Straffe odds bij WK kwalificatie match Engeland – Albanië

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 november 2021     0 REACTIES

In Groep I van de WK kwalificatie speelt Engeland deze vrijdag tegen Albanië in het Wembley Stadion te Londen. De Engelsen hebben nog zes punten nodig om eerste te blijven in de poule en Polen onder zich te houden. Na de match tegen Albanië speelt het team van bondscoach Gareth Southgate tegen San Marino. Onderschatting ligt dus op de loer. Staat de Engelse ploeg daarboven? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor straffe odds.

Gareth Southgate: “Strijd om eerste plek in de poule”

Engeland staat eerste in Groep I van de WK kwalificatie, maar om die plaats te verdedigen moet de Engelse ploeg afrekenen met Albanië. De nummer twee, Polen heeft namelijk maar drie punten minder dan The Three Lions. Bondscoach Gareth Southgate weet dat het er vrijdag op aankomt. “We strijden met een goede concurrent voor de eerste plaats”, zegt de keuzeheer van het Engelse team.

Engeland wint de wedstrijd
1.12
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
8.00
Albanië wint de wedstrijd
23.00

“Ook kwaliteit nodig tegen Albanië”

De finalist van EURO2020 speelt na de match tegen Andorra nog tegen San Marino, maar de keuzeheer van Engeland wil het niet op het laatste moment bepalen. Met maar drie punten voorsprong op Polen moet er vrijdag drie punten gepakt gaan worden. “Elke wedstrijd die we spelen, moeten we onze goede vorm laten zien en een goed kwaliteitsniveau neerzetten. Er zijn een paar verschillende manieren waarop we kunnen spelen, en die flexibiliteit zal ook tegen Albanië belangrijk zijn”, aldus Southgate.

Edoardo Reja: “We zijn klaar voor Engeland”

Albanië staat derde in de poule en moet de matches tegen Engeland en Andorra winnen, wil het nog kans maken op de tweede plaats. Bondscoach Edoardo Reja maakt zijn troepen gereed voor de laatste twee matches. “We hebben 23 spelers, ze zijn allemaal klaar om vrijdag te spelen tegen Engeland en komende week tegen Andorra”, vertelt bondscoach Reja in zijn persconferentie.

“Honderd procent effectief zijn”

Albanië heeft het niet in eigen hand en is naast de twee matches winnen ook afhankelijk van wat de nummer twee Polen in de komende speelronden gaat doen. Maar bondscoach Reja geeft het niet op. “We hebben hard gewerkt om ons voor te bereiden op de match tegen Engeland. In zulke wedstrijden moeten we honderd procent effectief zijn. We moeten kalm blijven en ons richten op Engeland. We hebben nog niets bereikt, al is het mooi dat we nog in de race zijn voor de tweede plaats”, zo besluit de bondscoach van Albanië.

Statistieken

In Groep I is het nog spannend welk land zich rechtstreeks kwalificeert voor het WK in Qatar. Engeland staat nu eerste met twintig punten, maar voelt de hete adem van de nummer twee Polen dat zeventien punten heeft. Mocht Albanië vrijdag plots winnen van Engeland, dan heeft zelfs de huidige nummer drie van het rijtje nog kans op een ticket. Het Albanese team heeft vijftien punten.

Head 2 Head

Het Engelse team heeft in het verleden geen kind aan Albanië gehad. Van de vijf ontmoetingen die er in de laatste dertig jaar plaatsvonden won Engeland ze allemaal. De laatste ontmoeting in Engeland was in 2001. Ook toen ging het om de WK kwalificaties. The Three Lions zegevierden toen met 2-0 van Albanië.

Huidige vorm Engeland

In de WK kwalificatiegroep had de ploeg van bondscoach Southgate alleen wat moeite met Polen en Hongarije. De overige duels werden gewonnen. De laatste keer dat het sterrenteam van Southgate in actie kwam was thuis tegen de Hongaarse ploeg. In Londen werd het een gelijkspel 1-1 tegen de ploeg uit Hongarije. Datzelfde resultaat haalde de Engelse ploeg ook in Polen: 1-1.

Huidige vorm Albanië

De laatste wedstrijd die Albanië speelde, was thuis tegen Polen. De ploeg van bondscoach Reja verloor met 0-1 van Polen door een treffer in de 77ste minuut van Karol Swiderski. Drie dagen daarvoor zegevierde Albanië met 0-1 van Hongarije en werd ook San Marino met 5-0 verslagen. De speler van Albanië die tot nu toe de meeste goals voor zijn land maakte, is de aanvaller van Southampton, Armando Broja.

Prognose

En dan de prognose voor Engeland – Albanië. Onze wedtip is een zege van Engeland 2-0. Wat is uw voorspelling voor deze WK kwalificatiematch van de finalist op het voorbije EK?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze match in Wembley Stadion.

Quoteringen Engeland – Albanië

De Belgische wedkantoren hebben torenhoge pre-odds voor u gereedstaan. In het 1X2 spelsysteem wordt de hoogste quotering ingedeeld bij een zege van Albanië. U kunt maximaal x 23.00 keer uw inleg verdienen bij een zege van het Albanese elftal en dat is een zeer straffe odd!

Een gelijkspel is bij de online wedkantoren goed voor een hoge beloning van x 8.00 keer uw speelbedrag. Een overwinning van Engeland levert u gemiddeld  x 1.12 keer uw speelbedrag op.

De WK kwalificatie match Engeland – Albanië wordt gespeeld op vrijdag 12 november om 20:45 uur in het Wembley Stadion te Londen. Gaat u met de menigte mee en voorspelt u een zege van The Three Lions of is het Albanese team toch sterker dan verwacht? Voorspel de match via de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN