Kwartfinales EURO2020: Winnen de Rode Duivels van Italië?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 juli 2021     0 REACTIES

Deze vrijdag staan de Rode Duivels in de kwartfinale van EURO2020. Voorbije weekeinde werd gezegevierd van Portugal waardoor de ploeg van bondscoach Roberto Martinez doorstoten naar de volgende ronde. Italië heeft ook bewezen een sterke tegenstander te zijn op dit EK. Kunnen de Duivels de Italianen de baas of strandt het EK avontuur voor ‘onze jongens’ in de Allianz Arena te München? Voorspel de kwartfinale van de Belgen via VoetbalGokken.be!

Roberto Martinez: “Italië is favoriet om EK te winnen”

Bondscoach Roberto Martinez en zijn team schakelden Portugal uit in de achtste finales, maar de kwartfinale tegen Italië wordt volgens de keuzeheer ook geen gemakkelijke taak. “Italië behoort tot de favorieten om Euro 2020 te winnen”, vertelt Martinez aan de Corriere dello Sport. De bondscoach heeft vooral lovende woorden over zijn collega aan de kant van de Italianen. “Mancini’s werk is uitzonderlijk, maar we belanden in de laatste fases van het toernooi en dan wordt alles anders”, zegt Martinez.

België wint de wedstrijd
3.20
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.10
Italië wint de wedstrijd
2.40

“Moeilijk om ons getalenteerde groep te stoppen”

De bondscoach heeft vertrouwen in zijn team richting de kwartfinale die in München gehouden wordt. “Ze geven om elkaar en willen afzien. Zo kan je een winnend team krijgen en het is moeilijk om deze getalenteerde groep te stoppen. We kennen onze kwaliteiten en we weten dat als we top zijn we moeilijk af te stoppen zijn”, aldus de bondscoach.

Thibaut Courtois: “We hebben kwaliteit”

Mochten de Duivels winnen, dan kan de halve finale zomaar tegen Frankrijk of Spanje gespeeld moeten worden. Rode Duivel Thibaut Courtois laat zich daar niet door tegenhouden. “We hebben de pech dat we in het schema met toplanden zitten, maar we hebben er de kwaliteiten voor. Laten we hopen dat we iedereen op kunnen lappen voor de volgende wedstrijd tegen Italië”, zegt de doelman van België vol zelfvertrouwen.

Roberto Mancini: “Klaar om België te verslaan”

Volgens de Italiaanse bondscoach Roberto Mancini maakt het niet uit of zijn team de kwartfinale tegen Portugal of België moet spelen. Beide landen behoren volgens de keuzeheer tot de besten van dit EK. “Het is niet eenvoudig om te kiezen tegen wie we het liefst wilden uitkomen. We zouden het liefst beide ploegen willen vermijden, maar dat is onmogelijk. Vrijdag moeten wij er gewoon klaar voor zijn om België te verslaan”, zegt de keuzeheer van de Italianen.

Gianluigi Donnarumma: “Vol gas tegen België”

De Italiaanse doelman Gianluigi Donnarumma heeft veel vertrouwen getankt uit de achtste finale tegen Oostenrijk en dat is volgens de doelman een stevige basis voor kwartfinale tegen België. “We zullen genieten van onze overwinning op Oostenrijk en gaan de kwartfinale tegen België vol gas benaderen”, besluit de doelman Donnarumma.

Statistieken

Op papier zijn de Belgen sterker dan de Italianen. België staat op de eerste plek op de FIFA ranglijst en Italië op plek twaalf. Toch zegt dat uiteraard niet over de match die nog gespeeld gaat worden. Op dit EK zijn de statistieken redelijk gelijk. Italië scoorde op EURO2020 negen keer. De Belgen maakten acht goals. Ook het aantal tegendoelpunten loopt gelijk op. De Italiaanse ploeg heeft er slecht één moeten incasseren en dat geldt ook voor ons Belgen. Dat Italië schoon volk aan boord heeft blijkt wel uit het feit dat ze reeds 31 matches zonder nederlaag zijn!

Head 2 Head

België en Italië speelden in 2016 ook tegen elkaar op het EK. De landenteams troffen elkaar toen in de groepsfase. De Rode Duivels verloren die match toen met 0-2 van de Italianen die even later ook groepswinnaar werden. In 2015 speelden de landenteams een oefenmatch tegen elkaar ter voorbereiding op het EK. Het werd toen 3-1 voor België.

Huidige vorm België

De Rode Duivels hebben in de achtste finales een zeer sterke tegenstander uitgeschakeld. De Belgen wonnen met 1-0 van de regenende Europees kampioen, Portugal. Het was Thorgan Hazard die de Belgen naar de kwartfinale toe schoot met zijn treffer in de 42ste minuut. Eerder dit EK werden Finland 0-2, Denemarken 1-2 en Rusland 1-2 al verslagen door de troepen van bondscoach Martinez.

Huidige vorm Italië

Italië speelde in de achtste finales tegen Oostenrijk. Op papier een ploeg die redelijk gemakkelijk te verslaan moet zijn voor de Italianen, maar Azzurri had het er niet gemakkelijk mee. In de reguliere speeltijd werd er door beide teams niet gescoord. Italië werd in de verlening pas de baas over de Oostenrijker. De Italiaan Federico Chiesa scoorde als eerst en Matteo Pessina maakte de tweede goal voor de Italiaanse ploeg. De Oostenrijker Sasa Kalajdzic maakte er ook nog één, maar dat was niet genoeg voor een plek in de kwartfinale: 2-1.

Prognose

De match tegen de Italianen wordt volgens ons niet binnen de reguliere speeltijd beslis. Onze wedtip is 0-0. Bijgevolg zal de extra tijd gaan bepalen welk land de sterkste is. Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de hoogste pre-odds die de bookmakers hanteren voor de kwartfinale van België.

Quoteringen België – Italië

De hoogste quotering van de kwartfinale van de Rode Duivels wordt uitgekeerd als België wint binnen de reguliere speeltijd. Gemiddeld ontvangt u x 3.20 keer uw speelbedrag als ‘onze jongens’ zegevieren. Met deze straffe odd bent u dubbel aan het feest als de Belgen deze vrijdag winnen.

Voor een gelijkspel staat er in het 1X2 spelsysteem met x 3.10 keer uw inleg een gelijkwaardige quotering voor u klaar. Wint Italië en is het EK voorbij voor ons Belgen? Dan ontvangt u alsnog een mooie beloning van x 2.40 keer uw speelbedrag terug.

De kwartfinale van het EK België – Italië wordt gespeeld op vrijdag 2 juli om 21:00 uur in de Allianz Arena te München. Weten de Belgen hun mannetje te staan door te winnen van Azzurri? Voorspel de kwartfinale van de Rode Duivels via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN