Hoge pre-odds bij oefenduel Zwitserland – USA

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
27 mei 2021     1 REACTIE

Mexico en IJsland gaan het deze zondag tegen elkaar opnemen in een vriendschappelijke match. De Mexicanen spelen volgende week de halve finale van de CONCACAF Nations League waar landen uit Noord- en Centraal-Amerika aan deelnemen. De IJslanders bereiden zich voor op een goed begin aan het tweede deel van de WK kwalificaties die na het EK terug worden herpakt. Op welk landenteam speelt u via VoetbalGokken.be?

Gerardo Daniel Martino: “We ontwikkelen een eigen identiek”

Mexico staat in de halve finale van de CONCACAF Nations League. Volgende week wordt de halve eindstrijd tegen Costa Rico gespeeld, maar eerst staat de oefenmatch tegen IJsland op het programma van bondscoach Gerardo Daniel Martino en zijn team. “We beginnen een echte identiteit te ontwikkelen van hoe we willen spelen, ongeacht tegen wie we het op nemen”, blikt de bondscoach vooruit naar de matches die komen.

“Jonge spelers kunnen hun stempel op het spel drukken”

Het was voor de bondscoach niet moeilijk om een selectie te maken. “Er zijn goede aanvallende spelers voor Mexico. Er zijn een paar spelers waarvan ik denk dat als ze in goede vorm zijn. Het is een luxe om deze jonge spelers te hebben die hun stempel op het spel kunnen drukken. Die spelers zullen in de toekomst waarde vertegenwoordigen en dat zullen ze zondag op het veld tegen IJsland ook laten zien”, benadrukt de Argentijnse bondscoach van Mexico.

Arnar Viðarsson: “Mexico is belangrijke match voor ons”

Het IJslandse voetbalteam heeft een lastige periode achter de rug, maar hoopt met de nieuwe bondscoach Arnar Viðarsson op betere tijden. De nieuwe keuzeheer van IJsland gelooft er zelf wel in. De bondscoach ziet de match tegen Mexico dan ook als een graadmeter voor zijn team. “Dit is een heel belangrijke match voor ons, omdat we in de eerste plaats proberen ons team te ontwikkelen”, zegt Viðarsson.

“Dit project is geweldige kans voor ons”

De bondscoach voert vooral wat wijzigingen door in het team dat komend jaar aan het WK 2022 in Qatar wil deelnemen. “De nationale ploeg maakt een normale en specifieke ontwikkeling door. Ons team is de afgelopen tien jaar weinig veranderd en de spelers zijn absoluut fantastisch geweest. De vernieuwing van het team is klein geweest en we zien dit project als een geweldig kans voor ons om oudere en meer ervaren spelers op te stellen met jongere en meer onervaren mannen. Dat kunnen wij tegen Mexico prima uitproberen”, aldus bondscoach Viðarsson.

Statistieken

Mexico speelt op vrijdag 4 juni de halve finale van de CONCACAF Nations League tegen Costa Rica. Dit toernooi is net als onze UEFA Nations League nieuw en er is nog niet eerder een landenteam geweest die de finale won. Mexico kan geschiedenis schrijven als het wint van de Costa Ricanen en doorstoot naar de finale tegen Honduras of USA.

IJsland moet het EK aan zich voorbij laten gaan doordat het land zich niet wist te kwalificeren. Ook met de WK kwalificaties zit het de IJslanders niet mee. Na het duel tegen Mexico speelt de ploeg van bondscoach Viðarsson nog uit tegen de Faeröer Eilanden en Polen, om vervolgens na het EK het altijd lastige Roemenië te treffen in de WK kwalificatiecyclus.

Head 2 Head

Mexico en IJsland speelden voor het laatst op 24 maart 2018 tegen elkaar. Deze vriendschappelijke match werd met 3-0 gewonnen door de Mexicanen. In 2017 werd een vriendschappelijke wedstrijd tussen beide landen ook al afgefloten bij een 1-0 stand voor Mexico. In 2010 en 2003 speelden de landen gelijk tegen elkaar. Beide oefenmatches werden 0-0.

Huidige vorm Mexico

Op 30 maart dit jaar speelde Mexico een vriendschappelijke match tegen Costa Rica dat volgende week de tegenstander zal zijn in de halve finale van de Nations League. Mexico won toen met 0-1 van Costa Rica. Drie dagen voor de ontmoeting met de Costa Ricanen werd er nog verloren van Wales 1-0. Eind voorbije jaar werd het 0-2 tegen Japen. Ook dit was een vriendschappelijk duel.

Huidige vorm IJsland

IJsland doet niet mee aan het EK en dat was de reden dat bondscoach Erik Hamrén opstapte en plaatst maakte voor de nieuwbakken bondscoach Viðarsson. Onder zijn hoede gingen ook enkele matches verloren, maar de laatste WK kwalificatiematch werd gewonnen. Al was het tegen het kleine Liechtenstein, IJsland won met 1-4.

Prognose

Mexico heeft volgens ons de beste papieren om deze vriendschappelijke partij te winnen. Onze wedtip is 3-1 voor de Mexicanen. Bent u hier ook van overtuigd of heeft u een andere uitslag in gedachten? In onderstaand odds-overzicht krijgt u alvast een beeld van de gemiddelde pre-odds die voor deze interlandmatch worden gehanteerd.

Quoteringen Mexico – IJsland

De Belgische wedkantoren hebben de quoteringen het hoogst ingeschaald bij een zege van IJsland. Winnen de IJslanders, dan staat er een quotering van x 5.50 keer uw inleg op u te wachten.

De pre-odds voor een zege van Mexico staat op x 1.73 uw inleg ingedeeld. Nog hogere odds kunt u verwachten bij een gelijkspel. In het 1X2 spelsysteem wordt gemiddeld x 3.30 uw inleg uitgekeerd als zowel Mexico en als IJsland deze match niet winnen.

De oefenmatch Mexico – IJsland wordt gespeeld op zondag 30 mei om 03:00 uur (Belgische tijd) in het AT&T Stadion te Arlington (Verenigde Staten). Bent u zelfzeker van een Mexicaanse zege of keren de tijden bij de IJslanders echt en staan zij toe? Voor de hoogste odds en de beste deals voor elke oefenmatch rondom het EK 2021 zit u goed bij VoetbalGokken.be!


Reacties

voetbal...
31 mei 2021

Twee goals van Lozano!!!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN