Schotland strijdt om driepunter tegen San Marino

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 oktober 2019     2 REACTIES

In Groep I van de EK-kwalificatie krijgt Schotland deze zondag thuis de kans om terug drie punten te verdienen. Het lukt de Schotten maar niet om van de vijfde plek te komen en de thuismatch tegen San Marino moet daar verandering in gaan brengen. De ploeg van bondscoach Franco Varrella staat er nog belabberder voor en heeft nog geen enkel punt kunnen veroveren. De Belgische wedkantoren keren dan ook torenhoge pre-wedstrijdquoteringen uit voor deze match die gespeeld gaat worden in het Schotse Glasgow.

Bondscoach Schotland: “Vertrouwen bouwen tegen San Marino”

Het tweeluik van deze week bracht tot nu toe nog geen punt in het laatje voor de Schotten. Er werd in Rusland flink verloren met 4-0 en daarmee is het diepte punt bij de Schotten volgens bondscoach Steve Clarke wel bereikt. “We moeten ons weer helemaal zien op te bouwen”, aldus Clarke na de match tegen de Russen. “We kunnen geen doelen meer stellen in Groep I. Ik moet toegeven dat de kwaliteit van België en Rusland zeer hoog is. Het zijn twee zeer goede teams waarvan ik zeker weet dat ze betrokken zullen zijn bij de laatste stadia van euro 2020. Maar voor ons doet dit zeer en wij moeten het proberen om ervoor te zorgen dat we weer met dit soort landen kunnen concurreren”, aldus Clarke.

Schotland wint de wedstrijd
1.01
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
31.00
San Marino wint de wedstrijd
74.00

“We moeten vanaf nu nog harder werken”

De bondscoach hoopt daar zondag tegen San Marino al iets van te kunnen zien. “We moeten nu nog harder werken en dat begint zondag tegen San Marino. Ook in de overige twee kwalificatiematches (Cyprus 16 november en Kazachstan 19 november) moeten wij alles geven om het noodzakelijke vertrouwen op te bouwen”, zo zegt Clarke in Skysports.

Bondscoach San Marino: “Schotland wordt weer een uitdaging”

Een team dat er in Groep I nog belabberder voor staat, is San Marino. Het team van bondscoach Franco Varrella verloor ook voorbije donderdag van De Rode Duivels. Met negen doelpunten om de oren te hebben gekregen in het Brusselse Koning Boudewijn stadion trekt de ploeg van Varrella met lood in de benen naar Schotland voor de achtste kwalificatiematch. Varrella: “We waren niet meer dan een sparringpartner voor de Belgen”, zegt Varrella na afloop van de wedstrijd van donderdagavond. “België had er veel zin in en speelde aan een hoog tempo. Hun eerste doelpunt viel nog laat, ze hadden al veel eerder kunnen scoren. Dat was een opdoffer voor ons.”

“Willen graag agressief spelen”

De ploeg uit San Marino moet zijn rug snel rechten voor de match met de Schotten. Dat de wedstrijd in Glasgow gewonnen wordt, gaat de bondscoach niet vanuit, maar dat zijn team wat tegengas kan geven aan een ploeg als dat van het Huidige Schotland zou al heel mooi zijn volgens de bondcoach. “Ik wil mijn spelers graag agressief zien spelen, eens tegenprikken en de bal veroveren. Schotland wordt weer een nieuwe uitdaging voor ons”, aldus Varrella.

Statistieken

Voor beide ploegen rest alleen nog maar de eer, want kwalificatie voor het EURO2020 is niet meer mogelijk. Met zes punten is het voor de Schotten zo goed als einde verhaal in deze kwalificatieronde. Er zijn nog negen punten te halen, maar daarvoor moeten de Schotten alles winnen en Kazachstan en Cyprus moeten dan alle drie de matches verliezen. Aangezien deze twee teams elkaar niet meer treffen zou dat op papier nog mogelijk zijn. Kazachstan (vierde) heeft zeven punten en Cyprus (derde) tien punten zullen onderling de strijd aangaan om de derde plek. San Marino kan met de laatste plek en nul punten de strijdbijl wel begraven.

Head 2 Head

Terugkijkend op de matches die beide landen tegen elkaar hebben gespeeld, dan zien we dat Schotland nog nooit heeft verloren van San Marino. Vooral in de thuiswedstrijd werd er met flinke cijfers gewonnen. In 2001 met 4-0, 1995 werd het 5-0 en in 1991 met 4-0. De tweede match van deze EK-Kwalificatie wisten de Schotten ook te winnen en dat was met (0-2) twee doelpunten in San Marino.

Huidige vorm Schotland

Schotland is uitgeschakeld voor rechtstreekse kwalificatie en die dreun zal nog wel even nadonderen bij de ploeg van Clarke. De laatste vier matches werden verloren, maar daarvoor wisten de Schotten zes punten binnen te slepen. In en tegen San Marino werd het 0-2 en later 2-1 tegen Cyprus. Zoals de trainer al zei, moet de ploeg herbouwd worden en moet het zelfvertrouwen terugkeren. De wedstrijd tegen San Marino kan een kleine pleister op een grote wond worden. Vooralsnog kan de bondscoach van Schotland aantreden met een fitte basiskern.

Huidige vorm San Marino

Voor San Marino wordt de trip naar Schotland de tweede wedstrijd op verplaatsing in een week. De verloren match tegen De Rode Duivels zal er flink ingehakt zijn en met nog geen enkele match naar eigen hand te hebben gezet, zal er weinig vertrouwen zijn bij de ploeg van Varrella. De laatste keer dat San Marino nog eens zegevierde was in 2004 in een vriendschappelijke match tegen Liechtenstein met 1-0. Dat is inmiddels wel al vijftien jaar terug!

Prognose

Bij VoetbalGokken verwachten wij dat Schotland thuis de kans krijgt om te zegevieren tegen San Marino. Het team van Varrella is volgens ons niet opgewassen tegen de Schotten die voor eigen publiek de punten thuis willen houden. Wij noteren een 4-0 zege van deze Schotse formatie bij de bookmakers en verwachten dus terug een pandoering voor de arme ploeg uit de Europese dwergstaat San Marino.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Schotland – San Marino

De pre-wedstrijdquoteringen voor de match in Glasgow zijn torenhoog ingeschaald. Krijgt San Marino het voor elkaar om een stunt uit te halen tegen de Schotten dan bent u spekkoper als u hierop heeft ingezet. Uw inleg wordt namelijk x 74.00 keer meer waard als San Marino zegeviert.

Zelfs bij een gelijkspel willen de Belgische wedkantoren flink uit hun slof schieten. De quotering voor een gelijkspel het Hampden Park stadion staat op x 31.00 keer uw speelbedrag. Verwacht u een thuisoverwinning van de Schotten? Vul dan een 1 in op het wedstrijdformulier en ontvang uw inleg x 1.01 keer retour als Schotland wint.

De EK-Kwalificatiematch Schotland – San Marino wordt gespeeld op zondag 13 oktober om 18:00 uur in het Hampden Park stadion te Glasgow. Zegevieren de Schotten in deze thuismatch? Denkt u dat San Marino haar eerste driepunter bij de Schotten pakt of is dat teveel gevraagd na de 9-0 nederlaag tegen de Belgen?  Wat uw voorspelling ook is, zet hem in via VoetbalGokken.be!


Reacties

jupiler...
12 oktober 2019

Dit gaan de Schotten wel winnen.

5 jaar geleden

mignole...
14 oktober 2019

De Schotten weten best hoe ze moeten winnen ;)

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN