Wordt Italië in Groep A ook de primus in de Zwitserland match?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 juni 2021     3 REACTIES

Deze woensdag gaan Italië en Zwitserland aan de tweede speelronde in Groep A beginnen. De Italiaans formatie staat op de eerste plek in de poule en Zwitserland is de nummer twee in het rijtje. De match wordt gespeeld in het Olimpico Stadion te Rome. Weten de Italianen ook deze match naar zich toe te trekken of heeft de Zwitserse ploeg een troef achter de hand? Speel mee via VoetbalGokken.be en maak de strafste EK-deals.

Roberto Mancini: “Zwitserland kan het ons lastig maken”

De Italiaanse ploeg  is onder leiding van bondscoach Roberto Mancini al 27 matches op rij ongeslagen. Het team van bondscoach Mancini barst dus van het zelfvertrouwen. Maar het Zwitserse team is volgens de keuzeheer nog zo niet verslagen. “Zwitserland is geen eerste klasse qua team, maar is wel degelijk een moeilijke tegenstander. Zij kunnen het ons zeker lastig gaan maken”, voorspelt Mancini.

Italië wint de wedstrijd
1.59
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.85
Zwitserland wint de wedstrijd
6.15

“We hopen nu ook Zwitserland te verslaan”

Italië won de eerste match in de groep met 3-0 van Turkije. Het leek de Italianen gemakkelijk af te gaan, maar volgens de bondscoach heeft het gehele team daar hard voor moeten werken. “Onze kracht ligt in de groep. We hebben geen enkele opvallende speler”, zegt de bondscoach. Met de overwinning op Turkije hebben de Italianen al een stevige basis gezet in Groep A. Met drie doelpunten en geen een tegen zijn de eerste drie punten wel binnen. Mancini: “Het doelsaldo is belangrijk, maar we hopen nu ook Zwitserland te verslaan”, bevestigt de bondscoach van Azzurri.

Vladimir Petkovic: “We kunnen ons nog plaatsen voor achtste finale”

De Zwitserse ploeg van bondscoach Vladimir Petkovic begon het EK tegen Wales. Die match werd met 1-1 gelijkgespeeld. Om nog iets te kunnen bereiken in Groep A moet er woensdag gewonnen worden van Italië. Petkovic: “We hebben een kans gemist, maar we kunnen ons nog plaatsen voor de achtste finale!”, stelt de bondscoach van Zwitserland vast.

“Italië de favoriet is”

De bondscoach van Zwitserland belooft dat zijn team anders voor de dag zal komen dan tegen Wales. “Het zal niet hetzelfde spel zijn als tegen Wales. Deze keer treffen we een team die de match zullen openen. En dat past beter bij ons. Maar het is duidelijk dat Italië de favoriet is, zoals we weten. We zullen de komende twee duels top moeten spelen. We zullen preciezer moeten zijn. Er is nog niets verloren”, zo besluit Petkovic zijn voorbeschouwing op deze EK match.

Statistieken

Italië is tot nu toe het enig land in Groep A die drie punten uit een match wist te halen. De eerste speelronde wonnen de Italianen met 3-0 van Turkije. Zwitserland wist tegen Wales een punt binnen te hengelen door de 1-1 gelijkspel in Baku.

De Zwitserse formatie staat op de tweede stek omdat het als eerste wist te scoren tegen Wales. De Turkse ploeg staat nog met lege handen op de vierde en laatste positie plek na één speelronde in deze groepsfase.

Head 2 Head

Italië heeft het in het verleden nooit gemakkelijke gehad tegen de Zwitserse ploeg. De laatste tien ontmoetingen tussen beide landen wonnen de Italianen er drie. Zesmaal werd het een gelijkspel en een keer was het Zwitserland die zegevierde. In een oefenduel in 2010 troffen de teams elkaar voor het laatst. Ook toen kwam er in Zwitserland geen winnaar uit de bus: 1-1.

Huidige vorm Italië

De Italianen hebben al een lange ongeslagen reeks opgebouwd. De ploeg van bondscoach Mancini heeft in de laatste duels het net ook vaak weten te vinden. De oefencampagne voorafgaand aan de mach Turkije (3-0) werd er met 4-0 gewonnen van Tsjechië en werd San Marino in een oefenmatch met 7-0 overmeesterd.

Huidige vorm Zwitserland

Ook Zwitserland heeft al een lange ongeslagen reeks. Zesmaal op rij werden de matches niet verloren. In de oefenduels voor de match tegen Wales werden Finland 3-2, USA 2-1 en Liechtenstein 7-0 al om de vinger gebonden. Tegen Wales werd het 1-1 door een treffer van de Zwitser Breel Embolo die net na de thee wist te scoren. In de 74ste minuut maakte ook Welshman Kieffer Moore een goal waardoor het scorebord op 1-1 kwam te staan. Dat zou ook de eindstand worden.

Prognose

Dat de Italianen sterk zijn dit EK 2021 is tegen Turkije wel gebleken. Ook voor de match tegen Zwitserland verwachten wij veel van het team van bondscoach Mancini. Onze wedtip is 3-0 voor Italië. In onderstaand odds-overzicht vindt u de hoogste odds voor winst van de Italianen, maar vindt u ook de overige quoteringen in de pre-fase!

Quoteringen Italië – Zwitserland

De Belgische wedkantoren verwachten een zege van Italië. Dat betekent dat een overwinning van Zwitserland hoger wordt ingeschaald in het 1X2 spelsysteem. Gemiddeld staat de pre-odd voor een overwinning van Zwitserland op x 6.15 keer uw inleg ingedeeld.

Een puntendeling kan u ook een mooi bedrag opleveren. De pre-odd voor een gelijkspel staat op x 3.85 keer uw speelbedrag. Verwacht u een zege van de Italianen. Vul dan de 1 in op het wedformulier van de Belgische wedkantoren en ontvang x 1.59 keer uw speelbedrag terug als u woensdag gelijk krijgt.

De EK wedstrijd in Groep A Italië – Zwitserland wordt gespeeld op woensdag 16 juni om 21:00 uur in Stadion Olimpico te Rome. Via VoetbalGokken.be vindt u de hoogste odds en de beste (combi)deals voor elke match op het EK. Welk landenteams vult u als winnaar in voor de match van Italië – Zwitserland? Speel en scoor ferme bookmakers bonussen!


Reacties

heldenv...
16 juni 2021

Italië gaat zegevieren met 2-0.

3 jaar geleden

progokker
16 juni 2021

twintig euro ingelegd voor winst van Zwitserland. Je weet maar nooit ;)

3 jaar geleden

jupiler...
17 juni 2021

De Italianen spelen weeral een perfecte wedstrijd. Zij behoren absoluut tot de titelkandidaten

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN