Straffe odds bij EK oefenmatch Spanje – Portugal

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 juni 2021     2 REACTIES

Het duurt niet lang meer en dan barst het EK 2021 op 11 juni los. Spanje en Portugal bereiden zich met een oefenmatch voor op het Europese kampioenschap. Deze vrijdag treffen de buurlanden elkaar in het Wanda Metropolitano Stadion te Madrid. De Belgische wedkantoren schroeven de pre-odds alvast hoog op. Welk landenteam is volgens u het sterkst? Speel mee via VoetbalGokken.be en laat uw winstkansen niet liggen.

Luis Enrique: “Potentieel is groot genoeg om Portugal te verschalken”

Spanje behoort elk EK tot de favorieten voor de eindstrijd. Ook dit jaar is dat niet anders en bondscoach Luis Enrique weet waar zijn team toe in staat is, maar weet ook dat het altijd nog beter kan. “Met wat ik op het veld zie en wat ik van de spelers vraag, ben ik meer dan tevreden. Ik had niet verwacht op dit niveau te zijn. Er zijn spelers verschenen die we niet eens hadden verwacht. We hebben nog steeds een groot potentieel om te groeien. Ik weet niet wat er gaat gebeuren tegen Portugal. We gaan proberen ze te verschalken, maar of dat lukt valt te bezien”, legt de bondscoach van Spanje eerlijk uit.

Spanje wint de wedstrijd
2.17
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.30
Portugal wint de wedstrijd
3.15

“Met vertrouwen naar EK”

Volgens Enrique is Portugal de perfecte tegenstander om tegen te oefenen. “We kunnen vrijdag nog bepaalde dingen aanpassen en beoordelen wat we moeten veranderen. Ik weet niet op welk punt we komen. Wat ik wel weet, is dat we een zeer moeilijke, zeer ongemakkelijke en zeer gecompliceerde tegenstander zullen zijn. Ik hoop dat het team met voldoende vertrouwen aankomt op het EK”, blikt de keuzeheer vooruit naar de oefenmatch tegen Portugal en de match – drie dagen later – tegen Litouwen.

Fernando Santos: “Ook Spanje ziet ons als gevaarlijke tegenstander”

Portugal werd vier jaar geleden Europees kampioen en dat willen bondscoach Fernando Santos en zijn selectie dit jaar nogmaals vlekkeloos overdoen. Met de oefenmatch tegen Spanje en Israël (9 juni) kan Santos gaan bepalen of er dat dit jaar ook terug inzit. “Ik denk dat onze tegenstrevers de Portugese voetbalploeg altijd zien als een gevaarlijke, moeilijke tegenstander. Maar ik denk ook dat we meer respect hebben gekregen nu we het EK in 2016 ook echt hebben gewonnen. En winst: daar gaan wij ook dit keer weer voor”, zo klinkt het vastberaden bij de bondscoach van Portugal.

“Ronaldo blijft de beste speler ter wereld”

Bondscoach Santos hoopt dit EK terug op de kunsten van sterspeler Cristiano Ronaldo. Volgens de bondscoach zit het er nog steeds in bij de inmiddels 36-jarige aanvaller van Juventus. “Deze Cristiano blijft de beste ter wereld en moet in staat worden gesteld om dat te blijven. Hij is altijd erg belangrijk geweest voor ons team en zal dat ook voor de komende wedstrijden zijn”, besluit Santos.

Statistieken

Ook Spanje weet hoe het is om Europees kampioen te zijn. In 2008 en 2012 werden de Spanjaarden tweemaal op rij Europees kampioen. In 2016 kreeg buurland Portugal het kampioenschap te pakken.  In dat jaar werd Spanje in achtste finales met 2-0 verslagen door Italië. Spanje begint dit EK in Groep E met een match tegen Zweden. Daarna volgen de matches Polen en Slowakije.

In 2016 werd Portugal kampioen door gastland Frankrijk in de finale met 1-0 te overmeesteren. In 2012 kwamen de Portugezen ook al ver. In de halve finale te bereiken. In werd het uitgeschakeld door Spanje. In 2008 kwam de ploeg niet verder dan de kwartfinales. Op dit EK speelt Portugal in Groep F tegen Duitsland, Frankrijk en Hongarije.

Head 2 Head

De buurlanden speelden op 7 oktober voorbije jaar ook een oefenmatch tegen elkaar. Beide landenteams wisten niet te overwinnen: 0-0. Op het wereld kampioenschap van 2018 troffen beide landen elkaar in de groepsfase. Ook toen kwam er geen winnaar van het veld stappen, maar er werd wel flink gescoord: 3-3.

Huidige vorm Spanje

Spanje speelde op 31 maart dit jaar voor het laatst een match. Dit betrof de WK kwalificatiematch tegen Kosovo en de ploeg van bondscoach Enrique won die match met 3-1. Daarvoor werd Georgië al aan de zegekar geregen 1-2. De eerste groepsmatch in Groep B ging minder vlekkeloos. In Spanje werd Griekenland niet verslagen door het team van bondscoach Enrique: 1-1.

Huidige vorm Portugal

De Portugezen wisten ook twee zeges te boeken uit drie WK kwalificatiematches. Luxemburg werd  op 30 maart met 1-3 verslagen. Tegen Servië werd het met 2-2 een puntendeling. De eerste WK kwalificatiematch in Groep A was tegen Azerbeidzjan dat met 1-0 ook gewonnen werd. Dat had de ploeg van bondscoach Santos dan wel te danken aan een owngoal Azerbeidzjaan Maksim Medvedev.

Prognose

Wij verwachte dat Spanje deze oefenmatch naar zich toe gaat trekken. Onze wedtip bij Betway sports is 1-0 voor het team van bondscoach Enrique. Mocht deze voorspelling uitkomen dan keren de wedkantoren een quotering uit die uw inleg ruim verdubbeld. In onderstaand odds-overzicht vindt u de hoogste pre-odds voor de oefenmatch Spanje – Portugal.

Quoteringen Spanje – Portugal

In het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren staat de hoogste quotering voor u klaar als de buurlanden gelijkspelen tegen elkaar. Gemiddeld wordt er x 3.30 keer uw inleg uitbetaald als er vrijdag geen winnaar is in het Wanda Metropolitano Stadion te Madrid.

Een zege van Portugal levert met x 3.15 keer uw speelbedrag ook een flinke beloning op. Wint Spanje volgens u en mocht dat ook gebeuren, dan valt u x 2.17 keer uw speelbedrag ten deel.

De EK oefenwedstrijd Spanje – Portugal wordt gespeeld op vrijdag 4 juni om 19:30 uur in het Wanda Metropolitano Stadion te Madrid. Welk team wint deze oefenmatch volgens u? Speel mee via de betrouwbaarste bookmakers die u kunt vinden bij VoetbalGokken.be!


Reacties

dropend...
3 juni 2021

Leuke match om op te gokken. De odds zijn ook niet mis.

3 jaar geleden

tooskla...
4 juni 2021

Gespeeld op een gelijkspel 3-3 ;)

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN