Straffe odds voor België – Canada WK 2022 in Qatar

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 november 2022     0 REACTIES

Op woensdag 23 november begint voor de Rode Duivels het WK 2022 in Qatar. De Belgen nemen het in Groep F op tegen Canada. De ploeg van bondscoach Roberto Martinez is favoriet bij dit duel. Kunnen de Duivels die verwachtingen ook waarmaken door te zegevieren tegen de Canadezen in het Ahmad bin Ali Stadion te Al Rayyan? Bezoek de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en scoor de strafste WK voetbal odds!

Roberto Martinez: “Jong talent en ervaring moet voor succes zorgen”

De Belgische bondscoach Roberto Martinez heeft een enorme last op zijn schouders nu de gouden generatie van de Belgen voor hun laatste kans gaat op dit WK in Qatar: “Oorspronkelijk schitterde de gouden generatie op het WK van 1986. Vandaag is het een ander verhaal. De term ‘gouden generatie’ is in dit geval toepasselijk omdat deze huidige oogst een blijvende indruk heeft achtergelaten, zowel qua succes op het veld als binnen de Belgische voetbalbond. Ze zullen een leidraad kunnen zijn voor jongere spelers die doorkomen en op het WK in Qatar samen met de ervaren jongens voor Belgisch succes moeten zorgen”, vertelt bondscoach Martinez.

“Natuurlijk is er druk”

De term gouden generatie wordt soms ook wel gehekeld en zou ervoor zorgen dat er juist geen resultaten worden geboekt. “De spelers zien niets verkeerds in het gebruik van de uitdrukking, en ze zijn eraan gewend om het te horen omdat het dateert van vóór het WK 2018. Natuurlijk is er druk en zijn er hoge verwachtingen en die dingen zijn niet altijd positief. Maar nu is het gewoon een essentieel onderdeel van de Belgische ploeg die hier in Qatar voor de wereldtitel gaat strijden”, aldus de keuzeheer van de Rode Duivels.

John Herdman: “Typische David en Goliath wedstrijd”

De Canadese bondscoach John Herdman reist zonder verwachtingen af naar Qatar, waar in de eerste wedstrijd met Canada direct de moeilijkste tegenstander wacht: “We weten dat we de underdog zijn tegen de Belgen. Zij hebben al vijf of zes jaar lang niet verloren van een underdog. Dit is een typisch David en Goliath wedstrijd, waarbij wij David zijn. Wij zijn één van laagste geklasseerde landen die zich geplaatst heeft voor de eindronde in Qatar”, bevestigt bondscoach Herdman.

“Keihard werken om het goed te doen”

Herdman ziet dat er veel talent in Canada rondloopt en dat zijn team door het vuur gaat voor elkaar, maar of dat genoeg is om België partij te bieden is de vraag: “We weten dat we nog een flink tactisch gat te dichten hebben en dat we kwalitatief niet de sterkste selectie hebben, maar we weten hoe hard we gewerkt hebben om hier te komen en we zullen er dan ook net zo hard voor werken om het hier goed te doen”, besluit de oefenmeester van het Canadese elftal.

Statistieken

Naast Canada speelt België in poule F ook nog tegen Mexico en Kroatië. De eerste twee landenteams in de groepsfase gaan door naar de volgende ronde van het WK in Qatar. De Belgen zijn met de tweede plek op de FIFA World ranking favoriet van deze groep.

Head 2 Head

Op 8 juni 1989 speelde België voor het laatst tegen Canada. Het betrof een oefenduel die werd gehouden in Ottawa. De Rode Duivels zegevierden toen met 0-2. Jan Ceulemans en Marc Degryse scoorden voor België tegen de Canadezen.

Huidige vorm België

België speelde de laatste wedstrijd voor het WK tegen Nederland. In Amsterdam verloren de Rode Duivels met 1-0 van de noorderburen in de laatste groepsmatch van de UEFA Nations League. In de maand september werd er nog wel gewonnen van Wales. In eigen Koning Boudewijn Stadion werd het 2-1 voor de Belgen.

Huidige vorm Canada

Canada kwam op 11 november nog uit tegen Bahrein. Het elftal van bondscoach Herdman waren aan Bahreinse team gewaagd en het werd dan ook een 2-2 gelijkspel in deze oefenmatch. Eind september verloor Canada met 0-2 van Uruguay.

Prognose

En dan onze prognose voor de match België – Canada op het WK 2022. De Belgische wedkantoren wijzen de Belgen aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook een zege van de Rode Duivels en zetten bij de online bookmakers in op een 3-1 zege van België. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen België – Canada

De Belgische wedkantoren hebben er goesting in om de pre-odds bij het eerste WK duel van de Rode Duivels straf in te delen. In het 1X2 spelsysteem staan de hoogste quoteringen bij een zege van Canada. Als het Canadese elftal zegeviert, kunt u bij de bookmakers een maximale pre-odd van 7.40 keer de inleg scoren.

Een gelijkspel is bij de Belgische wedkantoren een maximale odd van 4.55 keer uw speelbedrag waard.

Winnen de Rode Duivels hun eerste pot in Groep F? Dan kunt u tot maximaal 1.47 keer het speelbedrag winnen bij een correcte voorspelling op winst van België.

De WK match België – Canada in Groep F wordt gespeeld op woensdag 23 november om 20:00 uur (Belgische tijd) in het Ahmad bin Ali Stadion te Al Rayyan. Bent u de primus en voorspelt u de eerste WK 2022 match van de Duivels correct? De beste Belgische wedkantoren met straffe odds vindt u op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN