Rode Duivels spelen tweede WK kwalificatie match tegen Tsjechië

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 maart 2021     4 REACTIES

Deze zaterdag kunnen De Rode Duivels tegen Tsjechië een vervolg geven aan hun goede WK kwalificatie start. België win thuis met 3-1 van Wales. Gaan onze jongens in Praag zegevieren van het Tsjechische voetbalelftal, de ploeg die door velen als grootste concurrent in Groep E van België wordt bestempeld? Sluit een weddenschap met de bookmakers op VoetbalGokken.be voor de strafste odds.

Jaroslav Silhavy: “België is als wereldleider de favoriet”

Tsjechië opende de WK kwalificatiecampagne met een match op verplaatsing tegen Estland. De ploeg van bondscoach Jaroslav Silhavy  zegevierde met 2-6 van de Estlanders, maar zaterdag in Praag verwacht de bondscoach een andere match. “België is als wereldleider in mijn ogen de favoriet voor het hele kampioenschap, maar het wordt in twee wedstrijden gespeeld, dus we kunnen verrassen”, zegt de bondscoach van Tsjechië in zijn vooruitblik op de match tegen de Rode Duivels.

Tsjechië wint de wedstrijd
5.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
België wint de wedstrijd
1.61

“Voor niemand gemakkelijk om tegen ons te spelen”

Tsjechië laat zich de laatste jaren ook goed zien in wereldtoernooien en Europees en dat weet bondscoach Silhavy ook. Zijn team is dan ook niet kansloos tegen de Belgen. Dat lieten de Tsjechen zien in de match tegen de Estlanders vindt Silhavy: “We hebben de rol van de favoriet bevestigd en gingen naar huis met dik verdiende punten. In het huidige team is een sterke generatie bij elkaar gekomen. We hebben spelers in toonaangevende Europese clubs in de beste competities op het continent. Het is voor niemand gemakkelijk om tegen de Tsjechische selectie te spelen”, bevestigt Silhavy tot slot nog.

Roberto Martinez: “Tsjechië vergelijkbaar met Wales”

Bondscoach Roberto Martinez zag voorbije woensdag zijn team zegevieren van Wales. In het King Power stadion van OH Leuven wonnen de Rode Duivels met 3-1 van het Welsh voetbalelftal. De bondscoach van België verwacht zaterdag met de Tsjechen een gelijkwaardige ploeg te treffen.  “Tsjechië is als team vergelijkbaar met Wales. Het telt ook enkele opkomende talenten”, zegt de Spaanse bondscoach van de Duivels.

“Een heel aanvallende tegenstrever”

De bondscoach doelt op spelers van Tsjechië als Tomáš Souček (aanvaller van West Ham United), Patrik Schick (aanvaller Bayer 04 Leverkusen), Souček scoorde voorbije woensdag driemaal en Schick maakte er ook één. “Tsjechië heeft een team met veel kwaliteiten. Het is een aanvallende ploeg dat altijd uit gaat van hun eigen kracht”, zegt Martinez die hoopt dit weekeinde terug met drie punten huiswaarts te kunnen keren. “We hebben de punten natuurlijk hard nodig op weg naar het WK”, besluit de bondscoach zijn voorbeschouwing op de match van deze zaterdag in Praag.

Statistieken

Zowel België als Tsjechië hebben de eerste match van de WK Kwalificaties gewonnen. De Tsjechen zegevierde met 2-6 van Estland en staat daardoor op de eerste plek met drie punten in Groep E. België staat tweede in de poule.

Wales en Estland staan met nul punten onderin de tabel. Wit-Rusland speelt zaterdag pas de eerste match van deze kwalificatiecyclus. Dat zal een thuismatch tegen Estland zijn.

Head 2 Head

In 2017, 2009 en 2007 speelden de Rode Duivels alleen maar oefenmatches tegen de Tsjechen. Vier jaar geleden wonnen de Belgen met 2-1, maar de matches in 2009 en 2007 gingen beide verloren 3-1 en 0-2 voor Tsjechië. In de WK kwalificaties van 2001 troffen de teams elkaar voor het laatst om officiële redenen. België won toen tweemaal met 1-0 van de Tsjechisch voetbalploeg.

Huidige vorm Tsjechië

De Tsjechen maakten voorbije woensdag gehakt van hun eerste tegenstander in de poule. Estland werd in eigen land met 2-6 verslagen. Man off the Match was Tomáš Souček. De Tsjechische aanvaller van West Ham United maakte drie goals.

De twee matches die vooraf gingen aan de trip naar Estland werden ook al gewonnen. In de Nations League werden Slowakije 2-0 en Israël 1-0 aan de zegekar geknoopt.

Huidige vorm België

Met de zege op Wales zijn de Rode Duivels nu vijf matches op rij ongeslagen. De laatste keer dat de Belgen verloren was de Nations League match tegen Engeland. In Londen versloeg de Engelse formatie de ploeg van bondscoach Martinez met 2-1. De wedstrijden die volgenden was België het land dat zegevierden: Zwitserland 2-1, Engeland 2-0, Denemarken 4-2 en Wales 3-1.

Prognose

We hebben er alle vertrouwen in dat de Rode Duivels de match op verplaatsing in Tsjechië zullen winnen. Onze wedtip is 1-2 voor de Belgen. Denkt u dat de Tsjechen tegen België gaan bewijzen dat zij de grootste uitdager voor de Rode Duivels in de groep zijn? Een zege van de Tsjechen wordt dik beloond bij de Belgische wedkantoren. In onderstaand odd-overzicht vindt u een indicatie van de gemiddelde odds.

Quoteringen Tsjechië – België

De pre-odds voor een zege van Tsjechië staan voor deze match het hoogst ingeschaald. Gemiddeld ontvangt u x 5.50 keer de inleg terug als de Rode Duivels met lege handen terugkeren naar België.

In het 1X2 spelsysteem van de Belgische bookies is een gelijkspel in de Tsjechische hoofdstad Praag x 3.60 keer uw inleg waard.

Winnen onze jongens op verplaatsing? Dan staat er met x 1.61 keer uw speelbedrag nog een interessant per-odd voor u gereed bij VoetbalGokken.be.

De WK kwalificatie match Tsjechië – België wordt gespeeld op zaterdag 27 maart om 20:45 uur in het Sinobo Stadion te Praag. Gaan de Rode Duivels zegevieren en worden ze koploper in Groep E? Bij VoetbalGokken.be kunt u altijd rekenen op de hoogste odds van de Belgische wedkantoren voor de matches van de Duivels.


Reacties

goktopper
26 maart 2021

De Duivels krijgen het Tsjechische team wel klein.

2 jaren geleden

martijnj
27 maart 2021

Welke ploeg kan onze jongens nou nog verslaan? Het wordt terug een feestje.

2 jaren geleden

jupiler...
29 maart 2021

Niet verloren, maar toch niet best van de Duivels. Hopelijk zit er dinsdag meer in.

2 jaren geleden

mignole...
29 maart 2021

Dit maakt ons terug scherp voor match Wit-Rusland

2 jaren geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

25 november 2022     0 REACTIES

Straffe pre-odds WK voetbal kraker Spanje – Duitsland

Op het WK 2022 in Qatar staat zondag een match gepland die niet had misstaan als finale van het eindtoer...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

Straffe odds WK voetbal match België – Marokko

België treedt zondag op het WK 2022 in Qatar op tegen Marokko. De Rode Duivels staan eerste in Groep F e...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

WK 2022 voetbal Qatar Odds: Argentinië – Mexico

Deze zaterdag staat er met de WK match Argentinië – Mexico een Zuid-Amerikaanse clash op het programma v...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

Straffe odds bij WK voetbalmatch Frankrijk – Denemarken

Deze zaterdag komen het Franse elftal terug in actie op het WK 2022 in Qatar. Onze zuiderburen wonnen de...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN