qatar dat eind volgend jaar begint. Denkt u te weten welke ploeg er wint in het Central Stadion te Kazan? Via VoetbalGokken.be vindt u straffe quoteringen bij de betere Belgische wedkantoren.

Oleg Radushko: “Keihard voorbereiden op Tsjechië”

Wit-Rusland heeft met Oleg Radushko een nieuwe bondscoach aan de haak geslagen, maar heeft na het vertrek van Mikhail Markhel nog geen punt verdiend in Groep E. Voorbije vrijdag werd er opnieuw verloren van Estland met 2-0, maar de nieuwbakkencoach heeft hoop voor de thuismatch tegen Tsjechië dat maandag gespeeld zal worden. “Ik wil nog niet verklappen hoe wij willen spelen tegen de nationale Tsjechië ploeg, maar één ding zeg ik alvast wel: we zijn ons er keihard op aan het voorbereiden”, zegt de nieuwbakken bondscoach van Wit-Rusland.

“Aan ons om Tsjechië te verslaan”

Bondscoach Radushko heeft vertrouwen in de thuismatch tegen de Tsjechen. “Ze hebben een goed team dat fysiek voorbereid is, snel naar voren speelt, een effectief middenveld heeft en ook nog eens goede verdedigers en keeper heeft. Maar het is aan ons om maandag te proberen Tsjechië te verslaan”, zo zegt de bondscoach van Wit-Rusland.

Jaroslav Silhavy: “Strijd om tweede plek niet opgeven”

Tsjechië speelde voorbije vrijdag thuis tegen Wales een gelijkspel 2-2 en daarmee vergooide de ploeg van bondscoach Jaroslav Silhavy een kans om dichterbij het puntenaantal van België te komen. De bondscoach hoopt dat te match tegen Wit-Rusland wel drie punten op gaat leveren. “We staan nog steeds op de tweede plaats. We geven de strijd om de tweede plaats dus nog niet op, er kan van alles gebeuren. We hebben nog twee wedstrijden te gaan. Thuis tegen Wit-Rusland en op verplaatsing bij Estland”, rekent bondscoach Silhavy alvast uit.

“Veranderingen doorvoeren”

Bondscoach Silhavy moet snel een vervanger zoeken voor Antonín Barák. De middenvelder van Tsjechië is geschorst voor de komende match. “Antonín Barák kreeg een tweede gele kaart, dus hij vliegt niet met ons mee naar Wit-Rusland. We zullen zien wie zijn vervanger zal zijn. We zullen wel meer veranderingen moeten doorvoeren op basis van veel geblesseerde spelers, maar daar komen we met zijn allen wel uit”, besluit de keuzeheer van het Tsjechische elftal.

Statistieken

In Groep E staat België met zestien punten uit zes duels bovenaan. De Rode Duivels hebben weinig concurrentie is de poule. Tsjechië staat tweede met acht punten en kan nog maximaal zes punten halen. Wales staat op de derde plek met evenveel punten als de Tsjechen, maar heeft nog drie wedstrijden te spelen inclusief tegen de Rode Duivels. Wit-Rusland staat met drie punten onderaan. Estland staat met vier punten net een plaatsje hoger.

Head 2 Head

De laatste keer dat de teams tegenover elkaar stonden was begin voorbije maand. Het WK kwalificatie duel in Ostrava werd met 1-0 gewonnen door Tsjechië. Antonin Barak maakte het enige doelpunt van deze match.

Dat de teams in Wit-Rusland nog tegen elkaar speelden, is al heel wat jaren geleden. In 2003 speelden de teams in Groep 3 van de EK kwalificaties tegen elkaar. In Stadion Dinamo te Minsk werd het 1-3 voor de Tsjechen, maar deze zege werd uiteraard met een andere generatie geboekt.

Huidige vorm Wit-Rusland

Wit-Rusland heeft zes matches op rij verloren. Dit zijn de vijf duels die de Wit-Russen in de WK kwalificatie afwerkten, maar het oefenduel tegen Azerbeidzjan dat in juni werd gespeeld ging verloren. Voorbije vrijdag was Estland met 2-0 in eigen huis te sterk voor de ploeg van bondscoach Radushko.

Huidige vorm Tsjechië

Nadat Tsjechië begin voorbije maand in Brussel verloor van België met 3-0 wisten de Tsjechen niet meer te winnen. Drie dagen na de ontmoeting met de Rode Duivels werd een oefenmatch tegen Oekraïne een gelijkspel 1-1. Voorbije vrijdag werd ook de WK kwalificatiematch tegen Wales een gelijkspel 2-2.

Prognose

En dan de prognose voor Wit-Rusland – Tsjechië. Onze wedtip is een zege van Tsjechië 1-3. Wat is uw voorspelling? Voor dit WK kwalificatieduel?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan in deze groep van de Rode Duivels..

Quoteringen Wit-Rusland – Tsjechië

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen in het 1X2 spelsysteem het hoogst in bij een zege van Wit-Rusland. U kunt maximaal x10.00 keer uw speelbedrag terugverdienen als de Wit-Russen deze match in eigen huis winnen.

Nog een torenhoge pre-odd staat er voor u klaar bij een gelijkspel. Delen de teams maandag de punten in Kazan? Dan wordt uw wedbedrag op een gelijkspel x5.30 keer de inleg meer waard. Een overwinning van Tsjechië is goed voor een beloning van x1.26 keer uw speelbedrag.

De WK kwalificatie match Wit-Rusland – Tsjechië wordt gespeeld op maandag 11 oktober om 20:45 uur in het Central Stadion te Kazan. Winnen de Tsjechen deze match of pakt Wit-Rusland de eerste punten in Groep E? Wat uw voorspelling ook is, speel mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN