Wedden op WK kwalificatieduel Wit-Rusland – België

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 september 2021     0 REACTIES

Komende woensdag komt België opnieuw in actie in een WK-kwalificatiewedstrijd. Na de afgelopen wedstrijden tegen Estland en Tsjechië staat woensdag Wit-Rusland op het programma. Zullen de Rode Duivels ook dit duel gaan winnen en zo een grote stap richting het WK gaan zetten? Voorspel nu de juiste winnaar via VoetbalGokken.be en maak gebruik van de mooie quoteringen!

Roberto Martinez: “Een aantal zaken moeten nog beter”

Na de afgelopen twee wedstrijden is bondscoach Roberto Martinez tevreden, maar ziet ook nog ruimte voor verbeteringen. Martinez: “Een ticket voor het WK in Qatar lijkt bij een zege op Wit-Rusland behoorlijk zeker. Maar ik onderschat niemand. Een aantal zaken moeten bij ons nog beter en bovendien ontbreken een hoop vaste krachten in komende match.

“Wit-Rusland is een andere ploeg dan vorige keer”

Matinez vervolgt: “Wit-Rusland heeft bovendien een nieuwe bondscoach en onder hem zie ik een andere ploeg. Zij hebben inderdaad hun grootste nederlaag ooit tegen ons geleden in de eerste wedstrijd. Zo’n uitslag zullen ze zeker niet nog een keer laten gebeuren.”

“Vaste krachten ontbreken”

Martinez moet het in de match tegen Wit-Rusland zonder een aantal basiskrachten doen. De geschorste Jan Vertonghen en Romelu Lukaku ontbreken sowieso en ook ontbreekt doelman Thibaut Courtois, die last heeft van zijn achillespees. Ook Thomas Meunier ontbreekt, omdat hij nog niet wedstrijdfit is na zijn coronabesmetting. Martinez kan daarnaast ook nog niet beschikken over Kevin De Bruyne, Jeremy Doku en Dries Mertens. Ook Simon Mignolet en Thomas Vermaelen zijn er nog niet bij.

Statistieken

In Groep E gaan de Rode Duivels momenteel aan de leiding met dertien punten uit vijf duels. Alleen tegen Tsjechië, de nummer twee uit de poule, werd gelijkgespeeld (1-1). De Tsjechen hebben een achterstand van zes punten op België. Wales staat derde met zes punten, maar hebben pas drie duels gespeeld. Wit-Rusland staat met drie punten vierde, terwijl Estland puntloos onderaan staat.

Head 2 head

De Rode Duivels troffen Wit-Rusland pas eenmaal eerder. En dat was in de huidige kwalificatiecyclus. De Wit-Russen leden afgelopen maart een recordnederlaag, want de Rode Duivels versloegen hen namelijk met maar liefst 8-0.

Huidige vorm België

België won dus tos dusver viermaal en speelde eenmaal gelijk. De Rode Duivels liggen daarmee op schema voor hkwalificatie voor het WK, en zal bij een zege op Wit-Rusland een flinke stap doen richting het WK.

Huidge vorm Wit-Rusland

Wit-Rusland is natuurlijk een laagvlieger op voetbalgebied en van het land mogen dan ook geen wonderen worden verwacht. Tot dusver wist het alleen Estland te verslaan, maar zo makkelijk als het vorige wedstrijd ging voor België, zal het dit keer niet worden.

Prognose

België zal ongetwijfeld weer winnen, maar we denken niet aan een grote zege. Ook de bookmakers voorspellen winst voor de Belgen. Wij voorspellen dan ook een 3-0 overwinning voor de Rode Duivels. Durft u zich te wagen aan een voorspelling?

Quoteringen Wit-Rusland – België

Zoals verwacht is de hoogste quotering bij deze wedstrijd voor de Wit-Russen. Een zege voor hen levert u maar liefst x20,00 uw inzet op. Ook een gelijkspel levert een hoge quotering op, namelijk x7,40 keer uw inzet.

Daarentegen levert een Belgische overwinning u een laag bedrag op. De quotering bij een zege van de Rode Duivels staat namelijk genoteerd op x1,12.

De interland Wit-Rusland – België wordt woensdag 8 september gespeeld in het Central Stadium in het Russische Kazan. De aftrap vindt plaats om 20.45 uur. Winnen onze jongens ook van de Wit-Russen? Speel mee via VoetbalGokken.be en maak gebruik van de quoteringen van onze bookmakers!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN