Ronaldo op jacht naar winst met Portugal

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 juni 2015     6 REACTIES

Portugal speelt komende zaterdag het EK-kwalificatieduel tegen Armenië. De Portugezen zijn koploper in Poule I met drie gewonnen duels en 1 verliespartij. Enkel de eerste wedstrijd tegen Albanië ging verloren. Het team met sterspeler Ronaldo raakte daarna echter goed op stoom en gaf geen punt meer weg.

Armenië simpele horde

Normaal gesproken zou Armenië een simpele horde moeten zijn voor de Portugezen. Het Oost-Europese land staat laatste in de Poule. In vier duels verzamelden de Armeniërs slechts 1 punt. Het gelijkspel tegen Servië tijdens het duel van 11 oktober 2014 in Jerevan werd door 7.500 mensen bezocht. De 1-0 van Arzumanyan deed het stadionnetje ontploffen. Gelukkig niet letterlijk, want er kon na het doelpunt in de 73e minuut gewoon worden doorgespeeld. Achteraf bezien was dit zonde voor de Armeniërs want de Noorse scheidsrechter Tom Harald Hagen liet ook in blessuretijd doorspelen. Het was juist in die periode dat Servië toesloeg: 1-1. Tosic dompelde het thuisland enigszins in rouw, maar niet veel later werd het behaalde punt gevierd als een kampioenschap.

De hoop zal dan ook geput moeten worden uit het programma wat Armenië nog te gaan heeft. Van de komende vier wedstrijden spelen de Armenen er maar liefst drie in eigen huis. Met de wedstrijden tegen Albanië en Servië nog voor de boeg, is er nog een hoop mogelijk voor de Armenen, die er mogelijk een derde plaats uit kunnen slepen, wat play-offs zal betekenen. Henrikh Mkhitaryan (Borussia Dortmund) is de bekendste naam in de selectie van Armenië.

Portugal op dreef, dankzij Ronaldo

Portugal begon zoals gezegd zeer zwak aan deze EK-kwalificatiereeks. De Portugezen moesten destijds Ronaldo missen en zagen direct 3 punten verloren gaan. In het vervolg mocht Ronaldo wel meedoen en prompt scoorde hij tegen Denemarken de winnende: 0-1. Het Portugese publiek moest echter wel wachten tot de 95e minuut alvorens te kunnen juichen. In de thuiswedstrijd tegen Armenië was opnieuw Ronaldo de matchwinner: 1-0 in de 72e minuut.

“Slecht nieuws voor Ronaldo”


In de aanloop naar de wedstrijd van komende vrijdag kreeg Ronaldo nog te maken met opvallend slecht nieuws: zijn moeder werd aangehouden op het vliegveld van Madrid. Dolores Aveiro had 55.000 euro op zak toen ze van Madrid naar Portugal wilde vliegen. Omdat Het verboden is om meer dan 10.000 euro cash uit te voeren werd ze aangehouden. De douane heeft 45.000 euro in beslag genomen, meldt de Spaanse krant El Mundo. Dolores krijgt het geld pas terug als ze kan aangeven hoe ze eraan is gekomen. Dat kon ze niet, toen ze werd aangehouden.

Volgens El Mundo is de kans klein dat Dolores kwaad in de zin had. Het is volgens de Spaanse krant waarschijnlijker dat ze niet op de hoogte was van de regels betreffende de uitvoer van contant geld.

Portugal op reis door Europa

Portugal speelt de komende drie van de vier kwalificatieduels buitenshuis. Gezien de tegenstanders in deze uitduels (Armenië, Albanië en Servië) zal dit echter niet teveel problemen moeten opleveren. De belangrijkste wedstrijd – tegen Denemarken – zal echter thuis afgewerkt worden.

Bij Betfirst zien ze de rondreis door Europa van Portugal geen problemen en bombarderen de voetballers van het Iberische schiereiland tot topfavoriet: x 1,50 bij winst toont deze favorietenrol aan. Een interessante optie voor dit duel om extra te cashen is de volgende weddenschap: Team 2 wint en under 3,50 goals in de wedstrijd: x 1,95. Hiermee wordt de uitkering een stuk hoger. De under/over statistieken van Portugal zijn dermate goed dat deze weddenschap lucratiever is dan de traditionele 1X2.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Armenië – Portugal wordt gespeeld op zaterdag 13 juni om 18:00 uur in het Vazgen Sargsyan Republicanstadion te Jerevan. Speelt u ook mee met Ronaldo tegen Armenië? Zet dan nu in op de score van uw keuze! Ontvang als nieuwe klant bij Betfirst maar liefst 60,- euro gratis wed-tegoed… Registreer je hier bij Betfirst…[/av_promobox]

 


Reacties

ronaldo...
10 juni 2015

Eitje voor Portugal! Armenië rollen ze helemaal op: 0-5. Ik gok op wederom een hattrick voor R7 (:

8 jaar geleden

rodedui...
17 juni 2015

Blijft een genot om naar Portugal te kijken als Ronaldo meedoet. Wat een klasse speler is hij toch, ondanks alle nukken. Nu al een legende!

8 jaar geleden

hazarddd
17 juni 2015

Een vervelende legende ja. Voetballend prima, maar als persoon teveel Hollywood en te weinig mens.

8 jaar geleden

progokker
17 juni 2015

Alweer een hattrick van Ronaldo!!! Jammer dat je niet kunt inzetten op het wel/niet scoren van een hattrick, dan was Ronaldo goudhaantje ;)

8 jaar geleden

progokker
19 juni 2015

Waarom doet Ronaldo niet elke voetbalwedstrijd mee die er op deze planeet gespeeld wordt? Als hij meedoet is het namelijk nooit saai. Fantastisch karakteristiek persoon!

8 jaar geleden

driesme...
19 juni 2015

Mee eens, ronaldo is een attractie op zich en nog een topvoetballer ook! Deze wedstrijd ook weer fenomenaal. Extra genoten omdat ik natuurlijk even gokje had geplaatst bij Betfirst op winst voor Portugal, maar dan nog.

8 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

26 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op oefenmatch Duitsland – België

Deze week komen zowel Duitsland als België niet in actie in de EK kwalificatie voor EURO2024 en dus word...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Pre-match odds EK kwalificatie kraker Italië – Engeland

Deze donderdag wordt een begin gemaakt aan de EK kwalificatie voor EURO2024. In deze eerste speelronde s...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie match Oostenrijk – Azerbeidzjan

Deze vrijdag spelen de Rode Duivels op verplaatsing tegen Zweden. Tegelijkertijd komen ook de poulegenot...

Lees meer
21 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie EURO 2024: Zweden – België

Deze vrijdag komen de Rode Duivels terug in actie. Met de nieuwbakken bondscoach Domenico Tedes...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN