Wedden op oefenmatch Rode Duivels: België – Burkina Faso

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
27 maart 2022     0 REACTIES

De Rode Duivels komen deze dinsdag terug in actie als de oefenmatch tegen Burkina Faso gepland staat. De ploeg van bondscoach Roberto Martinez kwam voorbije week al uit tegen Ierland (2-2), maar speelt deze match in eigen Koning Boudewijn Stadion tegen het Afrikaanse landenteam. Voorspel de match via VoetbalGokken.be voor straffe pre-odds en de beste bookmakersdeals.

Roberto Martinez: “Geen tegengoals tegen Burkina Faso”

De Rode Duivels speelden voorbije zaterdag al een oefenmatch tegen Ierland en het team van bondscoach Roberto Martinez kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Daarmee zijn er nu vijf wedstrijden op rij waarin de Duivels de nul niet hielden en dat is volgens de bondscoach een punt van aandacht richting de wedstrijd tegen Burkina Faso. “Dat is een zorg, maar dit zijn andere spelers dan de vorige vier wedstrijden. Dus daar kunnen we niet vergelijken. Maar het kan niet anders dan dat we tegen Burkina Faso toch gaan proberen geen doelpunt tegen te krijgen”, zegt bondscoach Martinez.

“Dergelijke wedstrijden ook winnen”

De oefenmeester wil in de oefenduels vooral jonge talenten de kans geven zich te bewijzen. Toch is het volgens Martinez anders dan dat men speelt op een toernooi. “Vriendschappelijke wedstrijden vind ik niet leuk. Ik heb er altijd een beetje schrik voor vanwege het gebrek aan inzet. Het resultaat tegen de Ieren is niet zo slecht, we speelden tenslotte op verplaatsing. Het komt er nu op aan dat we dergelijke wedstrijden ook kunnen winnen. Dinsdag kunnen we het tegen Burkina Faso opnieuw gaan proberen”, aldus bondscoach Martinez.

Oscar Barro: “Het Belgische elftal zit vol talent”

Oscar Barro is de kersverse bondscoach van het Burkinees voetbalelftal. Dinsdag komt de nieuwbakkencoach met zijn ploeg op bezoek in het Koning Boudewijn Stadion voor een oefenwedstrijd tegen de Duivels. “Wij spelen dinsdag tegen België een tegenstander waarbij de spelers in de hoogste competities spelen zoals in Engeland, Spanje, Frankrijk en Duitsland. Dat betekent dat het een kwaliteitsteam is, vol talent”, blikt de nieuwe bondscoach van Burkina Faso vooruit naar de wedstrijd tegen de Belgen.

“We hebben onze eigen speelstijl”

Voorbije week verloor de ploeg van bondscoach Barro met 5-0 van Kosovo. De oefenmeester van Burkina Faso hoopt dinsdag op een betere dag voor zijn team. “We hebben onze eigen speelstijl, onze eigen filosofie waarop we ons zullen concentreren om deze wedstrijd zo goed mogelijk te benaderen en om misschien ook nog een goed resultaat te behalen”, zegt bondscoach Barro over de oefenwedstrijd tegen de Rode Duivels.

Statistieken

Voor de Rode Duivels is de match tegen Burkina Faso een voorbereiding op de UEFA Nations League die deze zomer van start gaat en het WK2022 in Qatar eind dit jaar. In de Nations League treffen de Duivels begin juni onze noorderburen Nederland aan. Daarna volgen de matches tegen Polen en Wales. Burkina Faso heeft zich niet geplaatst voor het WK later dit jaar in Qatar.

Head 2 Head

België heeft Burkina Faso nog niet eerder als tegenstander in een oefenduel gehad. Ook op wereldtoernooien speelden de landenteams nog niet eerder tegen elkander. We kunnen dus niet terugblikken naar eerder gespeelde duels.

Huidige vorm België

De eerste oefenwedstrijd van de twee duels die deze week gepland staan voor de Rode Duivels werd een 2-2 gelijkspel tegen Ierland. België kwam door een treffer van Michy Batshuayi al snel op voorsprong, maar daar hadden de Ieren snel antwoord op. Hans Vanaken scoorde ruim na de thee, maar in het slot van de wedstrijd scoorden de Ieren en kwam de stand op 2-2.

Huidige vorm Burkina Faso

Burkina Faso heeft begin dit jaar de Afrika Cup al gespeeld. Het Burkinees elftal werd vierde doordat het in de match om de derde plaats verloor van Kameroen. Senegal won het Afrikaanse toernooi door Egypte in de finale met 1-0 te hebben verslagen. Voorbije week speelden de ploeg van bondscoach Barro voor de eerste keer na dit toernooi een oefenduel. Van Kosovo werd met 5-0 verloren, de nummer 109 van de FIFA ranglijst.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een zege van onze Duivels. Wij voorspellen ook een zege van ‘onze jongens’ en vullen een 4-0 overwinning van België in bij de bookmakers. Wat is uw voorspelling voor dit oefenduel van De Rode Duivels in het Koning Boudewijn Stadion?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen België – Burkina Faso

De online bookmakers hebben straffe pre-odds voor dit oefenduel van de Rode Duivels. De hoogste quoteringen staan ingedeeld bij een zege van de bezoekers uit Burkina Faso. De Belgische wedkantoren keren maximaal x 12.00 keer uw speelbedrag uit als het Burkinees elftal komt zegevieren.

Wordt het een gelijkspel in het Koning Boudewijn Stadion? In het 1X2 spelsysteem van de online wedkantoren staat een maximale quotering van x 7.00 keer de inleg als er dinsdag geen winnaar zal zijn in Brussel.

Een overwinning van de Rode Duivels levert u als voetbalgokker gemiddeld x 1.12 keer de inleg op als u vooraf invulde dat onze jongens zullen zegevieren.

De oefenmatch België – Burkina Faso wordt gespeeld op dinsdag 29 maart om 20:45 uur in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. Kunnen de Rode Duivels op tegen het onbekende Burkinees voetbalelftal? Voorspel de match voor straffe pre-odds bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN