Italië sluit EURO 2020 campagne af tegen Armenië

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 november 2019     3 REACTIES

Aanstaande maandag is het Stadion Renzo Barbera in Palermo het strijdtoneel voor de laatste EK kwalificatie wedstrijd van Italië. Heel veel staat er niet meer op het spel, want de Italianen zijn al zeker van deelname aan de eindronde van volgend jaar, maar het elftal van coach Roberto Mancini wil natuurlijk voor eigen publiek wel goed afsluiten. De bookmakers zien een Italiaans feestje wel zetten, maar uiteraard hoopt Armenië in alle euforie nog drie punten weg te snoepen van de Azzuri. Welke uitslag wordt het maandag? VoetbalGokken zet de odds op een rij.

Roberto Mancini: “Armenië vooral sterk in aanval”

Bondscoach Roberto Mancini kan in alle rust toeleven naar dit laatste kwalificatie duel. Zijn ploeg staat fier bovenaan en hoeft zelfs niet meer te vrezen voor de koppositie. Weinig druk dus voor Mancini, maar de gewezen topvoetballer is zelfs voor dit laatste duel strijdvaardig: “We kunnen niet denken dat we een gemakkelijk wedstrijd gaan spelen, want zoiets bestaat niet. De grootste kracht van Armenië ligt in de aanval, want ze hebben vier zeer goede spitsen met verschillende kenmerken. Dus daarvoor moeten we op onze hoede zijn.”

Italië wint de wedstrijd
1.21
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
7.72
Armenië wint de wedstrijd
13.58

Mancini wil dus kosten wat kost die ongeslagen status vasthouden: “Ons doel vanaf het begin was om ons zo snel mogelijk te kwalificeren. Dat is gelukt, nu willen we ook in stijl afsluiten. Armenië veranderden niet lang geleden van coach en hadden wat tijd nodig om zich aan te passen, dus worstelden in hun eerste wedstrijden, maar worden alleen maar sterker. Daarom moeten we heel voorzichtig zijn. Armenië staat niet voor niets vierde in de groep.”

Bondscoach Armenië: “Italië ook nu favoriet”

Voor Armenië valt er niks meer te rapen en is het een kwestie van strijden voor het vaderland, iets waar ze in Armenië overigens niet vies van zijn. De bondscoach Armen Gyulbudaghyants voorop: “Bij de loting zei ik al dat het Italiaanse nationale team de favoriet van onze groep is. Ondanks het feit dat de Italianen al geplaatst zijn, zullen ze ook in deze laatste wedstrijd sterk voor de dag willen komen. Ze misten afgelopen jaren meerdere eindtoernooien en met Mancini aan het roer is er een nieuwe generatie – dan waar we in 2014 tegen speelden – opgestaan en die zijn hongerig. We zullen diep moet gaan voor een resultaat, want Italië is ook nu de absolute favoriet.”

Statistieken

Italië pakte als enige land in deze EK kwalificatie reeks de volle buit: 27 punten uit negen wedstrijden. Winst maandag betekent dat ze zonder puntverlies naar EURO 2020 trekken. Armenië deed lange tijd mee om de tweede plaats, maar heeft nu zelfs zijn derde stek moeten afstaan aan Griekenland. De Grieken hebben elf punten, Armenië tien. Bij winst op Italië zou Armenië dus nog over de Grieken heen kunnen wippen. Maar ze zijn daarbij wel afhankelijk van de resultaten in de andere interlands.

Head 2 Head

Het duel in Armenië werd begin september afgewerkt en mondde uit in een 1-3 overwinning voor de Italiaanse squadra. Dat was al een pak beter dan de vorige uitslag, want toen eindigden de onderlinge strijd in 2-2. De eerste ontmoeting op de H2H lijstjes van de bookmakers is die uit 2012. Armenië moest toen ook het onderspit delven: Italië zegevierden met (jawel) 1-3!

Huidige vorm Italië

De Italiaanse ploeg lijkt maar niet te stoppen. Sinds 10 september 2018 verloor de ploeg geen enkele wedstrijd meer. Toen was Portugal te sterk in de Nations League. Vervolgens speelde het nog wel gelijk tegen Oekraïne (1-1) en Portugal (0-0), maar daarna volgt een indrukwekkende zegereeks. Maar liefst tien overwinningen behaalde de ploeg van Mancini. Door zege op Griekenland (3-0), Liechtenstein (0-5) en Bosnië Herzegovina (0-3) werd het EK-ticket veiliggesteld en kunnen de voetbalsupporters in Italië zich weer goed opmaken voor het EK voetbal in 2020!

Huidige vorm Armenië

Zoals gezegd deden de Armenen het lange tijd best aardig in de poule, maar de laatste drie duels leverden slechts één punt op en met een dergelijk track-record is plaatsing voor EURO 2020 snel verkeken. Breekpunt was de 1-1 uit bij Liechtenstein. Vervolgens werd er van directe concurrent Finland met 3-0 verloren en afgelopen weekend gingen de Armenen thuis ook onderuit tegen Griekenland waardoor ze zelfs hun derde plek in poule nog verspeelden.

Prognose

Onze voorspelling voor deze laatste poulewedstrijd van Italië is een 3-1 overwinning voor de ploeg van bondscoach Mancini. Uiteindelijk zal de klasse overwinnen, al verwachten we wel een getergd Armeens elftal dat zich nog eenmaal wil tonen. De druk is er bij Italië volledig af, dus daar zullen ze het moeilijk mee krijgen. Echter als het laatste fluitsignaal klinkt zal dat weer rechtgetrokken zijn. Onze wedtip Italië – Armenië 3-1. Andere uitslag in gedachten? Check onderstaande odds van voetbalgokken!

Quoteringen voor Italië – Armenië

De Belgische wedkantoren houden de laatste groepswedstrijden van de EK kwalificaties goed in de gaten. De quoteringen zijn dan ook weer smaakvol ingedeeld. De hoogste quotering vindt u bij winst van Armenië. Dat zal geen verrassing zijn, maar wel als de Armenen winnen. Dan wordt elke inleg hierop met x 13.58 keer de inleg torenhoog uitgekeerd. De odd voor een gelijkspel zal u met x 7.72 ook goed bevallen. Winst van de Italianen levert u als speler hierop x 1.21 keer de inleg op.

De EK kwalificatie wedstrijd Italië – Armenië wordt gespeel op maandag 18 november om 20:45 uur in het Renzo Barbera stadion te Palermo. Speel vandaag alvast mee via uw favoriete bookmaker en pak de hoogste odd voor de laatste kwalificatie wedstrijd van Groep J.


Reacties

belga
18 november 2019

Dit moet Italië toch gewoon kunnen winnen. Ik twijfel er niet over en gok bij de bookies op winst van Italië.

4 jaar geleden

hansd
18 november 2019

Wel een toffe odd voor een zege van Armenië ;)

4 jaar geleden

jupiler...
18 november 2019

Ik speel op een gelijkspel 0-0!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN