Qatar 2022: Voorspel wie de primus wordt bij Zweden – Spanje

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 augustus 2021     0 REACTIES

Niet alleen de Rode Duivels komen deze week in actie in de WK kwalificatiereeksen voor Qatar 2022. Ook andere toplanden trachten punten te verzamelen voor rechtstreekse kwalificatie. Eén van de topmatches is Zweden – Spanje. Voorspel wie de primus wordt bij Zweden – Spanje en scoor op VoetbalGokke.be!

Bondscoach Zweden Janne Andersson: “Klaar voor nieuwe uitdaging tegen Spanje”

Voor de Zweedse bondscoach Janne Andersson is de opdracht even duidelijk als lastig. Om tickets voor Qatar 2022 te bemachtigen moeten in elk geval de thuismatches gewonnen worden. Andersson: “We speelden ook al tegen Spanje op EURO2020 en dat verliep goed. We wisten daar een punt te pakken en de nul te houden. We hebben heel goed getraind en zijn klaar voor deze nieuwe uitdaging”, aldus de bondscoach in de Spaanse media.

“Nieuw tactisch en mentaal plan klaarliggen”

Andersson heeft een pak geleerd van het treffen tijdens het voorbije EK. “Het tactische plan is heel duidelijk en we hebben een tactisch en mentaal plan om de kwaliteiten die Spanje bezit het hoofd te kunnen bieden. De laatste uren voor de match zullen weleens bepalend kunnen zijn, onze voorbereiding rijkt tot aan de aftrap.”

Luis Enrique (bondscoach Spanje): “Alle vertrouwen in goed resultaat tegen Zweden”

Spanje is koploper van Groep B, met overwinningen tegen Georgië en Kosovo, maar met een gelijkspel tegen Griekenland. De wedstrijd die donderdag in Stockholm wordt gespeeld tegen Zweden staat centraal, omdat aangenomen wordt dat het de grote rivaal zal zijn voor de enige plek die direct toegang geeft tot het WK. Bondscoach Luis Enrique: “Ik heb er alle vertrouwen in dat we tegen Zweden een resultaat pakken waarmee we ons kunnen gaan kwalificeren voor Qatar 2022.”

 “Zweden heeft een geweldig team”

Enrique nam in de aanloop nochtans geen risico’s en schakelde zelfs een psycholoog in om de spelers bewust te maken van het belang van deze match. “Kwalificatie voor het WK 2022 is zwaar. Zweden heeft een geweldig team, met dezelfde voetbalopvattingen als Spanje. We moeten hier punten rapen om eerste te worden in de groep, want we willen voorkomen dat we in de play-offs geraken.”

Statistieken

Zweden en Spanje zitten in poule B. De tien kampioenen van elk van de groepen kwalificeren zich rechtstreeks. De tweede tien plus twee andere landenteam, in totaal 12 landen, spelen om drie WK plaatsen in directe play-offs.

Head 2 Head

In de Head 2 Head statistieken kijken we naar de laatste vijf onderling gespeelde matches tussen beide landen.

De laatste meeting vond zoals gezegd plaats tijdens het jongste Europees kampioenschap voetbal. Op 14 juni werd het in Estadio de La Cartuja te Sevilla 0-0.

De match voorafgaand aan dat treffen eindigde eveneens in een draw. Speelronde acht van de EURO2020 kwalificatie werd in Zweden afgewerkt en werd afgefloten bij 1-1. In Spanje had de thuisploeg nog met 3-0 weten de zegevieren over de Zweedse equipe.

Huidige vorm Zweden

Werpen we een blik op de laatste matches die Zweden speelde, dan zien we sterk wisselende resultaten. Zweden speelde haar laatste match op het voorbije EK. In de achtste finales werd verloren van Oekraïne. Polen en Slowakije werd op dat eindtoernooi wel verslagen in de poulefase.

Huidige vorm Spanje

De Spanjaarden speelden in de voorbije vijf interlands ook voornamelijk tijdens het jongste EK. Het reikte daarin tot de halve eindstrijd. Italië werd daarin de primus, waarna de Italianen de Europese titel konden grijpen.

Spanje had voor de halve finales al gewonnen van Slowakije, Kroatië en Zwitserland. Het duel tegen de Poolse formatie eindigde in 1-1.

Prognose

En dan de prognose voor Zweden – Spanje. Onze wedtip is een 2-3 overwinning voor Spanje. Wat is uw voorspelling voor deze WK kwalificatiematch?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de Belgische wedkantoren voor u gereed hebben staan.

Quoteringen Zweden – Spanje

De online bookmakers keren de hoogste winstbonus uit bij een zege van de Zweedse equipe. De maximale bookmakers bonus loopt dan op tot x4,45 keer uw inleg.

Bij een draw wordt er ook flink aan de geldzak gerammeld. De wedkantoren hebben de pre-odds op een maximale hoogte van x3,55 keer het ingelegde speelbedrag gezet. Vult u Spanje in op het wedformulier? Dan is de potentiële, maximale winst bij een correcte voorspelling x1,69 keer het gekozen wedbedrag.

De WK kwalificatie match Zweden – Spanje wordt gespeeld op donderdag 2 september om 20:45 uur in de Friends Arena te Solna. Kunnen de Zweden in deze thuismatch weeral stunten tegen de Spanjaarden of is de halve finalist van het voorbije EK dit keer wel te sterk voor de geel-blauwe formatie? Wie weet is uw voorspelling wel de juiste en kunt u via VoetbalGokken.be flink scoren met een winnende voorspelling op deze ferme kwalificatiematch Zweden – Spanje!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN