Kroatië – Spanje strijden om kwartfinaleplek op EURO2020

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 juni 2021     0 REACTIES

Op EURO2020 worden vanaf deze zaterdag de eerste kwartfinales bekampt. Onze Belgische jongens beginnen zondag al aan de strijd, Kroatië – Spanje staat voor maandag op de rol. Voor deze kwartfinale willen de Belgische wedkantoren gerust diep in de buidel tasten getuige de ferme pre-odds. Voorspel de match Kroatië – Spanje via VoetbalGokken.nl en maak de strafste deals!  

Zlatko Dalic: “Spanje is één van de lastigste tegenstanders”

Kroatië had het niet gemakkelijk in de groepsfase, maar wist wel tweede te worden in de poule. Nu mag de ploeg van bondscoach Zlatko Dalic zich gaan opmaken voor de match tegen Spanje en dat wordt volgens de Kroaat ook terug een zware klus. “Een van de lastigste tegenstanders wacht op ons. Maar we moeten het nemen zoals het is”, vertelt bondscoach Dalic aan de pers.

Kroatië wint de wedstrijd
6.40
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.70
Spanje wint de wedstrijd
1.60

“Het wordt ook voor Spanje niet eenvoudig”

Toch moet het volgens Dalic te doen zijn om Kroatië bij de laatste acht teams te krijgen. “We moeten ons goed voorbereiden, maar we hebben ook kwaliteit. Het zal ook niet eenvoudig zijn voor de Spanjaarden”, zegt de Kroaat die maandag hoopt op veel fans in Kopenhagen. Aangezien er heel wat Kroaten zijn die in Scandinavische landen wonen en de trip naar Denemarken voor velen te doen is. “Het is goed voor ons dat onze supporters er in Kopenhagen bij kunnen zijn”, aldus Dalic.

Luis Enrique: “Ons ontkurken tegen Kroatië”

De Spaanse ploeg valt nog wat tegen op het EK, maar volgens bondscoach Luis Enrique kan dat tegen Kroatië al heel anders worden. De Spanjaard vertrouwt erop, want volgens Enrique borrelt er wat. “We zijn als een fles cava die bijna ontkurkt wordt. Ik ben ervan overtuigd dat als we winnen van Kroatië, dat het dan het resultaat is van onze beste vorm”, zegt de Spaanse keuzeheer op de persconferentie.

“We moeten beter afwerken”

Volgens de oefenmeester van de Spaanse ploeg zijn er een aantal punten die verbeterd moeten worden om de Kroaten aan te kunnen. “We moeten beter afwerken”, stelt de bondscoach zijn punt van aandacht vast. “Wat is een garantie voor doelpunten? Creëer kansen. Hiervoor moet je veel goed doen en je moet proberen daar de focus op te leggen”, aldus bondscoach Enrique.

Statistieken

De winnaar van de match Kroatië – Spanje treft in de kwartfinale Frankrijk of Zwitserland aan. De laatste twee landen gaan maandagavond in de Arena Națională te Boekarest uitmaken welk elftal dat zal zijn. Mochten de Belgen tot de halve finale geraken dan zal het één van deze vier landen aantreffen.

Head 2 Head

Kroatië en Spanje troffen elkaar in de UEFA Nations League van 2018. De Kroaten versloegen de Spanjaarden met 3-2 in hun eigen land. Spanje bleek in de Spaanse plaats Elche over de beste papieren te beschikken: 6-0. Op het EK 2016 speelden de teams in dezelfde poule tegen elkaar. Ook toen was Kroatië de betere van de twee: 2-1.

Huidige vorm Kroatië

De Kroaten gooien nog geen hoge ogen op dit toernooi. De ploeg van bondscoach Dalic won voorbije dinsdag wel de laatste groepsmatch met 3-1 van Schotland. Tegen Tsjechië werden de punten gedeeld 1-1 en Engeland wist de Kroaten te verslaan met 1-0. De vier punten waren voldoende om tweede te worden in Groep D.

Huidige vorm Spanje

Spanje startte moeizaam in Groep E. Alle drie de speelrondes werden in Spanje gespeeld, maar daar wist la Selección maar weinig voordeel uit te halen. De eerste twee matches leverde twee punten op. Tegen groepswinnaar Zweden werd het 0-0 en tegen Polen 1-1. De laatste groepsmatch werd wel gewonnen en goed ook. Slowakije werd met 5-0 verslagen door het team van bondscoach Enrique. De Slowaken werden derde in de poule en hebben het EK reeds moeten verlaten.

Prognose

De bookmakers verwachten dat Spanje de sterkste tegenstander is van deze twee teams. Wij gaan mee met die verwachtingen en onze wedtip is dan ook 1-2 voor de Spaans ploeg. Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de pre-odds die de Belgische wedkantoren hanteren voor deze achtste finale match.

Quoteringen Kroatië – Spanje

De hoogste quoteringen in het 1X2 spelsysteem staan bij de online wedkantoren genoteerd bij een zege van Kroatië. De bookies keren x 6.40 keer uw inleg uit als de Kroaten winnen. Een overwinning van Spanje staat met een odd van x 1.60 keer uw speelbedrag een stuk lager ingeschaald.

Gaat u voor een gelijkspel? Dan loopt de quotering alweer een stuk hogerop. Gemiddeld ontvangt u x 3.70 keer uw speelbedrag terug als er binnen de reguliere speeltijd geen winnaar komt en pas na de extra tijd beslist wordt wie er doorstoot naar de kwartfinale.

De achtste finale van het EK 2021 Kroatië – Spanje wordt gespeeld op maandag 28 juni om 18:00 uur in het Parken Stadion te Kopenhagen. Verwacht u een klinkende zege van de Spaanse ploeg of weten de Kroaten door te gaan naar de kwartfinales van EURO2020? Bij een correcte voorspelling kunt u een pak euro’s verdienen! Doe u mee?


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN