Straffe odds bij derby Engeland vs Schotland op het EK

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 juni 2021     1 REACTIE

Deze vrijdag wordt in het Wembley Stadion te Londen de match tussen buurlanden Engeland en Schotland gespeeld. De derby brengt van oudsher al veel spanning en strijdlust met zich mee en dat zal op het EK 2021 niet anders zijn. Welke team in Groep D gaat deze match naar zich toetrekken? Via VoetbalGokken.be maakt u de beste deals met de Belgische wedkantoren die de hoogste odds uitkeren tijdens EURO2020.

Gareth Southgate: “Match tegen Schotland is een uitdaging”

De Engelse ploeg wist het EK goed te beginnen. In de eerste match in Groep D versloeg de ploeg van bondscoach Gareth Southgate Kroatië met 1-0. De derby tegen Schotland wordt volgens Southgate een hele ander match. “De match tegen Schotland is nu de grote uitdaging voor ons. Ons eerste doel is kwalificatie. Dat hebben we nog niet gedaan en we hebben vrijdagavond een heel belangrijke wedstrijd voor ons en onze fans”, bevestigt de keuzeheer van het Engelse team.

Engeland wint de wedstrijd
1.54
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.00
Schotland wint de wedstrijd
9.40

“Klaar voor ongelooflijke wedstrijd”

De eerste drie punten zijn al binnen en dat geeft de bondscoach een goed gevoel richting de derby tegen Schotland en tot slot tegen Tsjechië. “We hebben een positieve stap in de richting van kwalificatie gemaakt, maar we moeten ons tegen Schotland ook weer bewijzen. We moeten ervoor zorgen dat we klaar zijn voor wat een ongelooflijke wedstrijd tegen Schotland gaat worden”, aldus de keuzeheer van de Engelse ploeg.

Steve Clarke: “Van elkaar verliezen, dat willen we niet”

Het is Schotland nog niet gelukt om punten te rapen in Groep D. De match tegen Tsjechië ging verloren 0-2 waardoor de Schotten er nu extra hard voor moeten werken. Tegen het Engelse team wordt dat niet gemakkelijk beseft bondscoach Steve Clarke. “Ik weet dat het veel betekent voor de Engelsen”, zegt Clarke in voorbereiding op het treffen met hun buurland. “Het is erg historisch. Het gaat ver terug. Het betekent voor ons ook veel. Ze willen niet verliezen van Schotland en andersom is dat hetzelfde”, vertelt de bondscoach over de derby van het Verenigd-Koninkrijk.

“Engeland heeft op dit moment een topteam”

De twee kemphanen willen dus niet voor elkaar onderdoen en dat maakt deze match zo speciaal voor de spelers en supporters. Clarke hoopt dan ook extra voor de Schotse voetbalfans dat de match in Londen wordt gewonnen. “Je weet hoe gepassioneerd we zijn en hoe leuk we het vinden om de Engelsen te verslaan. Het is de laatste tijd niet veel gebeurd. Maar we moeten wel realistisch zijn. Engeland heeft op dit moment een topteam, maar wij gaan ervanuit dat ook wij goed gaan spelen”, besluit de bondscoach van het Schotse team.

Statistieken

Tsjechië staat eerste in Groep D en dat hebben de Tsjechen te danken aan de 0-2 tegen Schotland. De Engelse ploeg won ook maar dan met 1-0 van Kroatië en daarmee staat Engeland op de tweede plek. De Kroaten en Tsjechen komen elkaar vrijdagavond om 18:00 uur tegen in het Schotse Hampden Park Stadion gelegen in Glasgow.

Head 2 Head

De laatste keer dat de derby Engeland tegen Schotland werd gespeeld was op 10 juni 2017. Dat is bijna vier jaar geleden en toen speelden een WK kwalificatiematch. In Glasgow de hoofdstad van Schotland werden de punten gedeeld doordat de match met 2-2 geen winnaar kende. Een half jaar daarvoor won Engeland de heenmatch in Londen met 3-0. De oefenduels in 2014 en 2013 werden beide duels door Engeland gewonnen 1-3 en 3-2 zijn daar de cijfers van.

Huidige vorm Engeland

Sinds de match op 18 november voorbije jaar tegen België heeft Engeland geen match meer verloren. De Nations League wedstrijd in Brussel werd met 2-0 winst voor de Rode Duivels afgerond. Na die ontmoeting met de Belgen zegevierden de Engelse aan één stuk door. Met de twee oefenduels voor het EK meegerekend werd tegen Oostenrijk, Roemenië en Kroatië driemaal gewonnen met één doelpunt.

Huidige vorm Schotland

Schotland heeft nog geen lange ongeslagen reeks op weten te bouwen. De oefencampagne verliep al niet soepel. Het werd 2-2 tegen Nederland en 0-1 tegen Luxemburg. De verloren EK match tegen Tsjechië hakte er behoorlijk in bij de ploeg van bondscoach Clarke die dat tegen Engeland en Kroatië goed moeten maken om de achtste finales te bereiken.

Prognose

De Engelse formatie is in onze ogen toch een pak sterker dan de Schotse equipe. Onze wedtip is dan ook 2-0 voor The Three Lion. Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de strafste pre-odds die de Belgische wedkantoren hanteren voor deze derby.

Quoteringen Engeland – Schotland

De hoogste pre-odd van deze match wordt uitgekeerd als Schotland aan het feest is. Gemiddeld keren de bookies maximaal x 9.40 keer uw inleg uit als de Schotten vrijdag zegevieren in het Wembley Stadion.

Een overwinning van Engeland staat in het 1X2 spelsysteem op x 1.54 keer uw speelbedrag ingedeeld. Voor een gelijkspel keren de bookies gemiddeld x 5.00 keer uw inleg uit.

De EK wedstrijd in Groep D Engeland – Schotland wordt gespeeld op vrijdag 18 juni om 21:00 uur in het Wembley Stadion te Londen. Welke ploeg zegeviert er volgens u in deze strijdvaardige derby tussen de Engelse en de Schotse teams? Speel mee via VoetbalGokken.be en scoor de strafste odds.


Reacties

messibarca
18 juni 2021

Mooie derby met straffe odds ;)

2 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

23 januari 2023     0 REACTIES

Jupiler Pro League wedden: Sporting Charleroi – Royale Union SG

Deze zaterdag treffen voetbalclubs Sporting Charleroi en Royale Union SG elkaar in de Belgische Pro Leag...

Lees meer
23 januari 2023     0 REACTIES

Pro League wedden: RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC

Deze zondag wordt in het Lotto Park Stadion te Brussel de match tussen RSC Anderlecht en Royal Antwerp F...

Lees meer
21 januari 2023     0 REACTIES

Odds Pro League match Royal Antwerp FC – Standard Luik

In het Bosuil Stadion ontmoet Royal Antwerp FC deze zondag Standard Luik in de 22ste speelron...

Lees meer
20 januari 2023     0 REACTIES

Straffe odds Premier League clash Arsenal – Manchester United

In de Premier League staat deze zondag de kraker Arsenal - Manchester United op het programma. Het duel ...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN