Pakken ook de Fransen drie punten tegen Hongarije?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
18 juni 2021     3 REACTIES

Deze zaterdag komt op EURO2020 de ‘poule des doods’ terug tot leven. In Groep F treden Hongarije en Frankrijk tegen elkaar aan in het Puskás Aréna te Boedapest. De Franse ploeg heeft de eerste drie punten in de poule al verdiend door te winnen van Duitsland. Hongarije is de underdog in de groep. Gaan de Hongaren stunten tegen de Franse ploeg? Voor de hoogste pre-odds voorspel u de match via VoetbalGokken.be!

Marco Rossi: “Heel goed voorbereiden op Frankrijk”

Hongarije was niet opgewassen tegen Portugal en verloor met 0-3 in Boedapest. De ploeg van bondscoach Marco Rossi moet snel herstellen, want zaterdag wordt er tegen de Fransen gespeeld en Rossi weet wat dat inhoudt. “Frankrijk? We weten dat ze een zeer goed team hebben, we moeten ons zo goed mogelijk voorbereiden”, zegt de bondscoach die hoopt op een stunt tegen de Franse ploeg. “Mensen vragen ons om te verrassen, om iets onverwachts te doen. En daar werken we keihard voor.”

Hongarije wint de wedstrijd
9.95
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.30
Frankrijk wint de wedstrijd
1.31

“Niet bang voor de Franse ploeg”

Tegen welke ploeg zijn team ook moet aantreden, één ding is volgens de Italiaan belangrijk. “Het doel is altijd om niet bang te zijn, met moed te spelen en ons uiterste best te doen”, aldus Rossi. Ook in Boedapest is het erg warm als zijn team tegen Frankrijk speelt. “Het is hier snikheet en dat is moeilijk voor iedereen om te voetballen, maar zo warm zal het zaterdag ook zijn tegen Frankrijk”, voorspelt bondscoach Rossi.

Didier Deschamps: “In deze groep zijn drie punten heel belangrijk”

Tot grote opluchting van bondscoach Didier Deschamps werd de eerste match in de poule des doods gewonnen. In München zegevierde de Fransen met 1-0 van de Duitsers door een owngoal van de Duitse spelers Mats Hummels. Toch is Deschamps blij en tevreden over de prestaties van zijn team. “Het was een harde wedstrijd, maar met ook veel kwaliteit en talent. Dit zijn drie belangrijke punten, zeker in onze groep. Nu kunnen wij ons gaan voorbereiden voor de match tegen Hongarije”, zegt Deschamps.

“Zaterdag terug klaar voor strijd Hongarije”

De match tegen de Hongaren wordt volgens de bondscoach net zo belangrijk als tegen Duitsland. De keuzeheer wil dan ook dat zijn team geconcentreerd blijft werken. “Deze 3 punten zijn niet beslissend in onze poule, maar wel heel belangrijk. Het voelt heel goed, maar we zijn er nog lang niet. Mijn spelers zijn zaterdag klaar voor de strijd tegen Hongarije”, besluit de Franse bondscoach.

Statistieken

Hoewel de Fransen de eerste match in Groep F wonnen, staan onze zuiderburen op de tweede plek in de poule. Portugal staat op de eerste plek doordat het met 3-0 won van Hongarije. Omdat de Portugezen een beter doelsaldo hebben dan de Fransen staan zij eerste.

Duitsland is dan ook de nummer drie in het rijtje en op de vierde plek staan de Hongaren, maar beide teams staan nog met lege handen.

Head 2 Head

Het is een pak jaren terug dat Hongarije en Frankrijk nog eens tegen elkaar speelden. De laatste ontmoeting dateert uit 2005. Ruim zestien jaar geleden wonnen de Fransen met 2-1. Dat was in een oefenduel tegen de Hongaren. Ook voor die match zijn er heel wat jaren verstreken waarin de landenteams elkaar niet bekampten. In 1986 troffen de teams elkaar in de groepsfase van het WK. Frankrijk zegevierde nochtans ferm: 0-3.

Huidige vorm Hongarije

Voorbije dinsdag wist Hongarije zich lang staande te houden tegen Portugal, maar in het slot van de wedstrijd kreeg de ploeg van bondscoach Rossi toch drie doelpunten om de oren. Portugal doorbrak daarmee een lange ongeslagen reeks van de Hongaren. Het land verloor op 6 september voorbije jaar voor het laatst. Het betrof toen een UEFA Nations League match tegen Rusland die de Russen met 2-3 wonnen.

Huidige vorm Frankrijk

Frankrijk heeft de eerste drie punten in de poule grotendeels te danken aan Duitsland, maar de ploeg van bondscoach Didier Deschamps heeft de laatste matches wel bewezen dat het een topteam is die zeker ver kan geraken op het EK. Zo werden in de oefenmatches van begin juni Bulgarije en Wales met 3-0 verslagen.

Prognose

Het lijkt bijna onmogelijk dat de Fransen deze match verliezen, maar zolang het niet gespeeld is, is alles mogelijk. Wij houden het echter wel bij een overwinning van de Fransen. Onze wedtip is 3-0 voor het team van bondscoach Deschamps. In onderstaand odds-overzicht vindt ook u de hoogste pre-odds die past bij uw voorspelling.

Quoteringen Hongarije – Frankrijk

De pre-odds lopen steeds hoger op in het 1X2 spelsysteem van de online bookmakers. Een overwinning van Hongarije levert u de hoogste quotering op. Zo keren de bookies gemiddeld x 9.95 keer uw inleg uit als de Hongaren winnen.

Een overwinning van Frankrijk staat ingedeeld op x 1.31 keer uw ingelegde aantal euro’s in. De quotering bij een gelijkspel staat met x 5.30 keer het speelbedrag dan weer een stuk hoger ingeschaald.

De EK match in Groep F Hongarije – Frankrijk wordt gespeeld op zaterdag 19 juni om 15:00 uur in de Puskás Aréna te Boedapest. Gaan de Fransen net als Portugal ook winnen van de Hongaren? Vul uw voorspelling tijdig in voordat de match begint en u volop wil profiteren van de hoogste pre-odds via VoetbalGokken.be!


Reacties

martijnj
19 juni 2021

Eitje voor de Fransen ;)

3 jaar geleden

weddendat
19 juni 2021

Frankrijk wordt eerste in de poule des doods dus zegeviert Les Bleus wel van de Hongaren

3 jaar geleden

belga
19 juni 2021

Gespeeld op twee treffers van Mbappe!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN