Wedden op WK 2022 voetbal: Nederland – Argentinië

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 december 2022     0 REACTIES

Het Nederlands elftal staat in de kwartfinale van het WK 2022 in Qatar. Onze noorderburen nemen het deze vrijdag op tegen Argentinië in het Lusail Iconic Stadion te Lusail. Gaat Nederland door naar de halve finale van het WK in Qatar of voegen de Argentijnen zich tot de laatste vier van dit WK? Vergelijk de pre-odds, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Louis van Gaal: “We kunnen en moeten nog veel beter tegen Argentinië”

Nederland stond sinds 2014 voor de laatste keer in de kwartfinale van een WK. Toen op het WK in Brazilië. Bondscoach Louis van Gaal is trots op zijn team en kijkt alweer uit naar de volgende match dat tegen Argentinië zal zijn. “Tegen nog sterkere tegenstanders als Argentinië moeten we nog meer op balbezit spelen. Ik ben trots op wat we doen, maar we kunnen nog veel beter. Zeker in balbezit of in omschakeling naar balbezit”, zo zegt de bondscoach van de Nederlandse Oranje troepen.

“Extra dagen om ons voor te bereiden”

Bondscoach Van Gaal rekent vrijdag terug op zijn sterkhouders. In de achtste finales tegen de USA werden Cody Gakpo en Memphis Depay al gewisseld en dat was niet zonder reden. “Ik heb Gakpo en Memphis gewisseld om ze te sparen voor vrijdag. Nu hebben we eindelijk wat extra dagen om ons voor te bereiden. Want we moesten steeds vroeg starten en kunnen die extra twee dagen nu goed gebruiken. We moeten nog drie keer winnen!”, zegt bondscoach Van Gaal van besluit van zijn vooruitblik.

Lionel Scaloni: “Een match tussen twee historische landen”

Ook Argentinië maakt zich op voor de wedstrijd tegen Nederland. Bondscoach Lionel Scaloni is er klaar voor. “Het wordt een geweldige match tussen twee historische landen. Eén moet het toernooi verlaten, maar wij hopen door te gaan”, zegt de keuzeheer van Albicelestes.

“Van Gaal is een toonaangevende man”

Met de Nederlandse bondscoach Van Gaal ontmoet bondscoach Scaloni geen onbekende: “Ik speelde bij Deportivo La Coruña toen hij de coach van FC Barcelona was en hij was toen al een toonaangevende man. Ik ben trots om het tegen hem op te nemen, want iedereen weet wat hij heeft betekend voor het voetbal”, besluit de bondscoach van de Argentijnen zijn relaas betreffende deze WK kwartfinale match.

Statistieken

De kwartfinales worden bepaald door middel van de knock-out fase. De ploeg die wint, gaat door naar de volgende ronde. De eerste halve finale waarin de primus van deze match zal uitkomen, wordt op 13 december bekampt.

Head 2 Head

Nederland en Argentinië stonden op het WK 2014 tegenover elkander in de halve finale. De match werd pas beslist na de strafschoppenreeks die het Argentijnse elftal beter nam dan Oranje. Argentinië verloor vervolgens de finale met 1-0 van Duitsland. Nederland werd derde op dit toernooi.

Huidige vorm Nederland

Het Nederlands elftal is op dit WK nog niet verslagen. Onze noorderburen zegevierden in de poulefase met 0-2 van Senegal en met 2-0 van Qatar. Tegen Ecuador werd het een 1-1 gelijkspel. De kwartfinale werd met 3-1 gewonnen van de Verenigde Staten.

Huidige vorm Argentinië

De Argentijnen kregen bij de eerste match op het WK de deksel tegen de neus. De ploeg van bondscoach Scaloni verloor met 1-2 van Saoedi-Arabië. De Argentijnen lieten zich niet uit het veld slaan en wonnen met 2-0 van Mexico en van Polen 0-2. De kwartfinale werd met 2-1 gewonnen van Australië.

Prognose

En dan onze prognose voor de kwartfinale Nederland – Argentinië. De Belgische wedkantoren wijzen Argentinië aan als favoriet van dit duel. Wij verwachten ook een zege van de Argentijnen en zetten bij de online bookmakers in op een 1-2 zege van Argentinië. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Nederland – Argentinië

De Belgische wedkantoren schalen de pre-odds bij een gelijkspel hoog in. Als er na de reguliere speeltijd nog geen winnaar is, kunt u tot maximaal x3.25 keer de inleg scoren.

Verwacht u dat Nederland wint? Dan kun u nog iets hogere quoteringen scoren dan bij een gelijkspel. De Belgische wedkantoren hanteren een maximale quotering van x3.75 als onze noorderburen zegevieren.

Kraait Argentinië victorie, dan lopen de pre-odds op tot maximaal 2.25 keer het speelbedrag dat u hebt ingezet bij winst van de Argentijnen.

De WK 2022 kwartfinale Nederland – Argentinië wordt gespeeld op vrijdag 9 december om 20:00 uur in het Lusail Iconic Stadion te Lusail. Winnen de Nederlanders van de Argentijnen? Vergelijk de pre-odds bij de Belgische wedkantoren en zet in!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN