Wedden op laatste WK kwalificatie match: Wales – België

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 november 2021     0 REACTIES

Deze week worden de laatste WK kwalificatieduels gespeeld. Welke landenteams halen het WK 2022 in Qatar en welke teams missen de boot op weg naar wereldkampioenschap? De Rode Duivels hebben zich al geplaatst in Groep E, maar gaan dinsdagavond op verplaatsing spelen tegen Wales en die ploeg heeft de drie punten hard nodig om nog kans te maken op play-offs. Winnen De Rode Duivels in Cardiff City? Voorspel de match via VoetbalGokken.be voor de strafste pre-odds.

Rob Page: “Alles geven tegen België”

Wales strijdt met Tsjechië om de tweede plaatst in Groep E dat kans geeft om via de play-offs het WK 2022 Qatar nog te halen. Welsh-bondscoach Rob Page wil dan ook alles uit de kast halen als De Rode Duivels dinsdagavond op bezoek komen. “We gaan alles geven om van België te winnen, maar de Belgen zijn wel uitblinkers in de poule”, blikt de bondscoach van Wales vooruit.

“Met respect naar ons kijken”

Het zal volgens bondscoach Page ook een hele eer zijn als Wales de Belgen kan verslaan. De enige match die Wales verloor in de poule, was de match in Heverlee tegen De Rode Duivels (3-1). “Ik zou graag willen denken dat ze naar ons zullen kijken als een natie die vooruitgaat. Ze zullen volledig op de hoogte zijn van onze resultaten en zullen misschien met een beetje meer respect naar ons kijken”, aldus de 47-jarige keuzeheer van Wales.

Roberto Martinez: “Wales wil zich kwalificeren”

De match in Wales dinsdag is voor De Rode Duivels niet meer van belang nu België zich al gekwalificeerd heeft voor het WK. Toch wil bondscoach Roberto Martinez uiterste concentratie van zijn team dat in Cardiff City tegen de Welsh ploeg speelt. “We moeten daar proberen te winnen, het spel eerlijk spelen. De sfeer zal heel vijandig zijn, want Wales wil zich kwalificeren voor de barrages”, zegt bondscoach Martinez in zijn persconferentie.

“Met sterkst mogelijke kern”

De bondscoach geeft zijn sterkhouders geen rust nu de WK-ticket al binnen is. Wie fit is, gaat mee. “Ik ga er dan ook met de sterkst mogelijke kern naartoe. Alleen Courtois gaat misschien niet mee naar Wales, hij is niet helemaal fit en heeft niet veel getraind. Voor de rest geen gele kaarten of blessures, iedereen gaat dus mee”, zo besluit de oefenmeester van De Rode Duivels.

Statistieken

België heeft zich al geplaatst voor het WK 2022. De match van voorbije zaterdag tegen Estland werd gewonnen (3-1) waardoor De Duivels zich direct konden plaatsen voor het WK. Wales staat op de tweede plaats met veertien punten. De Welsh ploeg wordt op de hielen gezeten door Tsjechië dat met elf punten ook nog de play-offs kan halen. De Tsjechen spelen dinsdag in eigen land tegen Estland.

Head 2 Head

België en Wales speelden in maart dit kalenderjaar tegen elkaar in Stadion Den Dreef. De Rode Duivels zegevierden toen met 3-1. De Duivels speelden in 2016 de kwartfinales van EURO2016 tegen Wales. De Belgen verloren toen met 3-1. In 2015 werd de EK-kwalificatiematch in Wales ook al verloren met 1-0. Onze jongens weten dus dat winnen van Wales niet evident is.

Huidige vorm Wales

Wales bereikte de achtste finales van EURO2020 en verloor die match met 0-4 van Denemarken. Dit was het laatste duel dat de The Dragons verloren. In de vijf WK-kwalificatieduels die volgden werden er drie gewonnen en in twee matches werden de punten gedeeld. De laatste match was voorbije zaterdag tegen Wit-Rusland. De ploeg van bondscoach Page zegevierde met 5-1 van de Wit-Russen.

Huidige vorm België

De Rode Duivels haalden de één na de andere zege binnen in de WK kwalificatiepoule. Estland werd voorbije zaterdag nog verslagen met 3-1, maar in de UEFA Nations League had de ploeg van bondscoach Martinez minder succes. Voorbije maand werd de Final Four gespeeld en België verloor daarin de halve finale van Frankrijk met 2-3. Ook een troostprijs zat er niet in voor onze jongens. De Belgen verloren van Italië met 2-1.

Prognose

En dan de prognose voor Wales – België. Onze wedtip is een zege van De Rode Duivels: 0-1. Wat is uw voorspelling voor deze laatste WK kwalificatiematch in Poule E?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze match in het Cardiff City Stadion van Wales.

Quoteringen Wales – België

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen het hoogst in bij een zege van Wales. U krijgt gemiddeld x 3.20 keer uw speelbedrag terug als het Welsh elftal wint.

De pre-odd voor een gelijkspel is ongeveer evenveel waard dan een overwinning van Wales. Er staat een quotering van x 3.10 keer uw inleg voor u paraat als het een gelijkspel wordt in Cardiff. Een overwinning van De Rode Duivels is goed voor een beloning van x 2.30 keer uw aantal ingelegde euro’s.

De laatste WK kwalificatie match in Groep E Wales – België wordt gespeeld op dinsdag 16 november om 20:45 uur in het Cardiff City Stadion te Cardiff. Winnen De Rode Duivels deze laatste match in de poule? Laat uw voorspelling vandaag achter bij uw favoriete bookmaker en scoor de beste Rode Duivels deals!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN