Frankrijk treft Oekraïne in Groep D van de WK-kwalificatiecyclus

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 maart 2021     2 REACTIES

Deze week staat in het teken van de WK-kwalificaties en daarvoor worden de pre-odds zeer straf ingeschaald. Zo ook in de matches van Groep D waarin Frankrijk het woensdag in eigen land opneemt tegen het altijd lastige Oekraïne. Voor de Fransen zijn de Oekraïners op papier waarschijnlijk de sterkste tegenstander  van de groep. Verwacht u dat de Fransen in Stade de France zegevieren van Oekraïne of niet? Zet uw weddenschap op scherp via VoetbalGokken.be!

Didier Deschamps: “Met Oekraïne beginnen aan lange kwalificatiereeks”

Met bondscoach Didier Schamps aan het roer kan Frankrijk voor de tweede keer achter elkaar wereldkampioen worden. De Fransen beginnen woensdag tegen Oekraïne aan die doelstelling. “We beginnen aan een lange fase in de kwalificatiereeks. We willen wedstrijden winnen. Voor de match tegen Oekraïne is de richtlijn is hetzelfde. Het is aan ons om elke tegenstander te verslaan en het team in de problemen te brengen om kansen te creëren en doelpunten te maken. We moeten telkens de overwinning aan het einde van elke wedstrijd behalen”, aldus Deschamps in zijn vooruitblik op de eerste WK kwalificatiematch voor Qatar 2022.

Frankrijk wint de wedstrijd
1.29
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.00
Oekraïne wint de wedstrijd
9.65

“Er is fysieke en mentale vermoeidheid bij alle spelers”

Deschamps rekent op zijn spelers waarvan velen ook voor hun eigen clubs nog een druk schema af te werken hebben. “Het is geen probleem om de beste spelers niet beschikbaar te maken voor training of vooral voor de wedstrijd van woensdag”, legt Deschamps uit. Maar spelers hebben overbelaste schema’s en krijgen te horen dat ze om de drie dagen moeten winnen. Er is fysieke en mentale vermoeidheid bij alle internationale spelers. Het belangrijkste is om te herstellen voor de match tegen Oekraïne”, aldus Deschamps aan het einde van zijn relaas.

Andriy Shevchenko: “Frankrijk is één van de beste ploeg in Groep D”

Bondscoach Andriy Shevchenko bewaart geen goede herinneringen aan de Franse ploeg. Voorbije jaar werd zijn team met 7-1 uitgeschakeld in een vriendschappelijke wedstrijd. “De Franse nationale ploeg is de wereldkampioen, een van de beste teams. We kunnen ons beste team opstellen om zelfs maar iets met hen te concurreren”, zegt de bondscoach over de komende zware match op verplaatsing in Parijs.

“Zeer sterke groep”

In Groep D zijn naast Frankrijk ook Finland, Bosnië en Herzegovina en Kazachstan tegenstanders van Oekraïne. “We zitten in een zeer sterke groep. Wedstrijden met de wereldkampioen, het Franse nationale team, zullen moeilijk worden. We kennen hun kracht”, besluit ex-topspits Shevchenko.

Statistieken

Als huidige wereldkampioen gaat Frankrijk in Groep D van start voor het WK 2020 in Qatar. In 2018 werden de Fransen in Rusland kampioen en in Brazilië wist de ploeg het al tot de kwartfinales te schoppen. In 2010 kwamen de Fransen niet verder dan de groepsfase van het WK in Zuid-Afrika.

Oekraïne stond op het WK van 2006 in Duitsland nog in de kwartfinales, maar wist zich daarna niet meer te kwalificeren voor de wereldkampioenschappen. In de kwartfinales van het WK 2006 speelde Oekraïne tegen Italië en verloor met 3-0 van de Italiaanse equipe.

Head 2 Head

Voorbije jaar speelde Frankrijk nog een vriendschappelijke match tegen de Oekraïners. In Stade de France won de ploeg van bondscoach Deschamps met 7-1 van de bezoekers uit De Oekraïne. Ook de WK-kwalificatiematch op 19 november 2013 werd met 3-0 gewonnen door de Fransen. Dat Frankrijk niet altijd wint van Oekraïne bleek wel op 15 november van datzelfde jaar. In Oekraïne werden de Fransen met 2-0 verslagen.

Huidige vorm Frankrijk

Nadat de ploeg van bondscoach Deschamps de wereldbeker in handen mocht nemen, werden er weinig matches verloren. De vriendschappelijke match op 11 november voorbije jaar ging verloren tegen Finland: 0-2.

In de Nations League lieten de Fransen geen enkel punt liggen. Het enige team dat de Les Bleus kon temmen was Portugal. In Frankrijk werd er niet gewonnen van de Portugezen. Die match eindigde zoals die begon: 0-0.

Huidige vorm Oekraïne

De laatste drie matches gingen verloren voor de Oekraïense ploeg. De Nations League werd afgesloten met verloren match op verplaatsing in Zwitserland. De Zwitsers waren met 3-0 te sterk voor de ploeg van bondscoach Shevchenko.

Ook Duitsland bleek een maatje te groot te zijn 3-1. De vriendschappelijke match tegen Polen was ook geen succes: 2-0 waardoor de laatste gewonnen wedstrijd al dateert vanaf 13 oktober voorbije jaar. Toen werd Spanje nog knap verslagen met 1-0 in de Nations League.

Prognose

Wij verwachten dat Frankrijk deze match snel naar zich toe zal trekken. Onze wedtip voor een weddenschap bij de bookmakers is 2-0 voor Les Bleus. Voorspelt u dit ook of denkt u dat de Oekraïners gaan stunten? Wat uw voorspelling ook mag zijn, in onderstaand odds-overzicht kunt u snel uitrekenen wat uw voorspelling waard kan worden.

Quoteringen Frankrijk – Oekraïne

De quoteringen rijzen de pan uit voor deze eerste kwalificatiematch in Groep D. Een overwinning van Oekraïne levert in het 1X2 spelsysteem de hoogste odd van deze match op. Gemiddeld kunt u x 9.65 keer uw inleg verwachten als de Oekraïners wint in Parijs!

Een gelijkspel kan ook een straffe beloning betekenen. Gemiddeld wordt uw inleg x 5.00 keer meer waard als de punten worden gedeeld in Stade de France. Een zege van Frankrijk levert u x 1.29 keer het ingelegde speelbedrag op.

De WK-Kwalificatiematch Frankrijk – Oekraïne wordt gespeeld op woensdag 24 maart om 20:45 uur in Stade de France te Parijs. Winnen de Fransen hun eerste partij in de poule of houden de Oekraïners de huidige wereldkampioen tegen en nemen zijn drie punten mee naar huis? Via VoetbalGokken.be vindt u altijd de hoogste odds en de beste deals voor alle matches in de WK-kwalificatiecampagnes voor Qatar 2022!


Reacties

svballorig
24 maart 2021

Mooie match om eens op te gaan gokken!

3 jaar geleden

hazarddd
24 maart 2021

De Oekraïners zijn taai, maar Frankrijk heeft Mbappe die zeker op vast gaat scoren ;)

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN