Straffe odds WK 2022 match Frankrijk – Australië in Groep D

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 november 2022     0 REACTIES

Deze dinsdag 22 november speelt Frankrijk haar eerste match op het WK voetbal 2022 in Qatar. Onze zuiderburen zitten in Groep D en treffen als eerste Australië. Het duel wordt gehouden in het Al Janoub Stadion te Al Wakrah. Vergelijk de pre-odds bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en speel mee volgens de strafste odds bij de match Frankrijk – Australië.

Didier Deschamps: “We moeten vechten tegen Australië”

Frankrijk werd op het WK 2018 in Rusland wereldkampioen en probeer ook op het WK in Qatar die titel te verdedigen. De ervaren Franse bondscoach Didier Deschamps weet dat dat een lastige taak gaat is. “We een jonge ploeg, die voor het grootste deel geen spelers heeft met ervaring op het allerhoogste niveau. Maar we moeten ons geen zorgen maken. De spelers met internationale ervaring versterken ons team. We zullen dinsdag al moeten vechten tegen Australië”, zegt de keuzeheer van het Franse eftal.

“Kylian Mbappé krijgt vrijheid van mij”

Eén van de sterkhouders waar bondscoach Deschamps op rekent is Kylian Mbappé. Volgens de oefenmeester van Les Bleus heeft de spits van Paris Saint Germain veel vrijheid nodig. “Hij is een aanvaller die vrijheid nodig heeft. Ik zal hem die vrijheid geven. Maar hij zal ook defensieve verplichtingen hebben, minder dan alle andere spelers achter hem, middenvelders en verdedigers. Maar op het hoogste niveau kunnen we het ons niet veroorloven om een speler te verliezen als we de bal niet hebben”, aldus bondscoach Deschamps.

Graham Arnold: “Wij willen dromen waarmaken”

Australië wist op slechts één WK de groepsfase te overleven en dat was in Duitsland in 2006. Ook op dit WK verwacht bondscoach Graham Arnold dat de Aussies het erg moeilijk gaan krijgen. “Elke groep is moeilijk voor Australië. Wij willen onze dromen waarmaken en kansen grijpen in deze poule om te laten zien waar we van gemaakt zijn”, vertelt de bondscoach van Australië.

“Het is gewoon zo’n prachtige kans voor ons”

De keuzeheer wil vooral genieten van het feit dat Australië meedoet aan het WK in Qatar. “Ik lag ’s nachts vaak wakker en dan bedacht ik me: ‘hoe geweldig is dit, we gaan spelen tegen de Franse megaster Karim Benzema’ en al die andere bekende spelers en dat team’. Het is gewoon zo spannend. Het is gewoon zo’n prachtige kans voor ons, voor de spelers, om de natie trots te maken, maar vooral om zichzelf en hun families zo trots te maken”, zo besluit de bondscoach van de Aussies.

Statistieken

In Groep D zijn regerend wereldkampioen Frankrijk, Europese, halvefinalist Denemarken, Tunesië en Australië ingedeeld. Les Bleus staat op de vierde plaats van de FIFA World ranking. Op de 38ste plaats staat Australië.

Head 2 Head

Op het WK 2018 in Rusland speelden Frankrijk en Australië ook tegen elkander. Onze zuiderburen zegevierden toen in de groepsfase met 2-1 van de Aussies. In het jaar 2013 ontmoetten de landenteams elkander in een oefenduel. Frankrijk won toen met maar liefst 6-0 van het Australische elftal.

Huidige vorm Frankrijk

Voorbije zomer speelde het Franse elftal in de UEFA Nations League niet allerbest. De ploeg van bondscoach Deschamps werd derde in de groepsfase en verloor haar laatste match met 2-0 van Denemarken. Les Bleus wist in de poulefase enkel te zegevieren van Oostenrijk. In het Stade de France werd het 2-0 tegen de Oostenrijkers.

Huidige vorm Australië

Het Australische elftal plaatste zich pas in de promotie finales van de WK kwalificaties voor het eindtoernooi in Qatar. Peru werd pas verslagen in de strafschoppenreeks. Nadat de WK-ticket binnen was, speelde de Aussies tweemaal een oefenduel tegen Nieuw-Zeeland. De ploeg van bondscoach Arnold zegevierde tweemaal tegen hun buurland.

Prognose

En dan onze prognose voor de WK match Frankrijk – Australië in Groep D. De Belgische wedkantoren wijzen het Franse elftal aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook dat onze zuiderburen zegevieren en zetten bij de online bookmakers in op een 2-0 overwinning van Frankrijk. Wat is uw voorspelling voor de eerste match van de regerend wereldkampioen voetbal?

Quoteringen Frankrijk – Australië

De Belgische wedkantoren keren de hoogste pre-odds uit bij winst van Australië. De bookmakers hebben een ferme quotering van maximaal 13.00 keer de inleg voor u gereedstaan als de Aussies drie punten pakken in hun eerste WK match in Qatar.

Bij een gelijkspel staat ook een hoge odd ingedeeld. Als het Franse en het Australische elftal aan elkander gewaagd zijn, keren de Belgische wedkantoren tot maximaal 7.25 keer uw speelbedrag uit.

Wint de Frankrijk als regerend wereldkampioen van Australië? Dan kunt u in het 1X2 spelsysteem quoteringen vinden die oplopen tot maximaal 1.28 keer uw speelbedrag.

De WK wedstrijd Frankrijk – Australië in Groep D wordt gespeeld op dinsdag 22 november om 20:00 uur in het Al Janoub Stadion te Al Wakrah. Welke ploeg zegeviert volgens u? Speel mee via VoetbalGokken.be en maak de strafste deals met uw favoriete bookmaker.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN