Voorspel de match van de Rode Duivels tegen Wit-Rusland

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 maart 2021     4 REACTIES

De Rode Duivels krijgen dinsdagavond kans om weer groepsleider te worden in Groep E als het beste elftal van Wit-Rusland op bezoek komt. De derde kwalificatie match van het WK2022 in Qatar wordt op Den Dreef in Heverlee gehouden. Gaan de Duivels terug zegevieren of wordt het net als in Tsjechië voorbije zaterdag een gelijkspel? Speel mee via VoetbalGokken.be voor de strafste odds.

Roberto Martinez: “Wit-Rusland is nieuw voor ons”

Deze dinsdag komen de Rode Duivels voor het laatst in actie voordat het EK in juni van start gaat. Bondscoach Roberto Martinez kan zijn ploeg nog eenmaal testen in de WK kwalificatiematch tegen Wit-Rusland. Daarmee treffen de Duivels een internationale ploeg waartegen België nog niet eerder heeft gespeeld. “Wit-Rusland is nieuw voor ons – vraag maar aan de Nederlanders hoe moeilijk ze te bespelen zijn”, zegt Martinez over de komende match.

België wint de wedstrijd
1.04
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
10.50
Wit-Rusland wint de wedstrijd
40.00

“We zullen frisse jongens zetten”

Tegen Tsjechië hadden onze jongens het moeilijk. Voorbije zaterdag werd het een gelijkspel 1-1 in Praag, maar de eerste treffer was van Tsjechië. De bondscoach gaat ervanuit dat dit eenmalig was.  “We waren niet ons normale zelf. Voor de match van dinsdag tegen Wit-Rusland zullen we roteren op de offensieve posities. We zullen frisse jongens zetten, want de spelers hebben al veel gespeeld”, zo belooft Martinez.

Mikhail Markhel: “Niets is onmogelijk”

De Wit-Russen hebben nog maar een match gespeeld in Groep E. Voorbije zaterdag speelde de ploeg van bondscoach Mikhail Markhel in eigen land tegen Estland. Wit-Rusland zegevierde met 4-2 en dat geeft de bondscoach hoop voor de match tegen de Belgen. “België heeft op dit moment het beste team ter wereld. Het wordt zwaar voor ons, maar niets is onmogelijk”, zo zegt Markhel die ongetwijfeld de match van de Rode Duivels tegen Tsjechië en zijn achterhoofd houdt.

“Goede ervaring voor ons”

Voorbije week speelde de Wit-Russen een vriendschappelijke match tegen Hongarije ter voorbereiding op de tweeluik. Wit-Rusland speelde thuis, maar won de match niet van de Hongaren: 1-1. Volgens de bondscoach zijn het allemaal momentopnames en zegt dit niets over de match van dinsdag in Heverlee. “Voetbal is voetbal, maar dit was een goede ervaring voor ons. Wij hebben besloten op wie we kunnen rekenen in de komende match tegen België”, aldus bondscoach Markhel.

Statistieken

Tsjechië is de nummer één in Groep E van de WK kwalificaties. De Tsjechen hebben net als België vier punten, maar hebben meer doelpunten weten te maken in de laatste twee matches. België staat dus op de tweede plek. Wit-Rusland is de nummer drie met drie punten uit één speelronde. Wales en Estland staan nog met lege handen onderaan het rijtje van vijf.

Head 2 Head

Zoals bondscoach Martinez al aangaf, wordt de ontmoeting van dinsdag de eerste keer voor de Rode Duivels tegen Wit-Rusland. Onze noorderburen speelden in 2019 de EK-kwalificatiematch tegen de Wit-Russen en zegevierden tweemaal. In Nederland werd het 4-0 en in Wit-Rusland 1-2. De Rode Duivels moeten normaal gesproken dus ook opgewassen zijn tegen Wit-Rusland.

Huidige vorm België

De geoliede machine van bondscoach Martinez haperde voorbije zaterdag in de match tegen de Tsjechen. Sinds de Nations League match tegen Engeland lieten de Rode Duivels geen punt liggen. Op 11 oktober voorbije jaar wonnen de Engelsen in Londen met 2-1. De match tegen de Tsjechen werd met 1-1 een gelijkspel. De Tsjech Lukas Provod scoorde in de vijftigste minuut de openingstreffer. Romelu Lukaku kon die achterstand in de zestigste minuut nog gelijktrekken, maar winnen zat er niet in voor de Duivels.

Huidige vorm Wit-Rusland

Wit-Rusland zegevierde voorbije zaterdag met 4-2 van Estland. Eerder in de week werd de oefenmatch tegen Hongarije met 1-1 gelijkgespeeld. In de laatste Nations League verloren de Wit-Russen nog van Albanië met 3-2, maar werd er wel van Litouwen gewonnen met 2-0.

Prognose

Onze prognose is dat de Rode Duivels deze match terug zullen zegevieren. Onze wedtip is 3-0 voor de Belgen. In onderstaand odd-overzicht vindt u de gemiddelde quoteringen die de Belgische wedkantoren hanteren voor deze match.

Quoteringen België – Wit-Rusland

Het zal u niet verbazen dat de hoogste odd wordt uitgekeerd als Wit-Rusland zegeviert in Heverlee. Gemiddeld keren de wedkantoren x 40.00 keer uw inleg uit als Wit-Rusland wint. Dit is dan ook de strafste odd in het 1X2 spelsysteem voor deze match.

Verwacht u dat de beste vorm-dip van de Duivels deze dinsdag nog niet teruggekeerd zal zijn en de Belgen terug gelijkspelen? Er staat met een quotering van x 10.50 keer uw speelbedrag een hoge odd voor u paraat als de punten worden gedeeld op Den Dreef. Winnen de Duivels? Dan valt u x 1.04 keer uw speelbedrag ten deel als u dit vooraf voorspelde via VoetbalGokken.be.

De WK kwalificatie match België – Wit-Rusland wordt gespeeld op dinsdag 30 maart om 20:45 uur in Stadion Den Dreef te Heverlee. Voorspel de match van de Rode Duivels via VoetbalGokken.be voor de hoogste odds en de beste deals die er te vinden zijn voor de WK kwalificatie matches!


Reacties

mignole...
30 maart 2021

Gegokt op 3-0 voor de Duivels!

2 weken geleden

ysentje
30 maart 2021

Onze jongens zijn wakker geschud. België laat geen punten meer liggen in de poule.

2 weken geleden

martijnj
30 maart 2021

je inleg x40 is ook niet mis!

2 weken geleden

dropend...
31 maart 2021

De Wit-Russen kunnen met de staart tussen de benen naar huis. Klasse werk van de Duivels.

2 weken geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

12 april 2021     0 REACTIES

UEFA Champions League: maakt Real Madrid het af bij Liverpool?

In de UEFA Champions League worden deze week de returns van de kwartfinales gespeeld. Real Madrid gaat w...

Lees meer
12 april 2021     0 REACTIES

Champions League returns: Borussia Dortmund vs Manchester City

Deze woensdag spelen onze landgenoten bij Borussia Dortmund en Manchester City de return van de kwartfin...

Lees meer
12 april 2021     1 REACTIE

Paris Saint Germain tegen Bayern München in return Champions ...

Deze dinsdag wordt in Stadion Parc des Princes de terugmatch van de kwartfinales Champions League Paris ...

Lees meer
9 april 2021     2 REACTIES

Belgische Pro League klassieker RSC Anderlecht vs. Club Brugge

Deze zondag wordt in het Lotto Park Stadion de bal afgetrapt voor de klassieker RSC Anderlecht tegen Clu...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN