Hoge odds bij oefenmatch Engeland – Zwitserland

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 maart 2022     0 REACTIES

Deze week staat bomvol met straffe oefenmatches. De interland Engeland – Zwitserland is er daar een van. De Belgische wedkantoren hebben dit duel niet over het hoofd gezien en schalen de quoteringen straf in. Voorspelt u deze match die zaterdag gespeeld wordt in het Wembley Stadion goed, dan kunt u weleens spekkoper zijn. Vind uw bookmakersdeal via VoetbalGokken.be!

Gareth Southgate: “Zwitserland heeft een goede voetbalstructuur”

De ervaren bondscoach van Engeland, Gareth Southgate weet waartoe Zwitserland in staat is en dat maakt dit oefenduel volgens de keuzeheer perfect voor zijn team. “Zwitserland heeft een goede voetbalstructuur. Vanaf de jeugd spelen ze in een vast systeem. Hierdoor zijn alle spelers gewend om volgens de regels van het nationale elftal te spelen. Dat maakt de ploeg extra sterk en lastig te bespelen.

“Goede test”

Het Engelse team speelt deze week twee oefenmatches in het Wembley Stadion te Londen. Eerst zal de wedstrijd tegen Zwitserland gespeelt worden en komende week tegen Ivoorkust. Bondscoach Southgate verwacht met de bezoekers uit Zwitserland al een sterke tegenstander. “Zij hebben als klein (voetbal)land misschien minder voetballers, maar dat maakt ze creatiever. Daarom ben ik ook blij dat we tegen Zwitserland oefenen, want dit is een goede test voor onze jongens.”

Murat Yakin: “We gaan proberen te winnen van Engeland”

Met de nieuwe bondscoach aan het roer hoopt Zwitserland ver te geraken in de UEFA Nations League en op het WK2022 in Qatar. Bondscoach Murat Yakin vindt de match tegen Engeland dan ook een goede voorbereiding. “We beginnen weer van voren af aan met deze eerste duels van 2022. Southgate is al jaren coach van Engeland, terwijl ik nog niet zo lang bondscoach van Zwitserland ben. Er is totaal geen druk, maar we gaan natuurlijk wel proberen te winnen. We hebben dit jaar hoge doelen gesteld voor zowel de Nations League als het WK”, zegt de nieuwbakken bondscoach van Zwitserland.

“Wij zijn de underdogs”

Velen verwachten dat Engeland wint, maar daardoor is bondscoach Yakin extra gedreven. “Met de juiste timing en het op juiste momenten druk zetten kunnen we een goede kans maken. Wij zijn de underdogs tegen de Engelsen, maar vanuit die positie hebben wij al vaker mooie dingen bereikt. Het is fijn om ons te meten met topploegen uit Europa”, besluit de keuzeheer van het Zwitserse elftal.

Statistieken

Met de oefenmatches bereiden Engeland en Zwitserland zich voor op de UEFA Nations League en WK2022 in Qatar. Het Engelse team speelt volgende week nog een oefenmatch in eigen land tegen Ivoorkust. Zwitserland neemt het dan ook thuis op tegen Kosovo. De Nations League start deze zomer. Het WK zal pas eind dit jaar in Qatar plaatsvinden.

Head 2 Head

In de Nations League van 2019 speelden Engeland en Zwitserland voor de laatste keer tegen elkander. De landenteams misten beide de finale en speelden het onderlinge duel in het kader van de derde en vierde plaats. Na een penaltyreeks won de Engelse ploeg. In 2018 speelden de teams een oefenduel. The Three Lions waren ook toen te sterk voor de Zwitserse formatie. Het werd toen 0-1 dankzij een goal van Marcus Rashford die tegenwoordig voor Manchester United uitkomt.

Huidige vorm Engeland

Engeland sloot de WK-kwalificatie af met een duel tegen San Marino dat met maar liefs 0-10 gewonnen werd. Ook Albanië werd verslagen met 5-0 in de WK-kwalificatiepoule. In oktober voorbije jaar had de ploeg van bondscoach Southgate nog de grootste moeite om van Hongarije te winnen.  In het Wembley Stadion werd het 1-1 gelijkspel tegen de Hongaren.

Huidige vorm Zwitserland

Het Zwitserse nationale team is nog steeds ongeslagen onder bondscoach Yakin. Sinds de 47-jarige in augustus 2021 de landenselectie overnam, heeft Zwitserland vier keer gewonnen en drie keer gelijk gespeeld in zeven matches. Zes van deze zeven duels waren officiële wedstrijden. Daarvan was de laatste tegen Bulgarije, dat in het Zwitserse Luzern met 4-0 werd verslagen.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een overwinning van Engeland. Wij voorspellen ook een zege van The Three Lions en vullen een 2-1 zege in bij de wedkantoren. Wat is uw voorspelling voor dit oefenduel van Engeland – Zwitserland?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers gereed hebben staan.

Quoteringen Engeland – Zwitserland

De Belgische wedkantoren hebben goesting in de interlandperiode. Niet alleen bij de matches van de Rode Duivels zijn straffe pre-odds te vinden. Ook bij het duel van Engeland – Zwitserland valt veel te scoren. De hoogste pre-odds vinden we bij een zege van het Zwitserse team. Mochten zij winnen in Londen, dan keren de bookmakers maximaal x 4.75 keer het speelbedrag uit.

Een gelijkspel krijgt ook een ferme quotering mee voor dit oefenduel. Zijn de teams zaterdag aan elkander gewaagd dan valt u maximaal x 3.50 keer de inleg ten deel.

Een overwinning van Engeland is in het 1X2 spelsysteem nog altijd goed voor een gemiddelde quotering van x 1.80 keer de inleg.

De oefenmatch Engeland – Zwitserland wordt gespeeld op zaterdag 26 maart om 18:30 uur in het Wembley Stadion te Londen. Voorspel de match bij uw favoriete bookmaker op VoetbalGokken.be en scoor straffe pre-odds tijdens deze interlandperiode!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN