Straffe odds EURO2020 kwartfinale Tsjechië – Denemarken

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 juni 2021     0 REACTIES

Op EURO2020 staan Tsjechië en Denemarken deze vrijdag tegenover elkaar in de kwartfinale. De Tsjechen schakelden onze noorderburen uit in de achtste finales en Denemarken wist Wales te passeren. Gokt u op de Tsjechen of gaat u voor de Denen? Via VoetbalGokken.be vindt u altijd en overal de hoogste quoteringen die de Belgische wedkantoren hanteren voor de kwartfinales van het EK.

Jaroslav Šilhavý: “Hiermee verder naar match Denemarken”

De Tsjechen wisten de kwartfinale te bereiken door Nederland in de achtste finales te overmeesteren. De ploeg van bondscoach Jaroslav Šilhavý won met 0-2 van Oranje en mogen zich gaan opmaken voor de match tegen de Denen. “Wij waren niet de favoriet in de match tegen Nederland, maar we hebben gespeeld als een echt team”, zegt de bondscoach van Tsjechië. “Hier kunnen we mee verder naar de kwartfinale tegen Denemarken”, zegt Šilhavý.

Tsjechië wint de wedstrijd
3.70
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.20
Denemarken wint de wedstrijd
2.15

“Ook kans tegen Denemarken”

De oefenmeester van Tsjechië voorwacht dat de Denen sterker zijn dan dat zondag het Nederlands elftal was. “Tegen Denemarken zal het een stuk lastiger worden dan tegen Nederland. Zij hebben kracht geput uit de verschrikkelijke gebeurtenis met Christian Eriksen. Maar als we Nederland kunnen verslaan, dan hebben we ook een kans tegen de Denen”, aldus Šilhavý.

Kasper Hjulmand: “Tsjechië is beter”

Het valt de Deense bondscoach Kasper Hjulmand tegen dat Tsjechië en niet Nederland de volgende tegenstrever is op EURO2020. “Al wie denkt dat dit een geweldig resultaat is, moet daar maar eens terug over na gaan denken. Ik had liever Nederland ontmoet”, zegt Hjulmand bij Viaplay. “Het is duidelijk dat Nederland een paar uitstekende spelers heeft die stuk voor stuk een beetje beter zijn dan de Tsjechen. Maar ik denk dat Tsjechië in zijn geheel duidelijk beter is. Zij hebben de afgelopen jaren ook een pak beter gepresteerd.”

“Tsjechië kan onze intensiteit evenaren”

De oefenmeester van de Denen voorspelt dan ook geen gemakkelijke match tegen de Tsjechen. Ook België had de handen vol aan de Tsjechen in de groepsfase van dit EK weet ook Hjulmand. “Zij waren toen al heel, heel sterk. Dit is de eerste keer dat wij een team ontmoeten die onze intensiteit kan evenaren. Wij hebben op die manier veel wedstrijden gewonnen, maar we zullen aan elkaar gewaagd zijn”, besluit de bondscoach zijn voorbeschouwing.

Statistieken

Met het winnen van de kwartfinale kunnen Denemarken of Tsjechië zich voegen tot de laatste vier landenteams in de halve eindstrijd van EURO2020. In die halve finale kunnen de Denen of Tsjechen tegen Zweden, Oekraïne, Duitsland of Engeland aan moeten treden.

De Tsjechen hebben met Patrik Schick een ferme troef achter de handen. De Tsjech is één van de topscoorders van het EK. Schick scoorde onder andere tegen Nederland in de achtste finales en heeft in totaal vier goals op de teller staan. Rode Duivel Romelu Lukaku staat met drie goals op plek drie en Cristiano Ronaldo staat met zijn vijf treffers op de eerste plek.

Head 2 Head

Tsjechië en Denemarken speelden voor het laatst in 2016 tegen elkaar. Dit betrof toen een oefenmatch die in november van dat jaar werd gespeeld. Tsjechië en Denemarken hielden elkaar in evenwicht. De match werd met 1-1 op het scorebord afgerond. In 2013 troffen de landen elkaar in de WK kwalificatie poule. Denemarken was toen met 0-3 winst veel te sterk voor de Tsjechen. De heenmatch in Denemarken kende geen winnaar: 0-0.

Huidige vorm Denemarken

De Denen hadden het zwaar aan het begin van dit EK. Door de omstandigheden ronden Christian Eriksen leek EURO2020 voor de Denen voorbij te zijn. Van Finland werd verloren (0-1) en ook de Rode Duivels schakelden de Deense ploeg uit (1-2). De match tegen Rusland liet de rollen omdraaien. De Denen wonnen plots met 1-4 van de Russen. Vervolgens werd er ook gezegevierd in achtste finale tegen Wales met 0-4.

Huidige vorm Tsjechië

Voor de Tsjechen begon het EK met de match tegen Schotland. De ploeg van bondscoach Silhavy won met 0-2 van de Schotten. Daarna volgende de match tegen Kroatië die een punt opleverde: 1-1. De Tsjechen wisten vervolgens niet te winnen van Engeland 0-1. De achtste finale in Boedapest tegen Nederland werd met 0-2 gewonnen.

Prognose

Ook wij vermoeden dat Denemarken en Tsjechië aan elkaar gewaagd zijn. Onze wedtip is 1-1 in Baku de hoofdstad van Azerbeidzjan. Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de pre-odds die de Belgische wedkantoren voor u gereed hebben staan.

Quoteringen Tsjechië – Denemarken

De hoogste beloning van deze match wordt uitgekeerd als Tsjechië wint. Gemiddeld valt u x 3.70 keer uw speelbedrag ten deel en dat is best een hoge quotering voor de winnaar van de kwartfinale.

Nog meer ferme quoteringen in het 1X2 spelsysteem vindt u bij een zege van Denemarken. Als de Denen doorgaan naar de halve finale en u heeft dit vooraf ingevuld bij de bookmakers dan wordt u x 2.15 keer uw speelbedrag rijker. Een gelijkspel is bij de bookies x 3.20 keer de inleg waard.

De EK kwartfinale Tsjechië – Denemarken wordt gespeeld op zaterdag 3 juli om 18:00 uur in het Olympisch Stadion te Baku. Denkt u te weten welke ploeg er doorgaat naar de halve finale van EURO2020? Ga dan naar de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be en profiteer van ferme pre-odds en straffe deals.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN