Straffe pre-odds EK oefenmatch Frankrijk – Wales

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 juni 2021     2 REACTIES

Deze week worden diverse oefenmatches gespeeld ter voorbereiding op het EK 2021 dat door bekende redenen voorbije jaar werd afgelast. Onze zuiderburen uit Frankrijk hebben een oefenmatch ingelast tegen Wales. De Belgische wedkantoren vinden dit meteen een goede reden om de pre-odds straf in te delen en daar kunt u via VoetbalGokken.be maximaal van profiteren.

Didier Deschamps: “Nu moet het gas in de motor”

Met Wales en Bulgarije heeft Frankrijk twee oefenmatches op de agenda staan vooralleer het EK aanvangt. Volgens bondscoach Didier Deschamps wordt het tijd om de puntjes op de i te gaan zetten. “We zitten in het laatste deel van de voorbereiding. We moeten nu gas in de motor stoppen”, vertelt Deschamps in zijn vooruitblik op de oefenwedstrijd tegen Wales.

Frankrijk wint de wedstrijd
1.26
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.25
Wales wint de wedstrijd
10.50

“Grote verwachtingen van ons als team”

De komende twee weken wil de bondscoach gebruiken om alle spelers in zijn selectie op en top te krijgen. “Nog niet alle spelers zijn op hun best en het is onze taak om ze allemaal in de best mogelijke conditie te krijgen”, zegt de bondscoach van Frankrijk die weet dat er terug veel verwacht wordt van zijn team. “Er zijn duidelijk grote verwachtingen na het succes dat we hebben gehad en dat is ook nu terug het doel van deze ploeg, van deze generatie”, aldus bondscoach Deschamps tot slot.

Robert Page: “Op ons best zijn tegen Frankrijk”

Wales bondscoach Ryan Giggs is er nog altijd niet bij als zijn team de oefenmatches tegen Frankrijk en Albanië spelen. Ook het EK zal de bondscoach moeten missen doordat hij aangeklaagd werd voor het aanvallen van twee vrouwen en het uitoefenen van controlerend en dwingend gedrag. Zijn assistent Robert Page zal de leiding hebben over de ploeg. “Natuurlijk zijn het moeilijke omstandigheden, daar kun je je niet voor verstoppen, maar het is wat het is. Dit is de situatie waarin we zijn geplaatst. We hebben twee oefenmatches voor de boeg dus we gaan er op de best mogelijke manier mee om”, zegt de assistent-coach over de match op het verplaatsing bij de Fransen.

“Vorige interlands hebben spelers positief gereageerd”

Page maakt zich geen zorgen over de oefenmatches van deze week en het EK. “De vorige twee interlands hebben de jongens positief gereageerd, ze zijn er helemaal niet door beïnvloed en ik denk dat gezond verstand de overhand heeft. Het is een continuïteit die de spelers ook willen”, zegt de assistent van bondscoach Giggs aan het eind van zijn relaas.

Statistieken

Op het EK van 2016 werd gastland Frankrijk tweede doordat het team niet was opgewassen tegen Portugal dat met 1-0 in extra tijd. Op het EK 2012 werd Les Bleus in de kwartfinale uitgeschakeld door Spanje dat met 2-0 won. In 2000 werden de Fransen voor het laatst Europees kampioen.

Vanaf de jaren 1960 tot 2012 wist Wales zich niet te kwalificeren voor een EK. In 2016 gooiden de Welshmen dan ook hoge ogen door tot in de halve finale te geraken. Daarin trof het Portugal dat later ook de kampioen zal worden tegen Frankrijk. Door een goal van Ronaldo en Nani werd Wales met 2-0 verslagen.

Head 2 Head

De enige match die bij ons bekend is tussen Frankrijk en Wales is de oefenmatch van 2017. De Fransen waren in voorbereiding op het WK 2018 en wisten deze match met 2-0 te winnen. Griezmann en Giroud scoorden voor Frankrijk.

Huidige vorm Frankrijk

De laatste partij die Frankrijk nog verloor, was de oefenmatch tegen Finland op 11 november 2020. Achter gesloten deuren verloren de Fransen met 0-2 van de Scandinaviërs. In maart speelden de ploeg van bondscoach Deschamps drie WK kwalificatiematches. Tegen Oekraïne werd het 1-1 , maar de matches tegen Kazachstan 0-2 en Bosnië & Herzegovina 0-1 leverde zes punten op in de poule.

Huidige vorm Wales

Ook de ploeg uit Wales zegevierde de laatste partijen meermaals. De WK kwalificatiematch tegen De Rode Duivels ging verloren met 3-1 voor Wales, maar de kwalificatiewedstrijd tegen Tsjechië werd met 1-0 knap gewonnen. In de tussentijd werd ook nog de maat genomen van Mexico: 1-0.

Prognose

Frankrijk behoort tot een van de favorieten voor de eindstrijd van het EK. Wij verwachten dan ook niet dat de Fransen verliezen van Wales. Onze wedtip bij Betway is 3-1 voor Les Bleus. Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de gemiddelde quoteringen die de Belgische wedkantoren hanteren voor deze oefenmatch.

Quoteringen Frankrijk – Wales

De pre-odds voor de match van Frankrijk – Wales staan het hoogst genoteerd bij een zege van de Welshmen. Gemiddeld valt u x 10.50 keer de inleg ten deel als Wales die partij wint en u dit vooraf had ingevuld bij de bookmakers.

Een overwinning van Frankrijk levert u x 1.26 keer het speelbedrag op. De quotering bij een gelijkspel is met x 5.25 keer uw inleg een stuk straffer ingedeeld in het 1X2 spelsysteem van de bookies.

De EK oefenmatch Frankrijk – Wales wordt gespeeld op woensdag 2 juni om 21:05 uur in het Allianz Riviera Stadion te Nice. Voorspel deze match goed via VoetbalGokken.be en warm vast op voor het EK 2021 dat over amper twee weken van start gaat en waarin de Rode Duivels een gooi gaan doen naar eindwinst. Wellicht ten koste van Frankrijk?


Reacties

belga
1 juni 2021

Frankrijk is een van de beste teams in Europa en daar kan Wales niet tegenop. Gegokt op 3-0 voor Les Bleus.

3 jaar geleden

casinoking
3 juni 2021

IJzersterk Frankrijk hoor!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN