Frankrijk speelt vriendschappelijke match tegen Spanje

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 maart 2017     0 REACTIES

Voor Frankrijk staat er in de oefenmatch aanstaande dinsdag een moeilijke tegenstander te wachten. Spanje is het team waar bondscoach Didier Deschamps zijn selectie kan observeren. Ook bondscoach Julen Lopetegui en landgenoot van onze bondscoach Roberto Martínez kan tegen de Fransen zijn team uitproberen. De Belgische wedkantoren hebben er moeite mee om de favoriet aan te wijzen. Bent u overtuigd welk team dat zal zijn? Geef uw voorspelling door aan de wedkantoren en maak kans op hoge geldbonussen.

Speciale match voor Aymeric Laporte

Komende dinsdag zal één speler in het bijzonder extra veel goesting hebben om het veld te betreden: de 21-jarige Aymeric Laporte. De speler van Atletic de Bilbao heeft zowel Franse als Spaanse roots. Vlak voor EURO 2016 probeerde Lopetegui nog om Laporte aan zijn land te binden. De jongeling raakte destijds geblesseerd, waardoor een definitieve keuze uitbleef. Eind vorig jaar kwam de verdediger echter met een duidelijk statement waardoor hij nu voor Les Bleus zal spelen: “Ik wil voor Frankrijk spelen, in tegenstelling tot wat is gezegd”, benadrukt hij op Twitter. “Ik wil de coach niet onder druk zetten om mij op te roepen en ik heb ook geen toestemming gegeven aan Spanje om mij te selecteren.”

Laporte vervolgt: “Ik heb alleen maar gezegd dat er andere alternatieven zijn als de coach me zou vertellen dat hij niet op mij zou rekenen. Dit onderwerp is daarmee vrij duidelijk voor mij. Ik ga er niet meer op in als jullie er naar vragen.
 

Frankrijk favoriet tegen Spanje (!) – 2.15 !

Debutanten

Daarmee is dat hoofdstuk afgesloten maar de Franse bondscoach kent nog meer nieuwelingen in de selectie: AS Roma-speler Kylian Mbappé is voor het eerst geselecteerd voor het Franse nationale elftal. De 18-jarige aanvaller scoorde onlangs nog in de Champions Leaguematch tegen Manchester City en zal na de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg ook in deze match zijn opwachting maken. Deschamps: “Hij blijft goed presteren en scoren. Kylian is geweldig in vorm. Natuurlijk heeft hij ook nog veel potentie, maar het is bijzonder wat hij al presteert op deze leeftijd. Zeker met deze rust en volwassenheid”, zegt Deschamps tegenover L’Équipe.

Ook Presnel Kimpembe van Paris Saint-Germain zit voor het eerst bij de selectie van Didier Deschamps. De 21-jarige verdediger laat zijn waarde dit seizoen zien bij zijn club en dat was reden genoeg voor de bondscoach om Kimpembe tegen Spanje te selecteren.

Geen Pogba tegen Spanje

De afwezigheid van Karin Benzema is geen nieuws meer, maar Deschamps liet onlangs wel doorschemeren dat de deur op een kier staat voor het ‘probleemgeval van Frankrijk’. Een meer acuut probleem voor de bondscoach is het feit dat Paul Pogba niet mee kan spelen. Tegen Luxemburg was de middenvelder van Manchester United al niet op te stellen, maar ook de wedstrijd tegen Spanje gaat de Fransman aan de neus voorbij. Pogba kampt met een hamstringblessure. Manchester United-trainer Jose Mourinho: “Ik weet niet precies hoelang Pogba is uitgeschakeld, maar hij kan zeker niet spelen voor Frankrijk”, aldus Mourinho.

Spanje op volle oorlogssterkte

Na het WK-kwalificatieduel tegen Israël komen de Spanjaarden met een complete selectie naar Frankrijk toe. De Spaanse bondscoach Julen Lopetegui heeft in zijn Le Seleccion weer een plek ingeruimd voor Chelsea-vedette Pedro. De aanvaller was nog niet eerder opgeroepen door de opvolger van Vicente del Bosque, die na het EK van 2016 terugtrad. Gerard Deulofeu is ook weer opgenomen in de Spaanse selectie. De speler van AC Milan kreeg zijn eerste oproep sinds 2014. Debutant in de groep is middenvelder Asier Illarramendi van Real Sociedad.

De Spanjaarden – die De Duivels vorig jaar september nog ‘voetballes’ gaven door met 0-2 te komen winnen in het Koning Boudewijnstadion – komen verder op volle oorlogssterkte naar Frankrijk. Lopetegui moet het in tegenstelling tot ons nationale team hebben van een groepsprestatie wil het tegen landen als Frankrijk een resultaat halen: “België is niet één speler, jullie hebben zoveel topvoetballers. En dan is er nog hun coach, Roberto Martinez, die ik als een goede vriend beschouw. Wij hebben ook goeie individuele spelers, maar het is de ploeg die voor mij het verschil moet maken”, citeerde Het Laatste Nieuws de Spaanse oefenmeester.

Lopetegui: “In het voetbal telt alleen het heden en de toekomst”

Het Iberische schiereiland is de afgelopen decennia zeer succesvol geweest. Lopetegui zit dan ook met de ‘erfenis van Del Bosque’. Een zware last, hoewel hij dat zelf juist als een voordeel ervaart. Mede dankzij het werk van zijn voorganger kan hij met vertrouwen afreizen naar topteams als Frankrijk: “We willen profiteren van alle goede dingen die Del Bosque de voorbije jaren heeft gerealiseerd. De nationale ploeg heeft ons zoveel gegeven, de elementen die tot dat succes hebben geleid mogen we niet zomaar weggooien. Natuurlijk mogen we niet blijven hangen in het verleden. In het voetbal telt nu eenmaal alleen het heden en de toekomst.”
 

Spanje ‘underdog’ tegen Frankrijk – 3.40 !

Wedstrijdoverzicht

De realiteit van het heden is dat Frankrijk de eerste wedstrijd is die zich in de toekomst zal aandienen. De Fransen zijn de laatste jaren heer en meester in de onderlinge ontmoetingen met Spanje. We moeten vijf jaar terug om een Spaanse zege te vinden. Tijdens EURO 2012 won het met 2-0 van Les Blues. De laatste keer dat Frankrijk in eigen huis moest buigen van het Spaanse elftal was in 2010. Ook toen betrof het een vriendschappelijk duel en eindigde destijds in 0-2.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Frankrijk – Spanje

De Belgische bookmakers gooien er nog maar eens flinke odds tegenaan. Dat is vaak ook wel nodig, want tussen het kwalificatiegeweld in deze periode wordt er meestal minder gespeeld op oefenpotjes. Toch is het verstandig om dat dit keer wél te overwegen, want de wedkantoren hebben hoge quoteringen voor deze match: x 2,15 bij winst voor Frankrijk en zelfs x 3,40 als Spanje zegeviert. Eindigt het gelijk? Dan wordt er x 3,20 keer uw inleg uitgekeerd.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
Het vriendschappelijke duel Frankrijk – Spanje wordt gespeeld op dinsdag 28 maart om 21:00 uur in Stade de France. Laat nu je voorspelling achter en maak kans op hoge uitkeringen via de bookmakerkantoren van VoetbalGokken.be. Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN