Straffe odds WK kwalificatie finale Australië – Peru

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 juni 2022     0 REACTIES

Deze maandag spelen Australië en Peru de finale voor een ticket naar het WK2022 in Qatar. Voorbije week ging er al een ticket naar Wales dat in de eindstrijd won van Oekraïne. Ook Australië en Peru gaan een worp doen in de hoop deel te mogen gaan nemen aan het wereldkampioenschapstoernooi eind dit jaar in Qatar. Bij VoetbalGokken.be vindt u de strafste pre-odds voor deze finale!

Graham Arnold: “We moeten beteren voor finale Peru”

Het kan voor Australië de tweede keer worden dat het deel mag gaan nemen aan een WK. Er staat met de finale tegen Peru dus een unieke match op het programma voor bondscoach Graham Arnold en zijn elftal. Het Australische elftal laste voor deze gelegenheid een oefenduel tegen het Verenigde Arabische Emiraten in. “Ik denk dat we een goede voorbereiding hadden, maar ik hoop dat we nog beteren voor finale tegen Peru”, zegt bondscoach Arnold op zijn persconferentie.

“Alle spelers nodig voor finale”

De ploeg van bondscoach Arnold won het oefenduel met 1-2 van het VAE en wil dezelfde spelers gaan inzetten in de finale tegen Peru. “Ik ben voor vijftig procent blij met wat ik zag in de oefenmatch tegen het Verenigde Arabische Emiraten, maar ik denk dat er nog veel verbeteringen zijn. We zullen alle spelers weer nodig hebben om een betere match tegen Peru te spelen”, aldus de Australische bondscoach.

Ricardo Gareca: “Goed voorbereiden op Australië”

Peru oefende voor de eindstrijd tegen Australië tegen buurland Nieuw-Zeeland. Het nationale voetbalelftal van bondscoach Ricardo Gareca hoopt een WK-ticket naar Qatar te kunnen veroveren. “De match tegen Nieuw-Zeeland was goed en intens. We weten hoe de wedstrijd tegen Australië willen ingaan en dus bereiden we ons goed voor”, legt de bondscoach van Peru uit op zijn persconferentie.

“Speelstijl is eender”

De keuzeheer van Peru was blij met de oefenmatch tegen Nieuw-Zeeland werd gespeeld. “Nieuw-Zeeland en Australie zijn twee intense teams, fysiek zijn we eender en we spelen in dezelfde stijl”, besluit de oefenmeester van Peru.

Statistieken

Deze play-offs eindstrijd wordt gehouden op neutraal terrein in het Ahmad bin Ali Stadion in Al Rayyan te Qatar. Daar zal maandag bekent worden welk land zich in november mag gaan melden op het WK in Qatar.

Head 2 Head

Australië en Peru speelden voor zover bekend is eenmaal eerder tegen elkander en dat is nog niet zolang geleden. Die ontmoeting vond plaats op het WK in 2018. De landen speelden met Frankrijk en Denemarken in poule C van het WK. Peru zegevierde toen met 0-2 van Australië, maar beide landen wisten de poulefase niet te overleven.

Huidige vorm Australië

Het Australische elftal speelde deze maand een WK kwalificatie duel tegen het Verenigde Arabische Emiraten. De ploeg van bondscoach Arnold kwalificeerde zich voor de eindstrijd in Qatar door het VAE met 1-2 te verslaan. Op de eerste dag van deze huidige maand speelde het team van bondscoach Arnold een oefenduel tegen Jordanië. Ook dat werd met 2-1 gewonnen.

Huidige vorm Peru

Het Nationale voetbalelftal van Peru speelde deze maand nog maar een duel. Het betrof de oefenmatch tegen Nieuw-Zeeland en werd met 1-0 gewonnen. De Peruaanse aanvaller Gianluca Lapadula maakte het enige doelpunt van dit duel in voordeel van zijn team uit Peru.

Prognose

En dan onze prognose voor deze WK-kwalificatie finale. De Belgische wedkantoren wijzen Peru aan als favoriet voor deze eindstrijd en ook wij denken dat Peru een overwinning boekt op Australië. We zetten een 0-2 zege van het Peruaanse team in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor deze finale voor een WK-ticket?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen Australië – Peru

Bij de Belgische wedkantoren staan straffe pre-odds ingedeeld bij een zege van Australië. Als de Soccerroos wint, dan kunt u een quotering van maximaal x 4.20 keer de inleg scoren bij de wedkantoren op VoetbalGokken.

Nog meer ferme quoteringen staan ingedeeld bij een gelijkspel. De bookmakers keren maximaal x 3.60 keer de inleg aan u uit als er binnen de reguliere speeltijd nog geen winnaar zal zijn.

Een zege en WK-ticket van Peru wordt het meest verwacht. In het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren staat een odd van gemiddeld x 1.83 keer de inleg voor u gereed als Peru wint.

De finale van de WK-kwalificatie Australië – Peru wordt gespeeld op maandag 13 juni om 20:00 uur in het Ahmad bin Ali Stadion te Al Rayyan in Qatar. Welk team haalt een WK-ticket binnen en speelt in november mee om het wereldkampioenschap? Scoor hoge odds en straffe bookmakersdeals bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN