Frankrijk vs. Uruguay strijden om plek bij de laatste vier op WK 2018

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 juli 2018     0 REACTIES

De Franse voetbalsupporters zijn sinds de zege op Argentinië volledig in extase, want Les Bleus wordt een steeds grotere kanshebber voor de WK-titel. De toplanden vallen bij bosjes, maar Frankrijk staat nog fier overeind. In de kwartfinale wacht nu reuzedoder Uruguay en die willen maar wat graag het Franse sprookje uitblazen. Maar met sterspeler Cavani in de lappenmand wordt dat nog een hele opgave. Sterkhouder Suarez twijfelt echt niet over de kansen van zijn land. Wat denkt u? Gaan de ‘Haantjes’ door of houdt Uruguay de Zuid-Amerikaanse eer hoog?

Griezmann: “Nooit opgeven, alles geven”

Atletico Madrid sterkhouder en Franse superster Antoine Griezmann is alvast heel duidelijk: het wordt zeer lastig. “Ik hou van de stijl van de Uruguayanen. ‘Nooit opgeven, alles geven.’ Maar dat heeft ook zijn schaduwzijde”, zo stelt hij op de persco: “Ze zullen hun eigen wedstrijd spelen, tijd winnen, gaan liggen en klagen bij de scheidsrechter. Het wordt een heel vervelende match.”

De rasaanvaller heeft in zijn voetbalcarrière al met veel Uruguezen gewerkt. In Spanje speelt hij bij Atletico onder meer samen met José Maria Gimenez en Diego Godin. “Diego is een echte vriend van mij. We zijn altijd samen, op het veld en ernaast. En hij is bovendien de peter van mijn dochtertje. Het wordt een emotioneel weerzien. We kennen elkaar vanbinnen en vanbuiten. Het zal op details aankomen. We zullen moeten opletten met stilstaande fases en tegenaanvallen. Voorts mogen we niet blind naar voren stormen.”

Didier Deschamps: “Uruguay is een solide, agressieve ploeg”

Ook bondscoach Didier Deschamps weet dat de fans steeds meer goesting hebben, maar zegt dat zijn spelers zich moeten blijven focussen op de volgende match: “We moeten niet naast onze schoenen gaan lopen. De moeilijkheidsgraad neemt toe, dus we moeten niet mooier proberen te zijn dan wij zijn. Onze spelers hebben ambitie en gaan voor het hoogst haalbare. De wedstrijd tegen Uruguay zal al een hele moeilijke worden, vergelijkbaar met Peru waar we in de groepsfase tegen moesten spelen en die match trokken we maar net over de streep”, zo concludeert Deschamps bij Telefoot.

Benjamin Pavard: “We hoeven niet bang te zijn voor Uruguay”

De 22-jarige Benjamin Pavard zou moeten spelen tegenover Edinson Cavani, de ‘beul van Portugal’. Maar Cavani zette zichzelf buitenspel voor deze kwartfinalematch door een spierblessure op te lopen. De verdediger van VfB Stuttgart reageert op diezelfde website op de (mogelijke) afwezigheid van de Uruguayaanse spits: “We weten dat Uruguay heel sterk is en goede vervangers heeft, al is Cavani natuurlijk moeilijk te vervangen. We hoeven niet bang te zijn voor Uruguay, we waren niet bang voor Messi en zijn dat nu ook niet. Het is niet Cavani of Suarez dat ons bang maakt. Wij kennen hun en onze kwaliteiten. Wij hebben een zeer sterk team, dat in staat is om van Uruguay te winnen.”

Luis Suaréz: “Er is geen uitgesproken favoriet bij deze match”

De andere superster van Uruguay is natuurlijk enfant terrible Luis Alberto Suaréz. De aanvaller van FC Barcelona is op dit WK al heel belangrijk geweest voor Uruguay. Na de winst op Argentinië zegt hij klaar te zijn voor de volgende uitdaging: “De topvorm en het spel van Frankrijk verbaast ons niet. Ze hebben een goede mix van getalenteerde jonge mensen en ervaren spelers. Er zal geen uitgesproken favoriet zijn bij deze match. We zullen negentig (of 120) minuten alles moeten geven om te winnen”, aldus Suaréz op RMC Sport.

Oscar Tabarez: “Zal moeilijk worden om Mbappe en Griezmann af te stoppen”

Je hoeft geen genie te zijn om de voorspelling van Oscar Tabarez te begrijpen. De bondscoach van Uruguay verwacht namelijk een moeilijke middag voor zijn elftal tegen Les Bleus. Gelukkig had hij de verslaggevers in Rusland ook nog iets meer te melden over de aanstaande kwartfinale wedstrijd: “De manier waarop de spelers op het veld staan en hun toewijding tonen zal het verschil gaan maken. We weten dat Frankrijk een zeer sterke tegenstander is met twee exceptioneel goede en snelle aanvallers, te weten Mbappe en Griezmann. Het zal moeilijk voor ons worden om die twee af te stoppen, maar we zijn gekomen om zeven wedstrijden te spelen. Dat betekent dat we de finale moeten halen en daar zullen we dan ook voor gaan”, aldus een duidelijke fiere Tabarez.

Tabarez over Cavani: “Veel onzekerheid”

Over het al dan niet meespelen van zijn andere belangrijke protege: Edinson Cavani kon de zieke coach niks zeggen: “Hij heeft weinig tijd om te herstellen. Vrijdag moeten we er alweer staan. Hopelijk doet een paar dagen rust hem goed, maar we zullen moeten afwachten tot vlak voor de wedstrijd hoe het met hem gaat. Er heerst veel onzekerheid over zijn meespelen.”

Pre-wedstrijdquoteringen voor Frankrijk vs. Uruguay

Winst van Frankrijk levert in het 1X2 spelsysteem x 2,00 keer uw inleg op. Is er na negentig minuten nog geen winnaar? Dan zorgt een inzet op een draw voor een uitkering van x 3,20 keer het ingelegde speelbedrag. De hoogste odds vinden we echter bij een zege van Uruguay: x 4,70.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De kwartfinalematch Frankrijk – Uruguay wordt gespeeld op vrijdag 6 juli om 16:00 uur in Nizhny Novgorod Stadionin de stad Nizhny Novgorod. Plaats uw weddenschap vandaag nog en profiteer van de mooie odds op VoetbalGokken.be! Wie verwacht u bij de laatste vier op dit WK?

Zet nu in op uw favoriete ploeg en win! Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN