Straffe odds bij halve finale Italië – Spanje EURO2020

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
5 juli 2021     0 REACTIES

Deze dinsdag staan niet onze Rode Duivels in de halve finale van het EK tegen Spanje, maar gaan de Italianen de strijd aan om een ticket voor de finale. Spanje en Italië treffen elkaar in Wembley Stadion te Londen. Woensdag wordt met Engeland en Denemarken de andere halve finale gespeeld. Welke landenteams komen er in de finale? Voorspel de match Italië – Spanje via VoetbalGokken.be!

Roberto Mancini: “Spanje wordt zeer moeilijke match”

De Rode Duivels werden in de kwartfinales uitgeschakeld door het Italiaanse team. Met 1-2 waren de Italianen van bondscoach Roberto Mancini net iets te sterk voor de Belgen. Hierdoor mag Italië nu aantreden tegen Spanje en dat wordt volgens de oefenmeester van Italië ook terug hele taak. “We gaan genieten, rusten en herstellen voor deze zeer moeilijke wedstrijd die ons te wachten staat. We gaan naar Wembley met de zekerheid dat we een team zijn dat nog veel te bieden heeft in dit toernooi. We weten dat Spanje het ons moeilijk zal maken”, vertelt Mancini in zijn persconferentie.

Italië wint de wedstrijd
2.56
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.15
Spanje wint de wedstrijd
2.95

“We hebben een lange weg afgelegd”

Hoe het dinsdag ook went en keer de bondscoach van de Italiaanse ploeg is trots op wat zijn team al bereikt heeft en hoopt op een goede afloop voor Italië op dit EK. “Ik denk dat we de hele tijd beter zijn geworden. Er zijn zaken die voor verbetering vatbaar zijn, maar bovenal willen we reageren na het missen van het WK 2018. We praten nu al enkele maanden op een positieve manier over dit team. We hebben een lange weg afgelegd en gaan nog steeds vooruit. Ik ben trots om de coach van dit team te zijn”, looft de bondscoach zijn spelerskern dat tegen de Belgen liet zien over schoon volk te beschikken.

Luis Enrique: “Italië behoudt zijn kracht”

Spanje moest de halve finaleticket verdienen door Zwitserland in de kwartfinales uit te schakelen. Dat lukt het team van bondscoach Luis Enrique nipt. Het werd 1-2 tegen de Zwitserse ploeg en dat was genoeg om dinsdag Italië tegen de halve finale te spelen. Volgens Enrique zijn de Italianen een sterke tegenstander. “Ze hebben jonge spelers met een offensief profiel dat hun defensieve kracht behoudt. Het zal leuk zijn om te proberen de finale te bereiken om te zien of we Spanje een groot plezier kunnen geven”, zegt de bondscoach in een persconferentie.

“We willen in finale geraken”

De bondscoach van Spanje wil echter niets liever dan nu voor goud gaan. “Het zou lachwekkend zijn als wij en de andere landen in de halve finale, zouden zeggen dat we genoegen zouden nemen met wat we hebben bereikt. We willen allemaal in de finale geraken en die dan ook winnen. Ik heb vooraf gezegd dat we één van de acht titelkandidaten zijn. Nu zijn we één van de overgebleven vier landenteams die nog kans maken”, toont de Spaanse oefenmeester zijn rekenkunsten aan het slot van zijn vooruitblik.

Statistieken

De winnaar van deze dinsdag gaat door naar de eindstrijd van het EK die op zondag 11 juli aanvangt op Wembley. Woensdagavond strijden Engeland en Denemarken voor de andere finale ticket die er nog te veroveren valt.

Head 2 Head

Spanje en Italië troffen elkaar in 2017 voor de laatste maal. De Spanjaarden zegevierden toen in de WK kwalificatie match tegen Italië met de duidelijke cijfers van 3-0. De match in Italië werd met 1-1 een puntendeling.

Op EURO2016 troffen de teams elkaar in de achtste finale. Toen waren het de Italianen die met 2-0 van de Spanjaarden wonnen die de ganse match achter de feiten aan holden.

Huidige vorm Italië

De Rode Duivels strandde in de kwartfinale tegen de Italianen die met een 1-2 zege net iets te sterk waren voor onze jongens. Barella en Insigne scoorden voor de Italianen. Rode Duivel Lukaku scoorde in de blessuretijd van de eerste helft. In het tweede deel van de match wisten de Belgen de schade niet meer te herstellen en lieten de Italianen het er ook bij. Leonardo Spinazzola liep een achillespeesblessure op in die kwartfinale tegen België. Voor de middenvelder van AS Roma is het EK voorbij.

Huidige vorm Spanje

De Spaanse ploeg speelde in de kwartfinale tegen Zwitserland. Het team van bondscoach Enrique zegevierde die match met 1-2, maar geraakt pas in de verlenging voorbij de taaie Zwitsers. Een speel ronde eerder werd Kroatië ook pas in extra tijd verslagen (3-5).

Spanje wist in de groepsfase af te rekenen met Slowakije met 0-5 en dat was voor de Spaanse ploeg de grootste overwinning van dit EK. De overige groepsduels werden tegen Polen 1-1 en Zweden 0-0 gelijkgespeeld.

Prognose

Wij Belgen hebben ervaren hoe sterk Italië dit EK is. Wij verwachten dan ook dat de Italianen na de Rode Duivels ook de Spanjaarden naar huis gaan sturen. Gemakkelijk zal ook dat niet gaan. Daarom is onze wedtip bij de voetbal goksites ook dit keer 1-2 in het voordeel van Italië. Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de gemiddelde quoteringen.

Quoteringen Italië – Spanje

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem zijn gelijkwaardig ingedeeld. De hoogste odd van deze halve finale wordt uitgekeerd bij een gelijkspel. Gemiddeld ontvangt u dan x 3.15 keer het speelbedrag retour.

Een overwinning van de Italianen levert u x 2.56 keer uw speelbedrag op. Gaat Spanje naar de finale dan kunt u x 2.95 keer uw inleg terugverwachten.

De halve finale van het EK Italië – Spanje wordt gespeeld op dinsdag 6 juli om 21:00 uur in het Wembley Stadion te Londen. Speel mee en scoor de strafste odds die er maar zijn voor de halve finale van EURO2020!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN