Straffe odds WK 2022 finale: Argentinië – Frankrijk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 december 2022     0 REACTIES

Deze zondag spelen Argentinië en Frankrijk de finale van het WK 2022 in Qatar. Onze zuiderburen kunnen tweemaal op rij wereldkampioen worden als Les Bleus zegeviert in het Lusail Iconic Stadion te Lusail. Vergelijk de pre-odds op VoetbalGokken.be, zet in en scoor de hoogste WK voetbal odds bij de Belgische wedkantoren door te wedden op de WK finale Argentinië – Frankrijk!

Lionel Scaloni: “Goede prestatie leveren tegen Frankrijk”

De Argentijnse bondscoach Lionel Scaloni is in zijn nopjes als zijn team deze zondag de WK finale tegen Frankrijk speelt. “Het is fantastisch dat we de finale tegen de Fransen mogen spelen. We proberen alles te geven op het veld. Soms kan het geluk aan jouw kant staan. Als we een goede prestatie leveren, hebben we een gemakkelijkere weg om ons doel te bereiken”, verzekert de keuzeheer van La Scaloneta.

Argentinië wint de wedstrijd
2.95
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.10
Frankrijk wint de wedstrijd
2.80

“Messi is Messi”

Lionel Messi is met zijn vijf treffers topscoorder van het WK in Qatar en bondscoach Scaloni rekent ook zondag op de scherpschutter van PSG. “Messi is Messi. Hij is zo belangrijk voor ons. Zelfs als we geen wereldkampioen worden, wat ik overigens niet denk, dan blijft hij voor mij de beste speler aller tijden. Met hem op het veld zijn we zoveel beter. Het is bijna niet uit te leggen”, verklaart bondscoach Scaloni.

Didier Deschamps: “Nog één stap te gaan voor de wereldtitel”

Frankrijk werd vier jaar terug op het WK in Rusland ook al wereldkampioen. Ook toen was bondscoach Deschamps oefenmeester van Les Bleus en kan zondag zijn tweede wereldtitel pakken.  “Nog één laatste stap te gaan. We gaan voor de wereldtitel! Het wordt een fantastische wedstrijd tegen Argentinië”, zegt de bondscoach.

“Messi is nog steeds een van de beste spelers ter wereld”

Met Kylian Mbappe heeft ook Frankrijk een topscoorder van dit WK in de gelederen. Beide spelers waren tot nu toe goed voor vijf treffers.  Bondscoach Deschamps heeft respect voor de Argentijnen en met name voor Lionel Messi, maar weet waartoe zijn team in staat is. “Messi is nog steeds een van de beste spelers ter wereld. We moeten een manier vinden om zijn invloed zoveel mogelijk te beperken. Maar dat zal Argentinië ook met mijn spelers moeten doen”, besluit de bondscoach van Frankrijk.

Statistieken

In de jaren 1978 en 1986 wist Argentinië wereldkampioen te worden. De laatste keer dat de Argentijnen kampioen werden, was met de legendarische speler Diego Maradona. In 2014 werd Albicelestes tweede op het WK in Brazilië. De Argentijnen verloren toen de eindstrijd van Duitsland.

Frankrijk werd vier jaar geleden wereldkampioen op het WK in Rusland. Les Bleus pakte net als de Argentijnen tweemaal de wereldtitel. Ook in 1998 werden de Franse kampioen.

Head 2 Head

Vier jaar terug speelden de Argentijnen en Fransen voor de laatste maal tegen elkaar. Die ontmoeting vond toen plaats in de achtste finale van het WK 2018 in Rusland. Het Franse elftal zegevierde destijds met 2-0 op het Zuid-Amerikaanse land.

Huidige vorm Argentinië

Argentinië rekende in de halve finale af met Kroatië door met 3-0 te zegevieren. In de 34ste minuut van de wedstrijd benutte Messi een penalty. Nog voor de rust maakte Julian Alvarez de 2-0 en de Manchester City-speler was ook verantwoordelijk voor het laatste doelpunt van de Argentijnen in de 69ste minuut van deze halve eindstrijd op het WK Qatar 2022.

Huidige vorm Frankrijk

Het Franse elftal trof Marokko in de halve finale van het WK in Qatar. De Franse verdediger Theo Hernandez (AC Milan) tikte al na vijf minuten de bal al binnen bij de Marokkanen. In de 79ste minuut kwam daar het doelpunt van Randal Kolo Muani nog bij, waardoor de Fransen nu tegenover Argentinië staan in de eindstrijd van het WK voetbal 2022.

Prognose

En dan onze prognose voor de WK finale Argentinië – Frankrijk. De Belgische wedkantoren wijzen geen favoriet aan bij deze finale. Wij verwachten dat Les Bleus de titel gaat pakken en zetten bij de online bookmakers in op een 0-1 overwinning van het Franse elftal. Wat is uw voorspelling voor deze nu al historische WK finale?

Argentinië wint de wedstrijd
2.95
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.10
Frankrijk wint de wedstrijd
2.80

Quoteringen Argentinië – Frankrijk

De Belgische wedkantoren heeft een pak goesting in de WK finale. Ze wijzen geen favoriet aan bij deze finale en dus zijn alle quoteringen straf!

De hoogste odds kunt u vinden bij een gelijkspel. Als er na reguliere speeltijd nog geen wereldkampioen aan te wijzen is, keren de bookmakers tot maximaal 3.10 keer uw speelbedrag uit.

Een overwinning van Argentinië is in het 1X2 spelsysteem een maximale beloning van 2.95 keer het speelbedrag waard.

Wordt Les Bleus kampioen op het WK 2022? Dan kunt u bij de bookmakers op VoetbalGokken.be quotering van maximaal 2.80 keer de inleg scoren.

De WK voetbal finale Argentinië – Frankrijk wordt gespeeld op zondag 18 december om 16:00 uur (Belgische tijd) in het Lusail Stadion te Lusail. Worden de Franse opnieuw wereldkampoen of pakken de Argentijnen de titel op het WK 2022 in Qatar? Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkaar, zet in en win via VoetbalGokken.be! Vul vandaag al uw voorspellingen in en speel mee voor de strafste pre-odds.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN