Voorspel het EURO2020 groepsduel Spanje tegen Polen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
18 juni 2021     2 REACTIES

In Groep E spelen deze zaterdag Spanje en Polen hun tweede match in de poule van het EK 2021. Deze match wordt in Sevilla gespeeld en is dus een thuisduel voor de Spanjaarden. Haalt Spanje daar voordeel uit of weet Polen met superster Robert Lewandowski in de kern de Spaanse ploeg te breken? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en vind de hoogste quoteringen die passen bij uw EK voorspellingen.  

Luis Enrique: “Belangrijk om goed te herstellen”

Spanje speelde de eerste match ook al in Sevilla, maar kon daar niet van profiteren. Zweden was de tegenstander in de Sinaasappelstad en wist een punt over te houden aan het bezoek aan de Spaanse ploeg: 1-1. Tegen Polen moet er nu extra gas bij gegeven worden als het ligt aan bondscoach Luis Enrique. “We moeten ons goed hertstellen en focussen op Polen. Dat is nu heel belangrijk. We hebben nog steeds een groot potentieel om te groeien”, legt Enrique uit.

Spanje wint de wedstrijd
1.38
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.00
Polen wint de wedstrijd
8.20

“Vertrouwen in goede match tegen Polen

De bondscoach van Spanje was niet ontevreden over de wedstrijd tegen Zweden. Er moet volgens de Spaanse keuzeheer wel meer inzitten als zaterdag Polen de tegenstander is. “We krijgen de kans om de eerste drie wedstrijden thuis te spelen, in Sevilla, wat iets positiefs is. Daar moeten wij toch van kunnen profiteren. Ik hoop dat we de match tegen Polen met dezelfde mentaliteit tegemoet kunnen zien, want dan heb ik er alle vertrouwen in”, analyseert de bondscoach van La Selección (De Selectie).

Paulo Sousa: “Geen fouten maken tegen Spanje”

Polen wist de eerste speelronde geen punten te rapen. De ploeg van bondscoach Paulo Sousa verloor zelfs met 1-2 van Slowakije in Sint-Petersburg. De Polen moeten zich nu gaan opmaken voor een trip naar Sevilla om de Spaanse formatie te ontmoeten. Bondscoach Sousa gelooft in de kansen van zijn ploeg. “Het zal niet makkelijk worden. Het zal een zeer dynamisch spel  en een mentaal slopend duel worden, maar we kunnen geen fouten meer maken. We moeten klaar zijn voor Spanje”, zegt de Italiaanse keuzeheer.

“We hebben de middelen om te winnen”

Tegen Slowakije maakte de doelman van Juventus Wojciech Szczesny per ongelijk een owngoal en dat kwam Polen duur te staan. In de resterende speelminuten wist Polen dat niet meer goed te maken. Maar Sousa houdt de moed erin. “We hebben een lange weg te gaan om echt, echt sterk te worden. We hebben kwaliteit, maar we moeten veel georganiseerder en agressiever zijn, met meer ambitie in ons spel. Maar we kunnen winnen van elke tegenstander. We hebben de middelen om het te doen. Daarvoor moeten we geloven dat het mogelijk is om op dit toernooi elk duel te winnen”, zo besluit de keuzeheer.

Statistieken

Slowakije is dus het landenteam dat op de eerste plek in Groep E staat. Met de zege op Polen 1-2 boekten de Slowaken drie punten. Polen staat met nul punten op de vierde plek. Spanje en Zweden deelden de punten door hun gelijkspel 1-1. Zweden staat wel op de tweede plek omdat het op verplaatsing tegen de Spanjaarden speelden.

Head 2 Head

Het is elf jaar geleden dat Spanje en Polen nog tegen elkaar speelden. De spelerskernen zijn inmiddels heel wat veranderd. In 2010 werd een oefenmatch voor het EK2010 in Zuid Afrika gespeeld. Spanje won die wedstrijd met maar liefs 6-0. In 2000 speelden de landenteams ook in de oefencampagne tegen elkaar. Dit keer was Spanje met 3-0 te sterk voor de Poolse ploeg. Voor zover we terug kunnen kijken heeft Polen nog niet eerder gewonnen van de Spaanse ploeg.

Huidige vorm Spanje

Voorbije maandag wist de Spaanse ploeg niet tot scoren te komen tegen Zweden. In Sevilla werd het 0-0 tussen deze twee ploegen. In de oefencampagne wist Spanjaarden twee weken terug ook al niet te winnen en te scoren tegen buurland Portugal: 0-0. De uitzwaaimatch tegen Litouwen verliep een stuk overtuigender. De ploeg van bondscoach Enrique won met 4-0 van de Litouwers.

Huidige vorm Polen

Polen was voor het EK al niet in topvorm. De oefenwedstrijden tegen IJsland 2-2 en Rusland 1-1 werden niet gewonnen. De laatste WK kwalificatie wedstrijd eind maart ging zelfs verloren. In Engeland verloor de ploeg van bondscoach Sousa met 2-1 van de Engelsen. Voorbije maandag lukte het tegen Slowakije ook niet om te zegevieren: 1-2 in Sint-Petersburg.

Prognose

Beide landen zijn gewapend met sterkhouders en kunnen de match naar zich toetrekken. Toch voorspellen wij dat het Spanje dit keer gaat lukken om drie punten te pakken. Onze wedtip is 2-1 voor de Spaanse ploeg. Check onderstaand odds-overzicht en ontdek de strafste pre-odds voor de match Spanje – Polen.

Quoteringen Spanje – Polen

De hoogste quotering van deze match is ingedeeld bij een zege van Polen. Gemiddeld kunt u x 8.20 keer uw inleg terugverdienen als Polen wint in Sevilla. Een straffe odd voor een zege van Polen!

De pre-odds voor een gelijkspel mogen er ook zijn. In het 1X2 spelsysteem staat een quotering van x 4.90 keer uw speelbedrag gereed als Spanje en Polen de buit gaan delen. Een inleg van tien euro wordt dan bijna vijftig euro waard! Een zege van Spanje staat op x 1.38 keer uw wedbedrag ingedeeld.

De EK wedstrijd in Groep E Spanje – Polen wordt gespeeld op zaterdag 19 juni om 21:00 uur in Stadion de La Cartuja te Sevilla. Gaan de Spanjaarden zegevieren of pakken de Polen hun eerste drie punten mee in de poule. Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor de strafste EK 2021 deals bij Spanje – Polen!


Reacties

martijnj
19 juni 2021

Gegokt op een gelijkspel. Beide teams zijn wat mij betreft even sterk

3 jaar geleden

heldenv...
19 juni 2021

Ik denk dat Polen wel wint. Lewandowski gaat vast los in Sevilla.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN