Straffe odds bij WK kwalificatiematch Zwitserland – Italië

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 september 2021     0 REACTIES

Zondagavond komen de Rode Duivels in actie tegen Tsjechië, maar er staan meer mooie affiches op het programma van de WK kwalificaties. Een daarvan is de match Zwitserland tegen Italië. In Groep C staan de Italianen er het beste voor, maar Zwitserland laat de laatste tijd zien over een sterk team te beschikken. Het duel wordt in het St. Jakob Park te Bazel gespeeld. De Belgische wedkantoren hebben alle pre-odds paraat staan. Speelt mee via VoetbalGokken.be!

Murat Yakin: “Fit en vol vertrouwen tegen Italië spelen”

Na het EK 2020 heeft bondscoach Vladimir Petrovic het Zwitserse team verlaten en Murat Yakin neemt het stokje over. Voor de nieuwbakkencoach wordt de match tegen Italië meteen de eerste serieuze match als bondscoach van Zwitserland. Eerder deze week werd een oefenmatch tegen Griekenland met 2-1 gewonnen. Nu is het uitkijken naar de match tegen de Europees kampioen. “We moeten fit en met veel vertrouwen de match tegen Italië in gaan. We hebben onze concentratie volledig nodig voor de volgende wedstrijd. We zijn er nog lang niet”, zegt de nieuwe bondscoach van het Zwitserse team.

“We zullen ons kwalificeren voor het WK”

De oefenmatch tegen Griekenland heeft de bondscoach goed gedaan om te kijken hoe zijn team ervoor staat. Yakin heeft er vertrouwen in dat er zondag iets te halen valt. Met de Italianen treft Zwitserland de sterkste tegenstander in de poule. “Ik twijfel er niet aan dat we ons met dit geweldige team zullen kwalificeren voor het WK en dat we verdere successen zullen vieren”, aldus de bondscoach.

Roberto Mancini: “Belangrijke match tegen Zwitserland”

Italië speelde eerder deze week de WK kwalificatiematch tegen Bulgarije en die werd met een gelijkspel 1-1 afgerond. Dit zijn niet de resultaten die wij de laatste tijd van Italië gewend zijn, maar bondscoach Roberto Mancini maakt zich er niet al te druk om als de match van zondag gewonnen wordt. “We hebben alles gegeven om deze wedstrijd te winnen, maar het lukte ons niet. We moeten er niet te lang bij stilstaan, want we hebben zondag weer een belangrijke wedstrijd tegen Zwitserland en die moeten we winnen”, stelt de bondscoach van Italië in zijn voorbeschouwing.

“Naar Zwitserland om te winnen”

Dat het geluk even niet aan de kant van de Italianen was, is wat de bondscoach betreft eenmalig geweest. “We zullen vanaf nu alle wedstrijden moeten winnen. Lichamelijk? We speelden ons spel, met intensiteit, agressiviteit zoals wij ook op het EK gespeeld hebben. We kunnen echt nog veel beter worden richting het WK. We gaan naar Zwitserland om te winnen”, besluit de bondscoach van het Italiaanse team zijn relaas betreffende de aankomende match.

Statistieken

In Groep C hebben Italië en Bulgarije vier speelronden achter de rug. De Italianen staan met tien punten op de eerste stek. Bulgarije bevindt zich op de vierde plek met twee punten.

Zwitserland is de huidige nummer twee met zes punten uit twee speelronden. Noord-Ierland is de nummer drie in het rijtje met vier punten uit drie matches. Ook Litouwen heeft er drie speelronden opzitten, maar haalden nog geen enkele punt binnen.

Head 2 Head

Italië en Zwitserland liepen elkaar tegen het lijf op het EK 2020 dat voorbije zomer gehouden werd. De landenteams waren toen ingedeeld in Groep A van het EK. In de tweede speelronde wisten de Italianen met 3-0 te winnen van het Zwitserse team.

De vier ontmoetingen die voor het EK plaatsvonden waren alle vier oefenduels. Drie van die duels eindigden in een draw en eenmaal won Italië. Die match werd afgefloten bij een 1-2 stand, maar dat is wel achttien jaar terug.

Huidige vorm Zwitserland

Zwitserland speelde deze week geen WK kwalificatiematch, maar bereidde zich voor op het duel tegen de Italianen met een oefenduel tegen Griekenland. Het team van bondscoach Yakin won die match met 2-1 van de Grieken.

Dit was de eerste match sinds het EK duel tegen Spanje. In de kwartfinale van het Europees Kampioenschap werden de Zwitsers door de Spanjaarden uitgeschakeld na een bloedstollende penaltyreeks.

Huidige vorm Italië

Italië speelde voorbije donderdag tegen Bulgarije. In Florenze wist de regerend Europees kampioen niet te winnen van de Bulgaren. Het werd een gelijkspel 1-1 in Stadion Artemio Franchi. De Italiaan Federico Chiesa scoorde al in de zestiende minuut van de match, maar de Bulgaar Atanas Iliev herstelde de schade nog voor de thee met zijn treffer. Voor de match tegen de Bulgaren won Italië de EK finale tegen Engeland met 2-1 in de penaltyreeks.

Prognose

En dan de prognose voor Zwitserland – Italië. Onze wedtip is een 1-3 overwinning voor Italië. Wat is uw voorspelling voor deze WK kwalificatiematch?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de Belgische wedkantoren gereed hebben staan.

Quoteringen Zwitserland – Italië

De Belgische wedkantoren keren de hoogste pre-odd van deze match uit als Zwitserland zegeviert van Italië. U kunt maximaal x 3.75 keer uw inleg terugverwachten als de Zwitserse ploeg in Bazel wint.

De quotering bij een gelijkspel is niet veel minder waard. Uw speelbedrag wordt x 3.40 keer meer waard als de landenteams zondag de punten gaan delen. Een overwinning van Italië is goed voor een beloning van x 1.93 keer uw speelbedrag.

De WK kwalificatiematch Zwitserland – Italië wordt gespeeld op zondag 5 september om 20:45 uur in het St. Jakob-Park Stadion te Bazel. Zijn de Zwitserse sterk genoeg om de Italianen af te remmen in de groepsfase of gaat Azzurri terug naar Italië met een driepunter? Voorspel de match en scoor de hoogste pre-odds via de betrouwbare Belgische wedkantoren die VoetbalGokken.be voor u heeft opgezocht!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN