Straffe odds bij WK kwalificatiematch Estland vs. Tsjechië uit Groep E

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 maart 2021     1 REACTIE

Deze woensdag gaan De Rode Duivels van start in de WK-kwalificatiematch tegen Wales en spelen de groepsgenoten Estland en Tsjechië ook hun eerste kwalificatiematch. In Groep E wordt België als  favoriet bestempeld, maar er wordt ook veel van de Tsjechische ploeg verwacht. Zegevieren de Tsjechen op bezoek bij het Estische voetbalelftal? Profiteer mee van de strafste odds bij deze match tussen Estland en Tsjechië.

Thomas Haberli: “We zijn klaar voor de match met Tsjechië”

Estland-bondscoach Thomas Haberli krijgt een zware taak opgelegd. Estland in Groep E tot de beste twee laten te behoren. De eerste wedstrijd in de poule is meteen al een lastige. In Lublin ontvangen de Essen het Tsjechische elftal dat ook barst van de motivatie. Toch is de bondscoach er heel nuchter onder. “Persoonlijk voel ik geen druk, maar ik ben wel opgewonden. Ik heb er vertrouwen in en we zijn we klaar voor de match met Tsjechië.”

Estland wint de wedstrijd
17.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
6.05
Tsjechië wint de wedstrijd
1.17

“Geen doelen gesteld”

In de Nations League wist Estland al geen hoge ogen te gooien. Nu begint pas het echte werk. Een ticket zien te scoren voor het WK2022 in Qatar. “Ik wil nu geen doel stellen. Laten we één wedstrijd tegelijk spelen. Kijkend naar de resultaten van vorig jaar, hebben we nog een lange weg te gaan in het winnen van punten in de poule. We kijken uit naar de wedstrijden met Tsjechië en Wit-Rusland (zaterdag 27 maart red.). Daarna kunnen we misschien verder kijken wat er voor ons nog mogelijk is”, aldus de bondscoach aan het eind van zijn vooruitblik.

Jaroslav Silhavy: “Maakt niet uit of Estland of favoriet is”

Het Tsjechische voetbalelftal kan zich gereed gaan maken voor de match tegen Estland, België en Wales. De ploeg van bondscoach Jaroslav Silhavy speelt zaterdag tegen De Rode Duivels, maar de bondscoach richt de pijlen eerst op de match op verplaatsing tegen Estland. “Elke wedstrijd van de kwalificatie is belangrijk, of het nu de favoriet is of niet”, aldus Shilhavy.

“Tegen Estland al een goede vorm laten zien”

Omwille van de reisbeperkingen in de diverse landen, waar Tsjechische spelers spelen bij hun club, was het erg lastig voor de bondscoach om alle spelers bij elkaar te krijgen. Sommigen gingen meteen naar Estland, omdat zij niet eerst naar Tsjechië mochten af komen. “We kijken er naar uit om elkaar te zien en met elkaar te kunnen oefenen voor het drietal matches dat wij binnen korte tijd moeten spelen. We willen woensdag tegen Estland al een goede vorm laten zien voor de rest van onze WK-kwalificatiewedstrijden”, aldus de bondscoach aan het slot van zijn voorbeschouwing op deze openingsmatch in Groep E.

Statistieken

Het is Estland nog nooit gelukt om een ticket te pakken voor een wereldkampioenschap voetbal. Tsjechië heeft jarenlang niet deelgenomen aan het WK. In 2006 was dat voor het laatst. De Tsjechische ploeg wist toen niet verder te komen dan de groepsfase.

Head 2 Head

Het is al heel wat jaren geleden dat beide landenteams elkaar troffen. In 2004 speelden de ploegen nog een vriendschappelijke match tegen elkaar. Tsjechië won toen met 2-0 van de Estische formatie.

In 1999 speelden deze voetballanden een EK-kwalificatiematch tegen elkaar en ook toen waren de Tsjechen met 0-2 te sterk voor Estland. In oktober 1998 werd de heenmatch van de EK-kwalificatieronde gehouden in Tsjechië en in eigen land versloegen de Tsjechen hun collega’s uit Estland met 4-1.

Huidige vorm Estland

In januari dit jaar speelden Estland voor het laatste ter voorbereiding op de WK-kwalificaties. De vriendschappelijke match tegen Ferencvaros ging verloren met 1-0. Eind 2020 werd de laatste match in de Nations League ook niet gewonnen.

Het Estische voetbalelftal speelde met 0-0 een match waarin beide teams niet tot scoren kwamen. De laatste keer dat Estland een match won was op 26 maart 2019. Tegen Gibraltar werd het toen 0-1.

Huidige vorm Tsjechië

Ook de Tsjechische ploeg kwam op 18 november voorbije jaar voor het laatst in actie. Dit betrof een Nations League match tegen Slowakije en Tsjechië zegevierde met 2-0 in Plzen. Ook Israël werd voorbije november met 1-0 verslagen in de Nations League. De vriendschappelijke match tegen Duitsland die voorafging aan deze twee speelronden ging met 1-0 verloren voor de ploeg van bondscoach Silhavy.

Prognose

Tsjechië heeft voor deze match de beste papieren, zeker als we terugkijken naar eerder gespeelde matches. Onze wedtip is dan ook een zege 0-2 van de Tsjechische equipe.

De pre-odds zien er gunstig uit. Onderstaand odds-overzicht geeft u alvast een indicatie van de strafste quoteringen voor de match Estland – Tsjechië.

Quoteringen Estland – Tsjechië

De hoogste odd voor deze match wordt uitgekeerd als Estland in Lublin wint van de Tsjechen. Gemiddeld wordt er een straffe odd van x 17.50 keer uw inleg uitbetaald als het Estische voetbalelftal zegeviert.

In het 1X2 spelsysteem staat ook een hoge odd voor u gereed als het een gelijkspel wordt. Gemiddeld keren de bookies x 6.05 keer de inleg uit als de punten worden gedeeld. Een zege van Tsjechië staat op x 1.17 keer uw speelbedrag ingedeeld.

De WK-Kwalificatie match Estland – Tsjechië wordt gespeeld op woensdag 24 maart om 20:45 uur in Arena Lublin te Lublin. Welke ploeggenoot van De Rode Duivels begin de campagne met een driepunter? Voorspel de match bij VoetbalGokken.be en scoor de strafste odds!


Reacties

ysentje
23 maart 2021

Estland is de underdog. Ik speel op winst van de Tsjechen.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN