Straffe pre-odds EK-oefencampagne Italië tegen San Marino

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 mei 2021     3 REACTIES

Deze week begint voor veel landenteams de oefencampagne voor het EK 2021. Deze vrijdag begint Italië er al aan als het San Marino ontvangt. Amper een week later oefenen de Italianen tegen Tsjechië alvorens op 11 juni het Europese kampioenschap aanvangt. Heeft u al goesting in het EK? VoetbalGokken.be loopt vast warm met de oefenmatches door de strafste odds van de Belgische wedkantoren aan u te presenteren!

Roberto Mancini: “Voorbereiding is belangrijk”

De Rode Duivels komen pas op 3 juni in actie voor een oefenmatch tegen Griekenland, maar deze vrijdag treedt Italië al aan tegen San Marino een team die we niet zullen zien op het EK 2021. De Italiaanse bondscoach Roberto Mancini heeft de lat hoog gelegd voor het EK en vindt de oefencampagne dan ook heel belangrijk voor zijn spelers. “We willen doorgaan met onze werkwijze, want die begint langzaam aan vruchten af te werpen. In het komende jaar hebben we de Euro, de Nations League finale en het WK. Het is goed dat we ons voor het EK in twee matches nog kunnen voorbereiden ”, blikt bondscoach Mancini vooruit.

Italië wint de wedstrijd
1.01
Wedstrijd eindigt in een gelijkspel
20.00
San Marino wint de wedstrijd
28.00

“Ons doel is om het EK te winnen”

De Italiaanse ploeg speelt in de Sardijnse stad Cagliari tegen San Marino. Komende week volgt ook de thuismatch tegen Moldavie en de eerste speelronde op het EK zal tegen Turkije zijn. “Ons doel is om het EK te winnen, maar we weten dat het niet gemakkelijk zal zijn en dat we een beetje geluk nodig hebben om ver te geraken.”

Franco Varrella: “Twee matches op rij spelen”

San Marino is niet gekwalificeerd voor het EK, maar oefent tegen Italië en komende week tegen Kosovo ter voorbereiding op de WK kwalificaties die na het EK terug worden opgepakt. Bondscoach Franco Varrella: “We spelen twee matches op rij, het is een nieuwe ervaring voor ons. Bijvoorbeeld om ons te concentreren op hoe we onze kracht kunnen delen. Ik heb elke speler in de best mogelijke conditie nodig om Italië te kunnen verslaan”, aldus de bondscoach van San Marino in zijn vooruitblik op de match in en tegen de Italianen.

“Ons meten met Italië”

Bondscoach Varrella voegde eraan toe graag tegen een ploeg als Italië te willen spelen. “We moeten accepteren dat teams als Italië veel meer topspelers tot hun beschikking hebben dan wij. Maar het is goed om ons met hen te meten zodat wij ook weten waar we staan”, besluit bondscoach Varrella.

Statistieken

Italië is op het EK ingedeeld in Groep A. De ploeg van bondscoach Mancini treft Turkije, Zwitserland en Wales. Het EK start op 11 juni met de match Turkije tegen Italië. San Marino speelt niet mee om Europees kampioenschap, maar probeert zich wel te kwalificeren voor het WK dat komend jaar op de kalender staat.

Head 2 Head

De laatste keer dat Italië en San Marino tegen elkaar speelden was eind mei 2017. Dit was ook een oefenmatch. De Italiaanse ploeg zegevierde met 8-0. In 2013 wist Italië ook al met overtuigende cijfers 4-0 te winnen in een oefenduel tegen San Marino.

Huidige vorm Italië

De Italiaanse ploeg heeft al heel lang niet meer verloren. De laatste keer was in de Nations League 2018. Portugal was toen een maatje te groot voor Italië, maar sindsdien wisten de Italianen te winnen of op een gelijkspel uit te komen.

De laatste match die de Italianen als land speelde was tegen Litouwen. Dit was in het kader van de WK-kwalificaties. Bondscoach Mancini en zijn team wonnen met 0-2 van Litouwen. Italië versloeg in de duels daarvoor Bulgarije en Noord-Ierland ook al met 2-0.

Huidige vorm San Marino

San Marino heeft al tijden niet meer gewonnen. Ook in de WK kwalificatiereeks gaat het de ploeg van bondscoach Varrella niet gemakkelijk af. Er werd in eigen land met 0-2 verloren van Albanië. Ook Hongarije walste over San Marino heen 0-3 en Engeland deed dat zelfs met 5-0. In Groep I van de WK kwalificaties staat San Marino na drie speelronden puntloos onderaan.

Quoteringen  Italië vs. San Marino

De pre-odds in het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren zijn voor deze oefenmatch torenhoog ingeschaald. Bij een overwinning van San Marino wordt er x 28.00 keer uw inleg uitgekeerd als u dit vooraf goed weet te voorspellen bij de bookies.

Een gelijkspel krijgt ook zeer straffe pre-odd mee. Gemiddeld kunt u rekenen op een beloning van x 20.00 keer uw speelbedrag als Italië en San Marino de punten delen. Winst van de Italianen staat op x 1.01 keer uw speelbedrag.

De vriendschappelijke interland Italië – San Marino wordt gespeeld op vrijdag 28 mei om 20:45 uur in de Sardegna Arena te Cagliari. Maakt Italie een valse start door van San Marino te verliezen. Of is dat volgens u onmogelijk en speelt u bijgevolg op winst voor de Italiaanse ploeg? Via VoetbalGokken.be scoort u altijd een straffe quotering bij een winnende voorspelling!


Reacties

hazarddd
28 mei 2021

Leuk om al een beetje het EK koorts te krijgen met de interlands. Dat wordt vaak meespelen! ;)

3 jaar geleden

jupiler...
28 mei 2021

Er is wel erg veel lef voor nodig om op winst van San Marino te gokken.

3 jaar geleden

voetbal...
29 mei 2021

Gegokt op 6-0 dus zat er net naast.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN