Europese Supercup: Straffe odds als Sevilla wint van Bayern München

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 september 2020     2 REACTIES

Het barst van het voetbal deze dagen, maar het zal u allicht niet ontgaan zijn dat Bayern München en Sevilla deze donderdag elkaar bekampen voor de UEFA Super Cup 2020. De Belgische wedkantoren hebben de odds al lang en breed klaarstaan. Ze pakken vooral uit als Sevilla wint! Speelt u ook mee? Plaats dan uw weddenschap via VoetbalGokken.be en doe mee!

Hans Dieter Flick: “Sevilla is een moeilijke, stugge tegenstrever”

Bayern München trainer Hans Dieter Flick pakt de ene naar de andere prijs met Bayern. Maar Hansi Flick weet ook dat het een keer ophoudt, als het aan hem – en zijn spelersgroep ligt – is dat echter nog niet aankomende donderdag: “Dit wordt een hele moeilijke wedstrijd voor ons. Sevilla is altijd een hele moeilijke, stugge tegenstrever. Bovendien hebben wij – net als Sevilla – een ultra korte pauze tussen de seizoenen gehad waardoor de voorbereidingstijd op deze Supercup heel kort is.”

Bayern München wint de wedstrijd
1.34
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.40
Sevilla FC wint de wedstrijd
6.70

“Mooie prijs om bij te schrijven”

Flick benadrukt ook dat de spelers er klaar voor zijn qua fitheid en motivatie. “Het is een nieuw begin. De Europese Supercup is een heel mooie prijs om bij te mogen schrijven. Wij willen deze wedstrijd absoluut winnen, maar dat zal ook voor Sevilla gelden”, zo besluit Flick zijn voorbeschouwing.

Julen Lopetegui: “Bayern heeft geweldige individuele kwaliteiten”

Waar Bayern prijs na prijs pakt, is Sevilla FC toch vooral koning Europa League en worden er verder nauwelijks prijzen gepakt binnen en buiten Spanje. Sevilla T1 Julen Lopetegui heeft zijn spelers dan ook op het hart gedrukt dat kansen als deze niet vaak voorbij wandelen: “De Europese Supercup spelen, overkomt je niet elke dag. Bayern is een geweldig elftal met enorme individuele kwaliteiten, maar wij zullen niet zomaar toegeven aan die suprematie.”

“Enorme wil om te winnen”

Lopetegui en zijn mannen zijn dus niet bang voor Lewandowski en co: “We hebben enorm veel respect voor Bayern, maar we zullen deze finale benaderen met een enorme wil om te winnen. We willen bewijzen dat Sevilla tot de top van Europa behoort en wanneer krijg je een betere kans om dat te doen dan tegen Champions League winnaar Bayern München”, beschrijft Lopetegui de goesting bij Sevilla FC.

Statistieken

Bayern wist in het voorbije Champions League seizoen zowat de maat te nemen van iedere topploeg. Niemand kon ook maar in de buurt komen van de Zuid-Duitsers. Vooral FC Barcelona kreeg het te verduren. In Catalonië werd het 2-8 voor Bayern! Maar ook Chelsea moest haar wonden likken: in Londen verloor het met 4-1 nadat het in München al een 3-0 pandoering had gekregen.

Het Spaanse Sevilla FC had beduidend meer moeite met het winnen van haar matches. Vooral tegen Wolverhampton Wanderers – met Leander Dendocker als sterkhouder op het middenveld – was het kantje boord. Ook in de halve finale tegen Manchester United was het verschil slechts een goal: 2-1. De finale tegen Inter werd een doelpuntenfestijn waarbij niet Romelu Lukaku maar de Nederlander Luuk de Jong een hoofdrol had. Hij scoorde twee keer waardoor Sevilla met 3-2 won.

Huidige vorm Bayern München

Bayern is in de Bundesliga op dezelfde voet doorgegaan als voor de korte onderbreking. De herneming van de Duitse competitie leverde subiet een straffe uitslag op: Schalke ’04 kreeg een pandoering van hier tot Keulen doordat Bayern met 8-0 direct fors uithaalde in deze openingsmatch van de Duitse competitie. Met de topvorm zit het dus wel goed bij Bayern.

Huidige vorm Sevilla FC

La Liga is al even onderweg, maar Sevilla kwam met het oog op deze match nog niet in actie in de vaderlandse competitie. De oefenmatches die het speelde tegen andere clubs van het Iberisch schiereiland werden winnend afgesloten, waardoor er toch het nodige zelfvertrouwen is getankt.

Lappenmand

Geen sterkhouders als Philippe Coutinho, Álvaro Odriozola en Ivan Perišić aan de kant van Bayern. Maar de selectie is zo sterk dat ze zeker en vast goede vervangers zullen krijgen.

Sevilla-trainer Lopetegui kan beschikken over een volledige fitte selectie, al kan dat (zeker in deze tijd) in de dagen voor deze wedstrijd natuurlijk snel anders worden. Maar hij zal graag een ieder gebruiken om de maat te nemen van veelwinnaar Bayern.

Prognose

Wij stellen onze prognostiek vast op een 2-0 zege voor de Duitsers. Sevilla zal op zeker kansen krijgen, want met Ocampos en De Jong hebben ze schoon volk voorin, maar tegen Bayern is vooralsnog niemand opgewassen. Ook Sevilla niet, zo verwachten wij. Benieuwd naar de odds bij deze uitslag en de andere eindstanden? Check onderstaand overzicht van de pre-match odds!

Quoteringen Bayern München – Sevilla FC

De Belgische wedkantoren hanteren in de pre-match fase een quotering van x 1,34 als Bayern de hoofdvogel schiet. Wellicht is spelen met een handicap in dit geval beter. Check hiervoor onze kennisbank.

Een gelijkspel levert in het 1×2 spelsysteem wel hele straffe odds op: x 5,40 keer uw inleg is een prima vooruitzicht als deze Europese Supercup van 2020 beslist zou worden in de extra tijd.

Als Sevilla FC de ‘grote vis’ vangt dan ontvangen spelers die hebben ingezet op Sevilla maar liefst x 6,70 keer hun inleg! Dat is een pak meer pegels dan bij winst van Bayern!

De Europese supercup 2020 wordt gespeeld op donderdag 24 september en vangt aan om 21:00 uur in het Puskas Stadion te Boedapest (Hongarije). Wordt uw voorspelling bij voetbalgokken.be geld waard? Plaats nu uw weddenschap en maak de Europese Supercup 2020 extra spannend door de uitslag te voorspellen via onze bookmakerspagina!


Reacties

goktopper
23 september 2020

Nog een trofee voor Bayern Munchen ;)

4 jaar geleden

heldenv...
23 september 2020

De hoogste odd is voor een zege van Sevilla, Haha! Tja Bayern is nog altijd onverwoestbaar.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN