Straffe odds tijdens Kazachstan tegen Cyprus

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 oktober 2019     1 REACTIE

Deze week is het tijd voor de interlandwedstrijden voor EURO 2020. In Groep I treffen De Rode Duivels in eigen huis San Marino en nemen mede-poulegenoten Kazachstan en Cyprus het tegen elkaar op in de Astana Arena. De Belgische wedkantoren schatten de kansen van beide teams even hoog in. Zowel de Kazachen als Cyprioten gaan hun best doen voor de derde plek dat heel misschien nog van pas kan komen om deel te kunnen nemen aan het Europees kampioenschap van volgend jaar. De tweede plaats is zo goed als zeker weggegeven aan Rusland, terwijl België comfortabele te pole position bezet houdt.

Bondscoach Kazachstan: “Cyprus is een goed team”

De Kazakse bondscoach Michal Bilek maakt zich op voor de interlands die deze week worden gespeeld. In de Astana Arena in Nur-Sultan komen zondag De Rode Duivels op het veld te staan, maar Kazachstan kan zich voor deze match al vast warm gaan lopen tegen Cyprus dat komende donderdag op het programma staat. Volgens Bilek wordt ook dit geen gemakkelijke klus voor zijn ploeg. “Cyprus is een goed team, goed georganiseerd en van zeer goede kwaliteit”, meldt de uit Tsjechië afkomstige bondscoach.

Kazachstan wint de wedstrijd
1.95
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.25
Cyprus wint de wedstrijd
4.00

“Ook Cyprus zal willen winnen”

Kazachstan heeft de voorbije maand op verplaatsing gespeeld bij de Cyprioten en dat is volgens Bilek een goede voorbereiding op wat hen in de Astana Aren te wachten staat. “We komen elkaar niet voor het eerst tegen. Alles is goed in het team. We zijn klaar voor het spel van donderdag. We zijn goed voorbereid. Ons team zal ervoor gaan om een goed resultaat te behalen. We weten hoe we gaan spelen, maar ook Cyprus zal er alles aan doen om te winnen”, zo zegt Bilek in Sigmalive.com.

Bondscoach Cyprus: “We geloven in winst op Kazachstan”

Dat ook Cyprus niet bij de pakken neer gaat zitten heeft Bilek wel goed. Bondscoach Ran Ben Shimon wil er alles aan doen om de matches tegen Kazachstan – en zondag tegen Rusland – met een goed resultaat af te werken, maar ook hij heeft respect voor de tegenstander van donderdag. “Kazachstan is een goed team en ze hebben een geweldige trainer, maar ik heb mijn spelers gezien tijdens onze trainingen en we geloven dat we kunnen zegevieren,” zegt Shimon in de Griekse media.

“We hebben al veel geleden”

Met zeven punten beseft de keuzeheer dat de kans klein is dat zijn ploeg deel kan nemen aan het EK volgend jaar. “We hebben al veel geleden in Groep I, maar we hebben veel nieuwe, jonge spelers die klaar zijn om de uitdaging tegen Kazachstan aan te gaan. Hopelijk kunnen ze hun kans nemen en spelen ze zo goed als ze kunnen.”

“Astana moeilijke, maar mooie plek om te voetballen”

Shimon weet ook dat het met andere landen dan België en Rusland in de groep een moeilijke klus was om Cyprus naar het EK te loodsen. “Zoals ik over elke groep zou zeggen, dit is erg moeilijk. Maar de grote teams hebben doelen, de kleine hebben dromen, we moeten deze droom verbinden met de realiteit. Geen twijfel dat het een moeilijke taak gaat worden, maar wij vinden Astana een geweldige plek om te mogen komen en we kijken er dan ook erg naar uit.

Statistieken

Kazachstan en Cyprus hebben in Groep I beide zeven punten. Kazachstan staat derde in de groep omdat de Kazakken al een doelpunt hebben kunnen maken in Cyprus. Het verschil is dus maar heel klein en de wedstrijd van donderdagavond kan dus voor verandering gaan zorgen. Mocht Cyprus tot scoren komen in Kazachstan en wordt het ook daar een gelijkspel dan kan het dus maar zo zijn dat de rollen worden omgedraaid. De derde plaatst is voor beide teams het hoogst haalbaar, want Rusland (tweede) is met vijftien punten en met nog vier matches te gaan niet zo gemakkelijk meer bij te benen.

Head 2 Head

Cyprus heeft Kazachstan thuis al mogen ontvangen in de EK-kwalificatie van UEFA EK2020. Begin voorbije maand werd die match met 1-1 gelijkspel afgerond. De Cyprioten kwamen nog op achterstand doordat de Kazakse ploeg in de tweede minuut van de wedstrijd al scoorde met Aleksey Shchetkin. De ploeg van bondscoach Shimon kon de schade nog herstellen door in de 39ste minuut zelf ook te scoren via Pieros Sotiriou. In vriendschappelijk verband liet Cyprus al twee keer eerder zien de baas te zijn over de Kazachen. In 2017 werd het een straffe 3-1 en in 2004 zegevierde men nog eens. Dit maal werd het 2-1.

Huidige vorm Kazachstan

De zeven punten die Kazachstan bij elkaar heeft gesprokkeld heeft de ploeg van coach Bilek te danken aan de winst Schotland (3-0) in de eerste match van de kwalificatiereeks. Ook San Marino werd met 4-0 winst verslagen en het gelijkspel tegen Cyprus (1-1) maakte de zeven punten compleet. Tegen Rusland werd tweemaal verloren met 1-0 en thuis met 0-4. Ook tegen De Rode Duivels konden de Kazakken geen vuist maken. De Rode Duivels zegevieren in eigen huis met 3-0.

Huidige vorm Cyprus

De Cyprioten hebben een bijna identieke lijst als de Kazakken. De eerste match in de groepsfase was tegen San Marino een die werd met 5-0 winst simpel opzij gezet. Het vertrouwen zat er goed in bij de ploeg van Shimon toen ook zij De Rode Duivels troffen. In Cyprus wonnen de Belgen met 0-2 en in de twee matches daarna werd er ook geen punt binnengehaald. Er werd van Schotland verloren (2-1) en ook Rusland was met 1-0 een maatje te groot voor de Cyprioten. Tegen Kazachstan werd het een gelijkspel 1-1 en de laatst gespeelde wedstrijd werd met 0-4 winst tegen San Marino afgefloten.

Prognose

Onze prognose voor de match in Nur-Sultan is opnieuw een gelijkspel 1-1. Beide teams beschikken over een gelijkwaardig niveau en ook het besef dat de tweede plaats in Groep I al gegeven is aan Rusland zal beide ploegen minder geven. Verwacht u dat een van beide wel zegeviert? Twijfel dan niet en laat de Belgische wedkantoren weten wat uw voorspelling voor deze match is! Check ook onderstaande odds voor een nog betere afweging.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Kazachstan – Cyprus

De pre-wedstrijdquoteringen voor de match tussen de tegenstanders van De Rode Duivels worden straf ingedeeld. Een zege van Cyprus in de Astana Arena krijgt voor deze wedstrijd met x 4.00 keer uw inleg de hoogste odd mee.

In het 1X2 spelsysteem wordt een gelijkspel met x 3.25 keer uw speelbedrag al niet veel minder waard. Ook een thuiszege van Kazachstan krijgt met x 1.95 keer de inleg een straffe quotering voor deze wedstrijd mee.

De EK-Kwalificatiewedstrijd Kazachstan – Cyprus wordt gespeeld op donderdag 10 oktober om 16:00 uur in de Astana Arena te Nur-Sultan. Speel mee met deze match. Terwijl De Rode Duivels aftrappen tegen San Marino kan u ook winnaar worden door deze poulematch goed te voorspellen! Pak de hoogst mogelijke odds die bij uw voorspelling past door te spelen via VoetbalGokken.be! Doet u een gok op winst van Kazachstan of wordt het toch Cyprus? Laat het ons weten en doe mee!


Reacties

bobgok
10 oktober 2019

Ik denk dat beide teams even sterk zijn en dat wordt dus een gelijkspel.

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN