Ferme halve finale odds WK voetbal Argentinië – Kroatië

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 december 2022     0 REACTIES

Deze dinsdag spelen Argentinië en Kroatië de halve finale van het WK 2022 in Qatar. De Argentijnen versloegen Nederland in de kwartfinale en Kroatië rekende af met Brazilië. Beide landen maken kans op een plaatsje in de finale. Dinsdag wordt in het Lusail Iconic Stadion te Lusail om dat ticket voor de eindstrijd gestreden. Vergelijk de bookmakers, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Lionel Scaloni: “Mijn team verdient halve finale”

Argentinië versloeg onze noorderburen in de kwartfinale van het WK in Qatar. Bondscoach Lionel Scaloni kijkt uit naar de halve finale tegen Kroatië. “Het was een verhitte wedstrijd tegen Nederland, maar het was ook een kwartfinale. Mijn team heeft het verdiend om door te gaan naar de halve finale. Dit team heeft trots, veel verlangen naar een wereldtitel en geeft nooit op”, verzekert bondscoach Scaloni ons.

“Kroatië heeft geweldige spelers”

De oefenmeester van het Argentijnse elftal maakt zich opnieuw op voor weer een zware taak. “Kroatië is een heel moeilijke tegenstander. Ze hebben geweldige spelers, ze kennen zichzelf heel goed. Ze hebben dezelfde coach sinds het laatste WK en het is een wk-halve finale, het wordt zwaar. Maar Diego Maradona ziet ons vanuit de hemel, hij duwt ons tot het einde”, aldus bondscoach Scaloni.

Zlatko Dalić: “Argentinië heeft een leger van fans achter zich”

Kroatië bereikte vier jaar terug ook de halve finale van het WK. De Kroaten werden toen ook al geleid door bondscoach Zlatko Dalić. De keuzeheer wil de uitdaging met de Argentijnen graag aangaan. “We zijn zo trots dat Kroatië tot de laatste vier van dit WK behoort. We gaan genieten van dit moment, maar de voorbereidingen voor het treffen met Argentinië zijn al begonnen. We hebben een gemotiveerde tegenstander in de halve finale die een pak fans achter zich heeft”, zegt bondscoach Dalić.

“De sleutel zal onze verdediging zijn”

De oefenmeester houdt zich in de voorbereiding vooral bezig met het onschadelijk maken van de Argentijnse scherpschutter: Lionel Messi. “We zullen het spel van Argentinië bestuderen en de meeste aandacht besteden aan de details van hoe we Messi kunnen stoppen. We gaan hem niet man-tegen-man houden, maar we moeten hem in de gaten houden en opsluiten. Hij rent niet veel, hij wacht op de bal en als hij hem dan krijgt, zit hij vol energie. De sleutel zal onze verdediging zijn”, besluit bondscoach Dalić.

Statistieken

Deze dinsdag zijn Argentinië en Kroatië de eerste twee landen die spelen om een WK finale ticket. De Argentijnen werden in 2014 nog tweede op het WK in Brazilië en in 2018 op het WK in Rusland kwam Argentinië niet verder dan de achtste finales. Vier jaar terug werden de Kroaten tweede.

Head 2 Head

Op het WK 2018 troffen Argentinië en Kroatië elkander in de groepsfase. De Kroaten zegevierden met 0-3 van het Argentijnse team. Kroatië werd toen groepswinnaar en Argentinië werd tweede. Voor Nigeria en IJsland was het toernooi voorbij.

Huidige vorm Argentinië

Argentinië versloeg het Nederlands elftal in kwartfinale. In de reguliere speeltijd werd het een 2-2 gelijkspel. In de verlenging werd niet gescoord. In de strafschoppenreeks pakten de Argentijnen de overwinning.

Huidige vorm Kroatië

Kroatië beleefde een soortgelijke match tegen Brazilië. In de reguliere speeltijd van de kwartfinale kwamen beide landenteams niet tot scoren. Neymar schoot raak in de extra tijd, maar de Kroaat Bruno Petković wist ook een goal te maken. De strafschoppenreeks namen de Kroaten beter dan de Brazilianen en zij treffen nu Argentinië in de halve finale.

Prognose

En dan onze prognose voor de halve finale Argentinië – Kroatië. De Belgische wedkantoren wijzen het Argentinië aan als favoriet van deze halve finale. Wij verwachten ook een zege van de Argentijnen en zetten bij de online bookmakers in op een 2-1 overwinning van Argentinië. Wat is uw voorspelling?

Quoteringen Argentinië – Kroatië

De hoogste quoteringen bij deze halve finale vinden we bij een zege van Kroatië. Bij de Belgische wedkantoren lopen de pre-odds op tot maximaal 5.25 keer uw wedbedrag.

Zet u in op een gelijkspel tussen de Argentijnen en Kroaten? Dan kunt u in het 1X2 spelsysteem pre-odds vinden die oplopen tot een maximum van 3.25 keer het speelbedrag dat u stort bij de bookmakers.

Zien we Argentinië terug in de finale van het WK 2022? Bij de wedkantoren staan de pre-odd op maximaal 1.91 keer de inleg als het Argentijnse team wint.

De WK 2022 halve finale Argentinië – Kroatië wordt gespeeld op dinsdag 13 december om 20:00 uur in het Lusail Iconic Stadion te Lusail. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander op VoetbalGokken.be, zet in en wordt de primus met uw WK-voorspellingen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN