Straffe odds openingsmatch WK voetbal 2022: Qatar – Ecuador

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 november 2022     0 REACTIES

Deze zondag is het dan eindelijk zover: het WK 2022 in Qatar wordt geopend met de match Qatar – Ecuador. De landenteams zijn ingedeeld in Groep A van dit wereldkampioenschapstoernooi. Het openingsduel wordt gehouden in het Al Bayt Stadion te Al Khor. Scoor al tijdens de eerste match van het WK straffe odds bij de Belgische wedkantoren door mee te spelen via VoetbalGokken.be!

Felix Sanchez Bas: “Ecuador is een team dat in opkomst is”

Qatar is het gastland van het WK2022 en speelt de eerste wedstrijd van het toernooi. Bondscoach Felix Sanchez Bas heeft er goesting in. “Het is de eerste WK-match en er wordt zoveel van ons verwacht. Het wordt moeilijk. Ecuador is voor velen een onbekend team, het is een klasse apart zijn. Ze hebben een nieuwe generatie spelers en hebben een zeer competitieve groep gecreëerd, een team dat in opkomst is”, vertelt de bondscoach van Qatar.

“We kijken erg uit naar het WK”

Voor Qatar is het de eerste deelname ooit een WK. Een mooi moment vindt bondscoach Sanchez. “We werken er al vele jaren voor om op het WK te mogen staan. Nu is het zover en kijken we ernaar uit. We hebben een goed voorbereidingsprogramma gehad, rekening houdend met het feit dat we Qatar zijn, een klein land met weinig ervaring met spelers die altijd in Qatar hebben gespeeld”, aldus de Spaanse keuzeheer.

Gustavo Alfaro: “Opener zijn is niet in ons voordeel”

Ook Ecuador komt dus al vroeg in actie. Bondscoach Gustavo Alfaro is daar ook helemaal niet over te spreken. “Wij hebben maar zes dagen om ons voor te bereiden op de eerste wedstrijd van het WK. Dat is niet in ons voordeel. Andere landen krijgen meer dan zeven dagen de kans zich voor te bereiden. Wij spelen zondag al tegen Qatar”, klaagt bondscoach Alfaro.

“We worden een moeilijk team voor iedereen”

De Argentijnse bondscoach heeft wel veel vertrouwen in zijn team en hoopt ver te geraken op het WK. “Dat Ecuador wereldkampioen wordt, is moeilijk. We hebben jonge spelers die groeien en ik twijfel er niet aan dat deze jongens enorme dingen gaan doen voor Ecuador. We worden een moeilijk team voor iedereen, daar twijfel ik niet aan”, besluit de Argentijnse bondscoach.

Statistieken

In Groep A van het WK zijn Ecuador, Qatar, Nederland en Senegal ingedeeld. De landenteams treffen elkander de komende twee weken. De ploegen de als eerste en tweede eindigen in de poule gaan door naar de volgende ronde.

Head 2 Head

Qatar en Ecuador speelden vier jaar geleden een oefenmatch tegen elkander. Het Qatarees voetbalelftal wist toen in eigen land met 4-3 te zegevieren van Ecuador. Het duel vond toen plaats in het Jassim Bin Hamad Stadion te Doha.

Huidige vorm Qatar

Het elftal van bondscoach Sanchez speelde begin deze maand twee oefenmatches. Qatar zegevierde op 5 november tegen Panama met 2-1. Op 9 november wist Qatar met 1-0 van Albanië te winnen.

Huidige vorm Ecuador

Ook Ecuador kwam deze maand al in actie in een oefenduel. De ploeg van bondscoach Alfaro speelde tegen Irak en kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel. In september werd er tegen Japan en Saoedi-Arabië geoefend. Beide keren resulteerde dit in een gelijkspel: 0-0.

Prognose

En dan onze prognose voor de openingswedstrijd van het WK 2022. De Belgische wedkantoren wijzen Ecuador aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten een klinkende zege van Qatar en zetten bij de online wedkantoren in op een 1-0 zege van het gastland. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Qatar – Ecuador

De Belgische wedkantoren starten het WK met straffe pre-odds. In het 1X2 spelsysteem vindt u de strafste pre-odds bij een zege van Qatar. De bookmakers keren tot maximaal 3.90 keer uw speelbedrag uit als thuisland Qatar wint.

Zijn Qatar en Ecuador deze zondag aan elkander gewaagd? De quoteringen bij een gelijkspel staan bij de bookmakers op maximaal 3.45 keer uw speelbedrag ingedeeld.

Winst van Ecuador levert ook een hoge pre-odds op. De Belgische wedkantoren keren tot maximaal 2.30 keer uw speelbedrag uit als het Ecuadoriaanse elftal zegeviert.

De WK 2022 openingswedstrijd Qatar – Ecuador wordt gespeeld op zondag 20 november om 17:00 uur in het Al Bayt Stadion te Al Khor. Vergelijk de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be, zet in en win straffe quoteringen al bij de eerste match van het WK!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN