Straffe odds kwartfinale WK voetbal: Engeland – Frankrijk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 december 2022     0 REACTIES

Deze zaterdag spelen Engeland en Frankrijk de kwartfinale van het WK 2022 in Qatar tegen elkaar. Het decor van deze match is het Al Bayt Stadion in de stad Al Khor. Gaat Engeland of Frankrijk door naar de halve finale van het WK 2022? Voorspel via VoetbalGokken.be! Vergelijk, zet in en pak  straffe WK voetbal odds,

Didier Deschamps: “Voorbereiden op Engeland clash”

Na het verslaan van Polen in de achtste finale neemt Frankrijk het deze zaterdag op tegen Engeland. Bondscoach Didier Deschamps kijkt uit naar het duel tegen het Engelse team. “Het is duidelijk dat als je kwartfinalist bent je iets heel goed hebt gedaan. We hebben het tot nu toe zover geschopt. Dat gaan we vieren en daarna bereiden wij ons voor op de clash tegen Engeland”, zegt de keuzeheer van Les Bleus.

“We vormen een eenheid”

Bondscoach Deschamps voorspelt een straffe match tegen Engeland, dat zich niet zomaar gewonnen gaat geven. “Engeland heeft een heel sterk team en staat ook niet voor niets in de kwartfinale van het WK”, vertelt de oefenmeester van Les Bleus die ook veel vertrouwen in zijn eigen ploeg heeft. “We vormen sinds het begin al een eenheid. We hebben altijd het vermogen om veel saamhorigheid te vinden. Wij hebben Kylian (Mbappe), die met het vermogen dat hij heeft veel problemen kan oplossen en dat is in ons voordeel”, aldus de Franse bondscoach.

Gareth Southgate: “Frankrijk heeft ongelooflijk veel talent”

Ook Engeland maakt zich op voor het treffen met de Fransen op zaterdag 10 december. De Engelse bondscoach Gareth Southgate maakt zijn borst nat voor de ontmoeting met Les Bleus. “Frankrijk zal onze grootste test zijn. Ze zijn de wereldkampioen, hebben ongelooflijk veel talent met uitstekende spelers”, zegt de Engelse oefenmeester over de komende tegenstander op het WK voetbal.

“Moeilijk spelen en scoren tegen Frankrijk”

De keuzeheer van The Three Lions verwacht een mooie, maar moeilijke affiche tegen Frankrijk. “Het is erg moeilijk om tegen hen te spelen en te scoren. Het wordt een grote uitdaging en een geweldige match om te spelen, met een grote historische rivaliteit die geweldige wedstrijden heeft opgeleverd”, besluit bondscoach Southgate.

Statistieken

Vier jaar geleden werd Frankrijk wereldkampioen op het WK 2018 in Rusland. Engeland werd toen vierde op het wereldtoernooi. Topscoorder van dit WK is Kylian Mbappé. De aanvaller van Paris Saint Germain maakte er tot nu toe vijf voor Frankrijk. Olivier Giroud maakte er drie voor Les Bleus. Ook de Engelsman Bukayo Saka maakte drie goals voor zijn land. De winnaar van deze zaterdag gaat door naar de halve finale van het WK.

Head 2 Head

Op het EK in 2012 speelden Engeland en Frankrijk in de poulefase tegen elkaar. Er kwam toen geen winnaar in de Donbass Arena te Donetsk. Op 13 juni 2017 speelden de landenteam een oefenmatch tegen elkander. Dit was de laatste ontmoeting tussen beide teams en het Franse elftal won met 3-2 van Engeland.

Huidige vorm Engeland

Het elftal van bondscoach Southgate is op dit WK nog niet verslagen. In de poulefase werd Iran met 6-2 verslagen en ook buurland Wales moest eraan geloven (0-3). Tegen de USA werd het 0-0, maar dat deerde de Engelsen niet om in de achtste finale de regerend Afrikaans kampioen Senegal met 3-0 te kloppen.

Huidige vorm Frankrijk

Frankrijk zegevierde op dit WK van Australië: 4-1 en Denemarken: 2-1. De ploeg van bondscoach Deschamps was in de groepsfase niet opgewassen tegen Tunesië. Het Franse elftal was al geplaatst voor de achtste finale toen het de laatste poulematch tegen de Tunesiërs speelde, maar verloor die match die wel met 1-0. Van Polen werd in de achtste finale overtuigend gewonnen met 3-1. De titelverdediger ontgoochelt tot dusver nog niet dit WK.

Prognose

En dan onze prognose voor de kwartfinale Engeland – Frankrijk. De Belgische wedkantoren wijzen Frankrijk aan als favoriet van deze kwartfinale. Wij verwachten ook dat het Franse elftal gaat zegevieren en zetten bij de online bookmakers in op een 1-3 zege van het Franse elftal. Wat is uw voorspelling voor de kraker tussen Engeland en Frankrijk?

Quoteringen Engeland – Frankrijk

De Belgische wedkantoren schalen de strafste pre-odds bij deze kwartfinale in bij een gelijkspel. Als Engeland en Frankrijk binnen de reguliere speeltijd aan elkander gewaagd zijn, kunt u tot maximaal 3.38 keer de inleg scoren bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!

Pakt Les Bleus de overwinning volgens u, dan keren de wedkantoren tot maximaal 2.43 keer de inleg  aan voetbalgokkers uit die dit correct voorspelden.

De pre-odds in het 1X2 spelsysteem lopen bij een zege van Engeland op tot maximaal 3.20 keer uw ingelegde speelbedrag bij deze voetbalweddenschap.

De WK 2022 kwartfinale Engeland – Frankrijk wordt gespeeld op zaterdag 10 december om 20:00 uur (Belgische tijd) in het Al Bayt Stadion te Al Khor. Zet in bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en scoor de hoogst mogelijke pre-odds met uw WK voetbalkennis en de odds overzichten op onze bookmakerspagina!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN