Straffe odds bij WK kwalificatie match Servië vs. Portugal

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 maart 2021     2 REACTIES

Deze zaterdag worden er terug heel wat mooie matches gespeeld in de WK Kwalificaties. In Groep A spelen Servië en Portugal deze zaterdagavond tegen elkaar in Stadion Rajko Mitić te Belgrado. De Portugezen begonnen de WK kwalificatiecampagne nogal stroef, maar ook bij de Serviërs had het niet veel gescheeld of ook zij moesten punten laten liggen. Welke ploeg zegeviert er dit weekeinde? Voorspel de match via VoetbalGokken.be!

Dragan Stojković: “We kijken echt uit naar duel tegen Portugal”

Dragan Stojković  is bondscoach van het Servische voetbalelftal en moet zijn team na een knappe prestatie tegen Ierland (3-2) terug gereed maken voor de match van zaterdag tegen Portugal. “Dit zijn heel belangrijke drie punten vooral omdat de eerste match altijd de moeilijkste is. Je moet er toch even inkomen. Nu kunnen wij naar Portugal gaan uitkijken en we hebben weinig tijd om ons voor te bereiden”, zegt Stojković in zijn persconferentie.

Servië wint de wedstrijd
4.40
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.70
Portugal wint de wedstrijd
1.72

“Op dezelfde manier door naar volgende match”

Voor de tweede thuismatch binnen een week tijd wil de bondscoach niet veel veranderen aan zijn ploeg. “Het zijn enkele kleine dingen die ik graag anders zie, maar we kunnen zeker op dezelfde manier naar de tweede ronde gaan. Wel moeten wij realistisch blijven. Portugal is een groot voetballand met grote spelersnamen”, aldus de bondscoach van Servië aan het eind van zijn vooruitblik.

Strahinja Pavlovic, de Servische verdediger van Cercle Brugge, kreeg bij de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Ierland kans op een vijfde interland en is voor ons Belgen geen onbekende.

Fernando Santos: “Servië is een ander paar mouwen”

Portugal opende de WK kwalificaties met een match tegen Azerbeidzjan. De ploeg van bondscoach Fernando Santos zegevierde wel, maar deed dat niet uit eigen kracht. “Er zijn altijd conclusies te trekken na een wedstrijd, maar de wedstrijd tegen Servië deze zaterdag zal totaal anders zijn. Het wordt een heel andere tegenstander, met een ploeg vol kwaliteitsspelers. Dit zal ons aanmoedigen om vooruitgang te boeken in bepaalde aspecten van ons spel, in onze posities op het veld en ons vermogen om de bal vast te houden”, licht de bondscoach van Portugal toe.

“Niet dezelfde fouten maken”

Volgens bondscoach Santos zijn er enkele punten om bij te schaven aan zijn team en moet deze match snel vergeten worden om fris aan de start in Belgrado te staan. “We zullen andere oplossingen moeten vinden. We kunnen niet zeggen dat we alles goed hebben gedaan tegen Azerbeidzjan. Dat is niet het geval, maar we denken nu aan de volgende wedstrijd. Ik hoop dat we niet dezelfde fouten maken”, besluit Santos die na de match in Servië nog tegen Luxemburg zal spelen.

Statistieken

Servië is koploper in Groep A doordat er voorbije woensdag gewonnen werd van Ierland. De ploeg van bondscoach Stojković had het zwaar tegen Ierland, maar wist toch met 3-2 te zegevieren in Belgrado. Portugal won van Azerbeidzjan, maar heeft die zege te danken aan een owngoal van Azerbeidzjaan Maksim Medvedev. Cristiano Ronaldo speelde ook mee, maar kwam niet tot scoren voor Portugal. Het laatst land in Groep A is Luxemburg die zaterdag pas voor de eerste kwalificatiematch speelt.

Head 2 Head

Servië speelde in 2019 voor het laatst thuis tegen Portugal. De Portugezen waren in de EK kwalificatie wedstrijd met 2-4 te sterk voor Servië. In 2015 kwam Portugal om dezelfde reden een bezoek brengen aan de Servische ploeg. Ook dit keer was het Portugal dat zegevierde: 1-2. In 2007 werd er voor het laatst gelijkgespeeld. Het werd destijds in Belgrado 1-1.

Huidige vorm Servië

Voorbije woensdag speelde het Servische voetbalelftal in eigen land tegen Ierland. De Ieren opende de match in de achttiende minuut, maar de stand werd voor de rust nog 1-1. Na de thee sloeg Servië met twee goals toe. In het slot van de match scoorden de Ieren nogmaals, maar Servië was het land dat mocht zegevierden: 1-2.

In januari dit jaar speelden Servië twee vriendschappelijke wedstrijden tegen Dominicaanse Republiek en Panama. Beide matches werden met 0-0 gelijkgespeeld.

Huidige vorm Portugal

Portugal won voorbije woensdag met heel veel geluk van Azerbeidzjan: 1-0, maar de ploeg van bondscoach Santos kon er weinig vertrouwen uithalen voor de komende matches tegen Servië en Luxemburg. De laatste Nations League match voorbije jaar werd nipt gewonnen van Kroatië: 2-3. Een paar dagen voor het uitstapje naar Kroatië verloren de Portugezen met 0-1 van Frankrijk.

Prognose

Portugal komt met CR7 in de geleden naar Belgrado en wij verwachten toch terug heel wat van de voetballegende Ronaldo. Onze wedtip is 1-2 voor de Portugese ploeg. We zijn razend benieuwd naar uw voorspelling. In onderstaand odd-overzicht kunt u zichzelf alvast verwittigen van de gemiddelde pre-match quoteringen bij deze interland.

Quoteringen Servië – Portugal

Het zal u niet verbazen dat de hoogste odd van deze match wordt uitgekeerd als Servië wint. Gemiddeld kunt u x 4.40 keer de inleg terugverwachten als de Servische ploeg zegeviert.

Een gelijkspel levert met een pre-odd van x 3.70 keer uw speelbedrag ook een flinke duit op. In het 1X2 spelsysteem wordt winst van Portugal met x 1.72 keer uw speelbedrag ook best goed beloond.

De WK kwalificatie match Servië – Portugal wordt gespeeld op zaterdag 27 maart om 20:45 uur in het Rajko Mitić te Belgrado. Denkt u voorafgaand aan deze match te weten welk team wint? Wacht dan niet langer en laat uw voorspelling achter bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

goktopper
26 maart 2021

Benieuwd of CR7 gaat scoren. Ik gok op twee treffers van Ronaldo

3 jaar geleden

teamspeler
29 maart 2021

Dat goal van Ronaldo had nooit afgekeurd mogen worden. Ik had die ook hard nodig voor een bonus. Helaas!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN