Straffe odds WK voetbal match België – Marokko

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 november 2022     0 REACTIES

België treedt zondag op het WK 2022 in Qatar op tegen Marokko. De Rode Duivels staan eerste in Groep F en hebben drie punten. Houden de Belgen die positie vast in het duel tegen Marokko? De match wordt gespeeld in het Al Thumama Stadion te Doha. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Roberto Martinez: “Winst op Canada was goede basis op duel Marokko”

De Belgen wonnen met 1-0 van Canada maar speelde bepaald geen goede wedstrijd. De Belgisch bondscoach Roberto Martinez zag veel leerstof voor de WK wedstrijd tegen Marokko. “Canada was het betere team en verdiende om te winnen. De spelers waren sterk in de duels en legden een hoog tempo op. We speelden tegen een team dat erg competitief aan de aftrap kwam. Dit was een goede leerschool om straks wel goed voorbereid te zijn op de match tegen Marokko”, stelt de bondscoach van de Belgen vast.

“Door te winnen, kun je groeien”

De Spaanse bondscoach van de Rode Duivels kijkt ook graag verder na hetgeen gaat komen na het treffen met de Marokkanen. “ “De zege op Canada is erg belangrijk. Door te winnen, kun je groeien. We speelden niet goed, maar als je dan toch kunt winnen, kun je daar op voortbouwen”, verklaart bondscoach Martinez.

Hoalid Regragui: “Sterke match spelen tegen België”

Met België en Kroatië in de poule heeft Marokko sterke concurrentie. Bondscoach Hoalid Regragui wil de voorsprong pakken door te winnen van België. “We zullen een sterke match moeten spelen tegen België en dan zullen we kijken of we kans maken ons te kwalificeren voor de laatste zestien tegen Canada”, aldus de bondscoach van Marokko.

“Het wordt een echte tactische en technische wedstrijd”

Volgens bondscoach Regragui wordt het nog een hele klus om van de Belgen te winnen. “België heeft een ploeg met heel veel goede spelers. Maar alles is mogelijk, je moet erin durven geloven. Zelfs als je speelt tegen grote voetballanden met uitzonderlijke spelers. Wat belangrijk is, is om consistent te zijn in het spel. Je moet weten wat je met de bal moet doen. Het wordt een echte tactische en technische wedstrijd. Het middenveld zal belangrijk zijn”, besluit bondscoach Regragui.

Statistieken

In Groep F van het WK 2022 staan de Rode Duivels op de eerste plaats met drie punten. Kroatië en Marokko hebben beide een punt. Op de vierde plaats in de poule staat Canada met nul punten.

Head 2 Head

België en Marokko hebben al lange tijd niet tegen elkander gespeeld. De laatste keer dateert op 26 maart 2006. De Belgen verloren op die dag een oefenmatch met 1-4 van Marokko. In 1999 en 1994 speelden de landenteams ook een duel tegen elkander. In deze twee duels zegevierden de Belgen.

Huidige vorm België

België zegevierde in de eerste match in de poulefase van het WK van Canada. Rode Duivel Michy Batshuayi maakte in de 44ste minuut een goal en tekende daarmee direct de eindstand. De Belgen deden  meerdere pogingen om te scoren, maar dat mocht niet baten.

Huidige vorm Marokko

Marokko speelde voorbije woensdag de eerste wedstrijd op het WK in Qatar tegen Kroatië. De ploeg van bondscoach Regragui deelden de punten met de Kroaten bij een 0-0 gelijkspel. Bij het Marokkaanse team spelen met Selim Amallah (Standard Luik) en Bilal El Khannouss (Racing Genk) twee bekenden uit de Jupiler Pro League.

Prognose

En dan onze prognose voor de match België – Marokko. De Belgische wedkantoren wijzen de Belgen aan als licht favoriet van deze wedstrijd. Wij verwachten ook een zege van de Belgen en zetten bij de online bookmakers in op een 2-0 overwinning van de Rode Duivels. Wat is uw voorspelling voor onze Duivels?

Quoteringen België – Marokko

De Belgische wedkantoren hebben de strafste quoteringen bij dit duel genoteerd bij een overwinning van Marokko. Als de ploeg Amallah en El Khannouss zegevieren, keren de bookmakers met 4.00 keer de inleg een zeer straffe pre-odd uit.

Wordt het volgens u een gelijkspel tussen de Rode Duivels en de Atlas Leeuwen? Dan kunt u bij de wedkantoren een hoge odd van maximaal 3.60 keer uw speelbedrag vinden bij een puntendeling.

Een zege van ‘onze jongens’ in deze tweede speelronde van de groepsfase krijgt een maximale quotering van 2.01 keer het speelbedrag mee. Check de pre-odds in het 1X2 spelsysteem van uw favoriete bookmaker en zet in!

De WK wedstrijd België – Marokko in Groep F wordt gespeeld op zondag 27 november om 14:00 uur (Belgische tijd) in het Al Thumama Stadion te Doha. Winnen de Rode Duivels voor de tweede keer in de poule en is de ticket voor de volgende ronde dan zo goed als binnen? Vergelijk de bookmakers met elkaar, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN