Straffe pre-odds WK voetbal kraker Spanje – Duitsland

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 november 2022     0 REACTIES

Op het WK 2022 in Qatar staat zondag een match gepland die niet had misstaan als finale van het eindtoernooi. De twee voetbalgrootheden Spanje – Duitsland treffen elkander dan in het Al Bayt Stadion te Al Khor. Bij de Belgische wedkantoren zijn straffe pre-odds te scoren als u deze kraker juist voorspeld. Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Luis Enrique: “Het Duitse team is een krachtpatser”

Spanje begon in Groep E op het WK 2022 in Qatar bijzonder straf. De ploeg van bondscoach Luis Enrique won met 7-0 van Costa Rica. Volgens de oefenmeester is dat geen reden om te gaan relaxen, want zondag wacht de match tegen Duitsland. “Dit team gaat niet ontspannen en zal zonder te speculeren tegen Duitsland spelen. Ze kunnen ons verslaan omdat ze krachtpatsers zijn. Maar we gaan voor de overwinning en we zullen de manier waarop we spelen niet veranderen”, zegt bondscoach Enrique.

“We spelen geen zeven wedstrijden met dezelfde spelers”

De match tegen Costa Rica heeft Spanje niet veel kracht gekost, maar bondscoach Enrique spaart zijn spelers. De oefenmeester is er nog niet uit welke spelers er opgesteld worden tegen Duitsland. “Ik weet niet wie er gaat spelen tegen Duitsland, maar ik zal de opstelling waarschijnlijk niet herhalen. We spelen geen zeven wedstrijden met dezelfde elf spelers. Ik weet zeker dat ik ga veranderen”, aldus de bondscoach van Spanje.

Hans Dieter Flick: “We zullen verbeteren voor duel Spanje”

Duitsland heeft het WK een stuk minder straf gestart. Het Duitse elftal van bondscoach Hans Dieter Flick verloor van Japan met 1-2 en dat mag volgens de keuzeheer niet nog eens gebeuren. “Japan versloeg ons met hun efficiëntie en concreetheid, wat we misten. Sommige individuele fouten mogen niet worden herhaald. We zullen alles analyseren om te verbeteren. We hebben in ieder geval de kwaliteit om Spanje te verslaan. We zullen zien”, zegt bondscoach Flick.

“Ander wedstrijdplan tegen Spanje”

De keuzeheer van Die Mannschaft panikeert niet voor het treffen met het Spaanse elftal. “Spanje is een ander team, dus we hebben een ander wedstrijdplan en dat zullen we ook moeten hebben. Met nul punten staan we onder druk, dat hebben we onszelf aangedaan. Nu moeten we zien dat we het karakter hebben om het anders aan te pakken: moedig, vastberaden en met de agressiviteit die je nodig hebt op een WK”, besluit de oefenmeester van het Duitse team.

Statistieken

Spanje pakte al drie punten in Groep E en staat op de eerste plaats. Ook Japan heeft drie punten, maar moet het (voorlopig) met de tweede plaats stellen. Duitsland heeft nul punten en staat derde. Rode lantaarn in de poule is Costa Rica.

Head 2 Head

Op 17 november 2020 speelden Spanje en Duitsland voor het laatst tegen elkander. Dit was een match in de UEFA Nations League groepsfase. La Selección zegevierde toen met 6-0 in Spanje. In Duitsland werden de punten bij een 1-1 gelijkspel gedeeld tussen de voetballandreuzen.

Huidige vorm Spanje

Met een zevenklapper tegen Costa Rica begonnen de Spanjaarden het WK goed. De voorbereiding verliep al goed voor de Spanjaarden, maar in de voorbije maanden verloor Spanje nog een match in de Nations League van Zwitserland. Het Zwitserse elftal kwam met 1-2 winnen op het Iberisch Schiereiland.

Huidige vorm Duitsland

Duitsland verloor voorbije woensdag van Japan met 1-2 en maakte daarmee een valse start in de groepsfase. Die Mannschaft had het ook al niet gemakkelijk in de laatste twee Nations League matches die in september werden gespeeld. Tegen Engeland werd het 3-3 in Londen en van Hongarije werd thuis zelfs verloren: 0-1.

Prognose

En dan onze prognose voor de kraker Spanje – Duitsland. De Belgische wedkantoren wijzen Spanje aan als licht favoriet van deze match. Wij verwachten een gelijkspel en zetten bij de online bookmakers in op een 2-2 puntendeling. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Spanje – Duitsland

De Belgische wedkantoren hebben de pre-odds gelijkwaardig ingedeeld bij de wedstrijd Spanje – Duitsland. In het 1X2 spelsysteem zijn de quoteringen het hoogst ingedeeld bij een gelijkspel. Er wordt door de bookmakers tot maximaal 3.65 keer de inleg uitgekeerd als Spanje – Duitsland een gelijkspel wordt.

Voorspelt u een overwinning van Die Mannschaft? Dan kunt u bij wedkantoren een straffe quotering vinden van maximaal 3.00 keer uw inleg.

Bij een zege van Spanje keren de Belgische wedkantoren tot maximaal 2.41 keer de inleg uit aan voetbalgokkers die de correcte voorspelling op dit duel winsten in te vullen bij de bookies.

De WK wedstrijd Spanje – Duitsland in Groep E wordt gespeeld op zondag 27 november om 20:00 uur (Belgische tijd) in het Al Bayt Stadion te Al Khor. Wilt u straffe odds rapen bij deze kraker in Qatar? Vergelijk de odds, zet in en win via VoetbalGokken.be en wie weet wordt u de primus!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN