Kwartfinale wie wint match Oekraïne – Engeland?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 juli 2021     0 REACTIES

Deze zaterdag spelen Oekraïne en Engeland in het Olimpico Stadion te Rome de kwartfinale van EURO2020. De winnaar krijgt een ticket voor de halve finale waarin Tsjechië of Denemarken de tegenstander zal zijn. Engeland is de favoriet voor deze match en Oekraïne de underdog. Dit EK heeft bewezen dat dat weinig uitmaakt. Wie wint er volgens u? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en scoor ferme pre-match quoteringen.

Andriy Shevchenko: “Engeland is een geweldig team”

Oekraïne won voorbij dinsdag met 1-2 van Zweden. Er was een verlenging van de match voor nodig, maar de Oekraïners mogen zich gaan opmaken voor de kwartfinale tegen Engeland. Bondscoach Andriy Shevchenko toonde na de match tegen Zweden zijn respect voor de Engelse ploeg dat Duitsland versloeg in de achtste finale. “Engeland is een geweldig team. Ze hebben ook nog eens veel goede spelers op de bank, een uitstekende staf en we zijn ons er terdege van bewust hoe moeilijk dir duel zal zijn. Maar Engeland maakt ons niet bang”, zegt Shevchenko vastberaden.

Oekraïne wint de wedstrijd
7.65
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.30
Engeland wint de wedstrijd
1.45

“Hun kracht maakt ons niet bang”

Shevchenko heeft de Engelse ploeg gevolgd in hun weg naar de kwartfinales en weet wat hun sterke punten zijn. “Ze zijn ongelooflijk moeilijk om tegen te scoren, maar hun kracht zou ons niet bang moeten maken. Het moet ons motiveren omdat alles mogelijk is in het voetbal zoals in het leven. We gaan er vol voor om onze fans nog meer te geven om over te juichen”, aldus de bondscoach van Oekraïne.

Gareth Southgate: “Alleen bij winst op Oekraïne telt de zege op Duitsland”

De Engelse bondscoach Gareth Southgate kon niet meer dan dik tevreden zijn op zijn team dat voorbije dinsdag Duitsland met 2-0 versloeg. “Het is fantastisch dat wij gewonnen hebben van Duitsland, maar dit betekent niets als we zaterdag verliezen van Oekraïne”, zegt de bondscoach van Engeland. “Het is schitterend om opgewonden te zijn. Maar we zijn sufferds als we denken dat we in de juiste tabelhelft zitten.”

“In Rome onze fans onvergetelijk dag geven”

Southgate is trots op zijn ploeg dat van Duitsland wist te winnen, maar dat wordt volgens de keuzeheer nog waardevoller als zaterdag gewonnen wordt van Oekraïne. “Het hele team verdedigde ongelooflijk goed tegen de Duitsers. Het was een fantastische prestatie en ik kan niet genoeg krediet geven. Maar wat mooi is, is dat we onze fans nog een dag hebben gegeven om nooit te vergeten. En nu moeten we het weer doen in Rome”, zo besluit Southgate zijn voorbeschouwing.

Statistieken

Nu de achtste finales zijn afgerond zijn er nog acht landenteams over die Europees kampioen kunnen worden. Oekraïne of Engeland speelt de halve finale tegen Tsjechië of Denemarken. Die laatste twee landen spelen zaterdagavond al om 18:00 uur in het Olympic Stadion te Baku.

Head 2 Head

Oekraïne en Engeland speelden in de WK kwalificatiematches in 2012 en 2013 voor het laatst tegen elkaar. De heenwedstrijd was in Engeland en beide teams wisten geen drie punten te pakken. Het werd 1-1 gelijkspel in Engeland. De terugmatch in de Oekraïne werd ook een puntendeling: 0-0. Op het EK2012 speelden de landen tegen elkaar in de groepsfase. Engeland won toen van de Oekraïners dankzij een treffer van Wayne Rooney (1-0).

Huidige vorm Oekraïne

In de achtste finales bleken Oekraïne en Zweden lange tijd aan elkaar gewaagd te zijn. In de reguliere speeltijd werd het 1-1 voor de landenteams. Een loodzware verlenging volgde waarin de Zweedse verdediger Marcus Danielson een rode kaart kreeg voor een overtreding. Enkele minuten later gaf Oekraïne de genadeklap dankzij een treffer van Artem Dovbyk.

In de groepsfase wonnen de Oekraïners alleen maar van Noord-Macedonië (1-2) en gingen de matches tegen Oostenrijk (0-1) en Nederland (3-2) beide verloren. Oekraïne kreeg als een van de beste nummers drie een plek in de achtste finales en daar lieten de Oekraïners geen gras over groeien.

Huidige vorm Engeland

Engeland versloeg met Duitsland al één van de favorieten voor de eindzege. Raheem Sterling en Harry Kane wisten het net van de Duitse doelman Manuel Neuer te geraken (2-0). Dit was de beste zege van de Engelsen tot nu toe. In de groepsfase werden Kroatië (1-0) en Tsjechië (0-1) beide verslagen met één doelpunt. De derby tegen Schotland werd felbevochten, maar leverde geen drie punten op. Het werd 0-0 in het Wembley Stadion te Londen tegen de eeuwige aartsrivaal.

Prognose

Onze prognose luidt 2-0 voor Engeland. De ploeg van bondscoach Southgate zit duidelijk goed in elkaar en winnen van Oekraïne moet volgens ons goed te doen zijn. Bent u daar niet zo zeker van en gaat u een andere uitslag invullen bij de bookmakers? In onderstaand odds-overzicht vindt u de maximale quoteringen voor deze kwartfinale van EURO2020.

Quoteringen Oekraïne – Engeland

In het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren staat de hoogste quotering bij een zege van Oekraïne. Gemiddeld ontvangt x 7.65 keer uw inleg terug als de Oekraïense ploeg zegeviert.

De pre-odd voor een gelijkspel in het Romeinse Olimpico Stadion staat op maximaal x 4.30 keer uw speelbedrag genoteerd. Plaatst Engeland zich voor de halve finale door Oekraïne te verslaan? Dan ontvangt ieder voetbalpunter die dit vooraf voorspelde via de bookmakers van VoetbalGokken.nl maximaal x 1.45 keer de inleg terug.

De kwartfinale van het EK Oekraïne – Engeland wordt gespeeld op zaterdag 3 juli om 21:00 uur in het Olimpico Stadion te Rome. Zien wij Engeland terug in de halve eindstrijd of wordt die plek gevuld door Oekraïne? Speel mee via VoetbalGokken.be en incasseer de hoogste EK beloningen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN