Kwalificatie Qatar 2022: Tsjechië vs Wales in Rode Duivels-groep

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 oktober 2021     0 REACTIES

Als de Rode Duivels de halve finale van de UEFA Nations League spelen komen Tsjechië en Wales in Groep E van de WK Kwalificatie ook in actie. De groepsgenoten en grootse concurrenten van België in de poule spelen in het Sinobo Stadion te Praag. Welke ploeg komt er volgens u dichterbij de eerste plaats van de Belgen te staan? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor de hoogste pre-odds!

Jaroslav Silhavy: “Strijden om tweede plaats”

Tsjechië strijdt met Wales vooral om de tweede plaats en dat is ook waar de Tsjechische bondscoach Jaroslav Silhavy zijn pijlen op richt. “De tweede plaats in de groep is waar wij nu vol voor gaan strijden. We moeten thuis een slim spel spelen tegen Wales om punten te pakken. Bovendien willen we goed voetballen voor een vol stadion. Ik wou dat er een herhaling zou zijn van de thuiswedstrijden tegen België of Engeland, toen de fans enthousiast waren”, blikt de bondscoach vooruit naar de match tegen Wales.

“Op alles voorbereid zijn”

Dat ook Wales haar pijlen richt op de tweede plek, weet de Tsjechische bondscoach. “We moeten ons met alles voorbereiden op het spel, maar ik weet dat de jongens hun zaakjes op orde hebben. Na de match tegen Wales hebben we nog twee wedstrijden te gaan. Maar mijn spelers zijn fit en hebben vertrouwen. We hebben met Wales en Wit-Rusland zeer belangrijke matches voor de boeg”, zo verklaart de bondcoach van Tsjechië.

Robert Page: “Tegen Tsjechië moet een resultaat mogelijk zijn”

Wales mag geen punt meer laten liggen wil het nog kans maken op een ticket naar het WK 2022 in Qatar. Bondscoach Robert Page komt voor niets minder dan drie punten naar Praag. “Tsjechië is in goede vorm en is altijd een lastige tegenstander. We moeten elk team, of het nu Estland, Wit-Rusland, Tsjechië of België is, hetzelfde respect tonen.”

“Resultaat tegen Tsjechen mogelijk”

Page heeft ook vertrouwen dat zijn land de poulefase met succes kan doorkomen en kijkt met goesting uit naar de aanstaande match bij de Tsjechen: “Al bij al is dit een plezierige groep. Het gaat om onze prestatieniveaus en als we ons beste spel spelen dan moet er tegen de Tsjechen een resultaat mogelijk zijn”, zegt de bondscoach van Wales tot slot.

Statistieken

België staat eerste in Groep E met zestien punten uit zes matches. De Tsjechen staan op de tweede plek met zeven punten uit vijf speelronden. Wales is de nummer drie in het rijtje met zeven punten uit vier duels. Tsjechië en Wales zullen beide hard gaan knokken voor de tweede plaats. Wit-Rusland (vierde met drie punten) en Estland (vijfde met één punt) doen daaraan al niet meer mee.

Head 2 Head

Tsjechië en Wales speelden voorbije maand tegen elkaar in Cardiff. De ploeg van bondscoach Page won de thuismatch met 1-0 van de Tsjechen. Daniel James (Leeds United) nam de goal voor zijn rekening. De laatste keer dat de landen elkaar troffen in Tsjechië was in 2006. Deze ontmoeting was toen in de EK kwalificaties. De Tsjechen wonnen toen met 2-1 van Wales.

Huidige vorm Tsjechië

Tsjechië speelde haar laatste wedstrijd tegen Oekraïne. Het betrof een oefenduel dat een gelijkspel werd 1-1 in de Doosan Aréna te Plzeň. Deze match speelde de ploeg van bondscoach Silhavy nadat het van de Rode Duivels had verloren met 3-0 in het Koning Boudewijn Stadion. Op de tweede dag van september werd er nog met 1-0 gewonnen van Wit-Rusland.

Huidige vorm Wales

Wales sloot de voorbije WK kwalificatie ronde af met een duel tegen Estland. De ploeg van bondscoach Page speelde in het Cardiff City Stadion, maar kwam niet verder dan een gelijkspel 0-0 tegen de nummer vijf in de poule. Drie dagen voor deze match werd er op verplaatsing gewonnen van Wit-Rusland met 2-3. De oefenmatch op 1 september tegen Finland werd ook al niet gewonnen door het team van bondscoach Page: 0-0.

Prognose

En dan de prognose voor Tsjechië – Wales. Onze wedtip is een zege van Tsjechië 3-1. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen Tsjechië – Wales

De hoogste odds van deze match staan genoteerd bij een zege van Wales. Maximaal keren de betere bookmakers x 5.10 keer uw speelbedrag uit als Wales zegeviert.

Nog een hoge odd kunt u verwachten bij een gelijkspel. In het 1X2 spelsysteem van de online wedkantoren staat een quotering van x 3.50 keer uw speelbedrag voor u gereed als Tsjechië en Wales de punten vrijdagavond delen. Een overwinning van de Tsjechen is x 1.67 keer je speelbedrag waard.

De WK kwalificatie match Tsjechië – Wales wordt gespeeld op vrijdag 8 oktober om 20:45 uur in het Sinobo Stadion te Praag. Welke poulegenoot van België wint deze kwalificatiematch? Voorspel de match vandaag al bij uw favoriete bookmaker op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN