Winnen onze Rode Duivels laatste groepsmatch van Finland?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
18 juni 2021     4 REACTIES

Deze maandag treffen de Rode Duivels in Groep B va het EK 2021 de laatste tegenstander voordat de achtste finales beginnen. Het is Finland waartegen de Belgen het gaan opnemen in de Gazprom Arena te Sint-Petersburg. De Belgische bookmakers voorspellen dat de Duivels de Finnen aan de zegekar gaan rijgen. Wat voorspelt u? Speel mee via VoetbalGokken.be en scoor de hoogste pre-odds voor de laatste groepsmatch van België op EURO2020.

Markku Kanerva: “We willen de Belgen aanvallend pijn doen”

Finland staat derde in Groep B. De ploeg van bondscoach Markku Kanerva heeft de punten hard nodig om zeker te zijn van de volgende ronde. “We hadden graag van Rusland gewonnen, want dat had ons goed gedaan richting de match tegen België. Dat is niet gelukt, maar we gaan de Belgen uitdagen en hopen ze aanvallend pijn te kunnen doen”, stelt bondscoach Kanerva vast.

Finland wint de wedstrijd
10.00
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.10
België wint de wedstrijd
1.32

“België heeft sterke resultaten”

Dat de Belgen al lang niet verslagen zijn, weet Kanerva ook. “België is de beste ploeg op de FIFA-ranglijst. Hun resultaten zijn sterk, net als de spelers in hun selectie. België is zonder twijfel het team om te verslaan in onze groep. Het is echter geweldig om het op te nemen tegen een team als België, de topklasser, vooral tijdens een groot toernooi”, zegt de bondscoach van Finland.

Roberto Martinez: “De Finse ploeg gelooft in eigen kunnen”

België is na de zege op Denemarken (1-2) verzekerd van de achtste finales. De ploeg van bondscoach Martinez heeft als enig landenteam in Groep B zes punten. Met de eerste plek kunnen de Belgen de sterkste tegenstander in de poule ontlopen en dus is winnen van Finland nog cruciaal. Bondscoach Martinez prijst Finland en verwacht maandag veel weerstand. “De Finse ploeg is een heel gestructureerd elftal met geloof in eigen kunnen. Er straalt een bepaalde eenheid van die ploeg uit”, zegt Martinez over de tegenstander van maandag.

“Mijn spelers geven alles”

Ondanks alles heeft bondscoach Martinez alle vertrouwen in het kunnen van zijn eigen team. “Je ziet hoe toegewijd dit team is. Ze geven alles om te winnen en spelen met veel vuur”, zegt de keuzeheer over de Rode Duivels. De bondscoach bevestigde deze week al dat hij maandag tegen Finland zijn hele sterrenensemble aan de aftrap kan brengen. “Witsel, Hazard en De Bruyne kunnen starten”, besluit Martinez.

Statistieken

Met zes punten uit twee matches staat België op de eerste plek in Groep B van EURO2020. De Belgen worden gevolgd door Rusland dat met drie punten op de tweede plek staat. Finland heeft ook drie punten, maar staat door een minder doelsaldo dan de Russen op de derde plek. Denemarken heeft nog geen punt weten te boeken en staat met nul punten onderaan de tabel.

Head 2 Head

België speelde in 2016 voor het laatst tegen Finland. In dat jaar ontmoeten de landenteams elkaar in een oefenmatch voor het EK2016. De Belgen speelden in het Koning Boudewijn stadion tegen de Finnen, maar wisten niet te zegevieren: 1-1. Dit resultaat werd ook geboekt in een oefenmatch op 9 februari 2011.

In 2010 wonnen de Finnen met 1-0 van onze jongens tijdens de toenmalige oefenmatch. In 2007 speelden de teams in Groep A van de EK Kwalificaties. De Rode Duivels verloren in Finland met 2-0 en in België werd geen doelpunt gemaakt door beide teams. Bijgevolg eindigde dat duel in 0-0.

Huidige vorm Finland

De huidige vorm van de Finnen op het EK is moeilijk te bepalen. De eerste speelronde werd met 0-1 gewonnen van Denemarken, maar in die match waren de Denen behoorlijk aangeslagen van de situatie rondom Christian Eriksen. De Finse ploeg wist de tweede speelronde niet te winnen van Rusland. Het werd 0-1 voor de Russen, maar het waren de Finnen die in deze match als eerste scoorden. Doordat het buitenspel was, werd deze treffer van Joel Pohjanpalo niet meegerekend.

Huidige vorm België

België won voorbije donderdag met 1-2 van de Denen die duidelijk alles in de strijd gooiden ter ere van hun landgenoot Eriksen. Thorgan Hazard en Kevin De Bruyne namen de twee goals voor hun rekening. De Belgen kwamen wel snel op achterstand. De Deen Yussuf Poulsen scoorde al in de tweede minuut van de match. De eerste match van de Rode Duivels in de poule was tegen Rusland en werd met 3-0 gewonnen.

Prognose

De Rode Duivels lijken onverwoestbaar en wij verwachten dat ook de Finnen daar weinig tegen kunnen doen. Onze wedtip is 0-3 voor de Belgen. Denkt u er net zo over of gaat u voor een andere eindstand in Sint-Petersburg? In onderstaand odds-overzicht vindt u zeker en vast de pre-odd die past bij uw voorspelling(en)!

Quoteringen Finland – België

De hoogste quoteringen voor deze match wordt door de Belgische wedkantoren uitgekeerd als Finland wint. Gemiddeld valt u x 10.00 keer uw inleg ten deel als de Finnen zegevieren en u dit vooraf correct wist te voorspellen.

De gemiddelde quotering bij een gelijkspel is ook niet mis. U kunt rekenen op een beloning van x 5.10 keer uw speelbedrag als de Rode Duivels de punten delen met Finland. Een zege van ‘onze jongens’ staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd op x 1.32 keer uw speelbedrag.

De EK match in Groep B Finland – België wordt gespeeld op maandag 21 juni om 21:00 uur in de Gazprom Arena te Sint-Petersburg. Sluiten de Rode Duivels de groepsfase af met een overwinning op de Finse ploeg? Laat uw voorspelling op tijd achter bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

belga
19 juni 2021

Kom maar op met die Finnen :-)

3 jaar geleden

bobgok
21 juni 2021

België zegeviert met 1-2!

3 jaar geleden

voetbal...
21 juni 2021

De Duivels zijn niet bang voor de Finnen. 0-3 moet lukken.

3 jaar geleden

allesof...
22 juni 2021

Het was niet opperbest allemaal, maar de buit is binnen en daar gaat het om.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN