Straffe odds bij WK voetbalmatch Frankrijk – Denemarken

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 november 2022     0 REACTIES

Deze zaterdag komen het Franse elftal terug in actie op het WK 2022 in Qatar. Onze zuiderburen wonnen de eerste poulematch en spelen zaterdag tegen Denemarken. Het Deense team liet deze kalenderjaar al zien sterk genoeg te zijn Les Bleus te kunnen verslaan. Wat wordt zaterdagavond het resultaat in Stadion 974 te Doha? Vergelijk de Belgische wedkantoren, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Didier Deschamps: “Op ons best zijn tegen Denemarken”

Frankrijk heeft heel wat vertrouwen getankt in de eerste match op het WK. De ploeg van bondscoach Didier Deschamps versloeg Australië met 4-1. De bondscoach en zijn team gaan dan ook niet met knikkende knieën het duel tegen Denemarken in, maar de Franse keuzeheer is wel op zijn hoede voor het Deense elftal. “We hebben in de laatste optredens tegen Denemarken gezien dat we tegen de hen in de problemen kwamen en we zullen nu op ons best moeten zijn om te winnen van dit Deense team”, stelt de bondscoach van Les Bleus.

“Goed rusten voor de match tegen Denemarken”

De eerste drie punten zijn binnen en als Frankrijk zaterdag wint is de kans wel heel groot dat de regerend wereldkampioen doorgaat naar de volgende ronde. Een goede voorbereiding op Denemarken is volgens bondscoach Deschamps cruciaal. “Ik ben heel blij met de eerste overwinning op dit WK. We wilden de competitie goed beginnen. We moeten nu zo doorgaan en goed rusten voor de match tegen Denemarken”, zo vertelt de Franse keuzeheer.

Kasper Hjulmand: “Ik heb veel respect voor het Franse team”

Denemarken was het Franse elftal voorbije zomer tweemaal te slim af in de UEFA Nations League, maar bondscoach Kasper Hjulmand weet hoe moeilijk het is Les Bleus te verslaan. De Deense keuzeheer voorspelt een loodzware klus te moeten klaren met zijn beste elf. “Het zal zaterdag een interessante en moeilijke match worden tegen Frankrijk. Ik heb veel respect voor het Franse team”, zegt bondscoach Hjulmand.

“Frankrijk is terug één van de favorieten”

De Deense bondscoach kijkt neer op het Franse team dat vier jaar geleden nog wereldkampion werd op het WK 2018 in Rusland. “Frankrijk is terug één van de favorieten voor de titel. Met al het talent dat zij hebben, zouden ze drie ploegen kunnen samenstellen. Het is dus een heel sterke team, maar wij zijn ook sterk en we geloven in onszelf”, zo besluit bondscoach Hjulmand.

Statistieken

Nu de eerste speelronde is geweest in Groep D van het WK in Qatar staat Frankrijk met drie punten op de eerste plaats. Denemarken volgt met één punt op de tweede plaats. Ook Tunesië heeft een punt behaald. Australië is de nummer vier in de poule met nul punten.

Head 2 Head

Frankrijk en Denemarken speelde dit kalenderjaar nog tweemaal tegen elkander. De ontmoetingen werden gehouden in de UEFA Nations League. De Denen kwamen in beide duels als sterkste van de twee van het veld. In Kopenhagen wonnen de Denen met 2-0 van Les Bleus en in Parijs werd het 1-2 voor het Deense elftal.

Huidige vorm Frankrijk

Het Franse elftal versloeg voorbij dinsdag Australië met 4-1 in het Al Janoub Stadion te Al Wakrah. Dit was voor de Fransen de eerste match na het verloren Nations League duel tegen Denemarken. In de UEFA Nations League werd de ploeg van bondscoach Deschamps slechts derde achter Kroatië en Denemarken.

Huidige vorm Denemarken

Voordat Denemarken de Nations League match van het Franse team won, verloor ook de ploeg van bondscoach Hjulmand met 2-1 van het Kroatische elftal. Ook in Denemarken waren de Denen niet opgewassen tegen de Kroaten en verloren met 0-1. Tussendoor zegevierde het Deense elftal met 2-0 van Oostenrijk. Deenmarken werd tweede in de Nations League groepsfase.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Frankrijk – Denemarken. De Belgische wedkantoren wijzen Frankrijk aan als favoriet van deze wedstrijd. Wij verwachten ook een zege van onze zuiderburen en zetten bij de online bookmakers in op een 1-0 zege van Les Bleus. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Frankrijk – Denemarken

De Belgische wedkantoren hebben de strafste pre-odds bij een zege van Denemarken genoteerd. Een overwinning van de Denen is bij de bookmakers tot maximaal 4.10 keer uw speelbedrag waard.

Bij een gelijkspel willen de Belgische wedkantoren ook diep in de buidel tasten. De hoogste quotering bij een puntendeling staat in het 1X2 spelsysteem op 3.35 keer uw inleg.

Ook bij winst van Frankrijk lopen de odds ferm op. Zo kunt u tot maximaal 2.09 keer uw inleg scoren als Les Bleus zegeviert.

De WK 2022 wedstrijd Frankrijk – Denemarken in Groep D wordt gespeeld op zaterdag 26 november om 17:00 uur (Belgische tijd) in Stadion 974 te Doha. Vergelijk de quoteringen van de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en sla uw slag tijdens dit WK duel!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN