Italië en Oostenrijk strijden voor plekje in kwartfinale EURO2020

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
25 juni 2021     0 REACTIES

Deze zaterdag wordt op EURO2020  aangevangen met de achtste finales. Italië begint er die dag aan tegen Oostenrijk. In Wembley Stadium te Londen wordt bekend wie er door mag naar de laatste acht. Als België van Portugal wint, dan zal de Italië of Oostenrijk de volgende tegenstrever zijn van de Rode Duivels. Welke ploeg wordt het volgens u? Scoor de strafste odds en deals via VoetbalGokken.be!

Roberto Mancini: “Tegen Oostenrijk wordt al een finale”

Italië is als groepswinnaar de favoriet voor deze achtste finale tegen Oostenrijk. Bondscoach Roberto Martinez weet dat winnen van de Oostenrijkse ploeg gemakkelijk lijkt, maar niet evident zal zijn: “Het is gewoon een sterk land. Ik denk dat iedereen die tot dit punt komt geweldige teams zijn. We zullen ons beste spel moeten spelen; zoals we dat ook in de groepsfase hebben gedaan. Ook dat waren allemaal finales”, zegt de bondscoach van Italië in zijn voorbeschouwing.

Italië wint de wedstrijd
1.51
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.10
Oostenrijk wint de wedstrijd
7.10

“Ons spel blijven spelen”

De Italianen hebben naar eigen zeggen een goede voorbereiding gehad en volgend de bondscoach werpt dat nu zijn vruchten af. “Dan moeten we ook een trofee aan toevoegen om het buitengewoon te maken. We geloven dat we het heel goed kunnen doen op dit EK. We moeten gewoon proberen op dit pad verder te gaan, ons spel te spelen en ons voetbal. Dan zijn we op ons best”, zo bevestigt Mancini tot slot.

Franco Foda: “Er komt een tijd dat Italië verliest”

Oostenrijk heeft met Italië een zware tegenstander getroffen, maar volgens bondscoach Franco Foda waren alle tegenstanders dat vanaf nu geweest. “In deze fase van het toernooi zijn er geen makkelijke tegenstanders meer, dat weten we heel goed. Italië heeft in geen eeuwigheid meer verloren, maar er komt weer een tijd dat ze wedstrijden gaan verliezen”, zo waarschuwt de bondscoach van Oostenrijk in zijn bespiegeling vooraf.

“Het wordt zwaar in Londen”

De Oostenrijkers hopen dat dit natuurlijk komende zaterdag in het Wembley Stadion al het geval zal zijn. Oostenrijk won twee van de drie matches in Groep C wat volgens Foda al veel energie heeft gekost. “We moeten ons herstellen en gefocust blijven. Daarna zullen we er alles aan doen om te winnen in Londen. Het zal zwaar worden, maar het team is er klaar voor”, zo belooft de bondscoach van Oostenrijk aan het eind van zijn relaas.

Statistieken

België neemt het in de achtste finales op tegen Portugal en mochten de Rode Duivels zegevieren dan loopt het in de kwartfinale Italië of Oostenrijk tegen het lijf. De Italianen worden door hun al zeer lange ongeslagen reeks en de positie op de FIFA ranglijst als favoriet voor de eindstrijd gezien. Oostenrijk is dus de underdog van deze match.

Head 2 Head

De Italiaanse en Oostenrijkse ploegen spelen maar weinig tegen elkaar. De laatste keer is al dertien jaar geleden. In 2008 werd nog een oefenmatch ingepland die door een 2-2 gelijkspel geen winnaar kende. Op het WK van 1998 speelden beide landenteams wel ergens om. In de groepsfase van dat wereldkampioenschap voetbal wonnen de Italianen destijds met 2-1.

Huidige vorm Italië

Op de huidige vorm van de Italiaanse ploeg valt weinig af te dingen. De Italianen winnen niets voor niets de ene naar de andere match. Op dit EK werden Turkije en Zwitserland met 3-0 verslagen in Rome. De laatste groepswedstrijd was tegen Wales en ook die partij werd met 1-0 gewonnen door de geoliede machine van bondscoach Mancini.

Huidige vorm Oostenrijk

Oostenrijk won in de groepsfase met 3-1 van Noord-Macedonië en versloeg met 0-1 van Oekraïne. De ploeg van bondscoach Foda verloor met 2-0 van Nederland. Ook de oefenmatches voorafgaand aan het EK werden verloren. Tegen Engeland werd het 1-0 voor de Engelsen en het duel tegen Slowakije eindigde zoals het begon: 0-0.

Prognose

Het zal geen verrassing voor u zijn als ook wij voorspellen dat Italië wint. De ploeg van bondscoach Mancini doet het gewoon erg goed en daar kan volgens ons Oostenrijk niet tegen op. Onze wedtip is 3-0 voor de Italianen. Onderstaand odds-overzicht laat zien wat u dat kan opleveren bij de Belgische wedkantoren.

Quoteringen Italië – Oostenrijk

De hoogste beloning staat u te wachten als Oostenrijk deze zaterdag zegeviert. Er wordt gemiddeld x 7.10 keer uw inleg gehanteerd voor een stunt van de Oostenrijkers.

Een gelijkspel is bij de Belgische wedkantoren ook een pak euro’s waard. U kunt rekenen op een pre-match quotering van x 4.10 keer uw speelbedrag als er binnen de reguliere speeltijd nog geen winnaar is. Een overwinning van de Italianen wordt in het 1X2 spelsysteem op x 1.51 keer uw speelbedrag ingedeeld.

De achtste finale van het EK 2021 Italië – Oostenrijk wordt gespeeld op zaterdag 26 juni om 21:00 uur in het Wembley Stadion te Londen. Profiteert u mee van de straffe pre-odds die de Belgische wedkantoren voor u gereed hebben staan? Vul uw voorspelling(en) dan alvast in via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN