Rode Duivels ontvangen IJsland in thuiswedstrijd

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 november 2014     0 REACTIES

België speelt komende woensdag een oefenduel tegen IJsland. De Belgen zijn goed van start gegaan in de kwalificatiereeks en dit oefenduel kan de Belgen een boost geven voor het vervolg van de kwalificatie. Ook IJsland zit in een flow, het won in de laatste wedstrijd met overtuiging van Nederland en gaat aan de leiding in de poule. Kan België in dit oefenduel afrekenen met IJsland?

Veel talent en voetbal in ploeg Rode Duivels

België is sinds jaren weer een voetballand om serieus rekening mee te houden. Met een relatief jonge en talentvolle selectie maken de Rode Duivels indruk en reikten ze tot de kwartfinale op het WK. Bij het EK in Frankrijk in 2016 verwachten ze in België dat hun nationale team hoge ogen gaat gooien en wellicht tot de kanshebbers op de titel behoort.
België moet zich eerst zien te plaatsen voor het toernooi, maar begon voorvarend aan de kwalificatiewedstrijden. In de laatste wedstrijd tegen Andorra was te zien dat de ploeg goed op elkaar is ingespeeld. Door onder andere doelpunten van Mertens en de Bruyne won België overtuigend van de voetbaldwerg.

IJsland vol vertrouwen na zege tegen Nederland

Ook IJsland bulkt van het zelfvertrouwen. Alle wedstrijden werden tot nu toe in de kwalificatie winnend afgesloten en ook favoriet Nederland werd betrekkelijk eenvoudig aan de kant gezet met 2-0 in eigen huis. Ook Turkije kon geen vuist maken in IJsland en reisde terug naar Turkije met een 3-0 nederlaag. Tegen België zal men er in IJsland ook vanuit gaan dat er iets valt te halen. Aan zelfvertrouwen zal het de IJslanders in ieder geval niet liggen.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd België – IJsland wordt op woensdag 12 november om 19.30 uur gespeeld. Kan België in eigen huis afrekenen in een oefenduel met IJsland? Of weet IJsland België net als Turkije en Nederland te verrassen door zich defensief op te stellen en slim op de counter te spelen? Voorspel mee bij Betfirst.be en krijg als nieuwe klant 60 euro gratis wed-tegoed! Registreer je hier bij Betfirst.be…
[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

25 november 2022     0 REACTIES

Straffe pre-odds WK voetbal kraker Spanje – Duitsland

Op het WK 2022 in Qatar staat zondag een match gepland die niet had misstaan als finale van het eindtoer...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

Straffe odds WK voetbal match België – Marokko

België treedt zondag op het WK 2022 in Qatar op tegen Marokko. De Rode Duivels staan eerste in Groep F e...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

WK 2022 voetbal Qatar Odds: Argentinië – Mexico

Deze zaterdag staat er met de WK match Argentinië – Mexico een Zuid-Amerikaanse clash op het programma v...

Lees meer
25 november 2022     0 REACTIES

Straffe odds bij WK voetbalmatch Frankrijk – Denemarken

Deze zaterdag komen het Franse elftal terug in actie op het WK 2022 in Qatar. Onze zuiderburen wonnen de...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN