Hoge pre-odds bij EK oefenmatch: Duitsland – Denemarken

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 juni 2021     2 REACTIES

Denemarken is één van de tegenstander in de EK poule van België en bereidt zich deze week voor met een oefenmatch tegen Duitsland en Bosnië en Herzegovina. Deze woensdag starten de Denen hun oefencampagne tegen de Duitse formatie die altijd lastig te verslaan zijn. De match wordt gehouden in het Oostenrijkse Tivoli Stadion te Tirol. Zijn de Denen opgewassen tegen de Duitsers? Voorspel deze oefenmatch via VoetbalGokken.be en win de strafste pre-odds.

Joachim Löw: “Oefenmatch Denemarken goede start voorbereiding EK”

Duitsland heeft deze week met Denemarken en Letland twee oefenmatches op het programma staan. De Duitse ploeg kwam begin van de week aan in het trainingskamp in Oostenrijk om zich klaar te maken voor de eerste oefenwedstrijd van deze week. Bondscoach Joachim Löw heeft er goesting in. “Iedereen kwam met veel plezier aan. Je voelt een grote motivatie en anticipatie. We zijn begonnen met een kleine introductie en daarna gaan we keihard trainen voor de oefenmatches tegen Denemarken en Letland zodat we een goede start op het EK kunnen maken”, zo zegt de bondscoach die na het Europese toernooi stopt als keuzeheer van Die Mannschaft.

Duitsland wint de wedstrijd
2.09
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.25
Denemarken wint de wedstrijd
3.40

“Geen risico’s in oefenmatches”

Löw hoopt al zijn spelers fit en fris aan de start van het EK te krijgen. “In de eerste opleiding wil je geen blessure riskeren in de oefenmatches. Maar we zullen ons intensief voorbereiden. Vanuit mijn ervaring is het ook belangrijk voor succes om een goede teamspirit te hebben”, zo overtuigt de bondscoach van Duitsland.

Kasper Hjulmand: “Fantastisch dat we EK spelen”

Denemarken begint het EK op 12 juni tegen Finland. Op 17 juni zullen De Rode Duivels tegen de Denen spelen. Bondscoach Kasper Hjulmand bereidt zijn team voor met een oefenmatch tegen Duitsland en Bosnië en Herzegovina. “Het is al fantastisch dat wij meedoen aan het EK. Daar willen wij van genieten en vol voor gaan”, zet de Deense keuzeheer.

“Spelers hebben vertrouwen en zijn hongerig”

Veel Deense spelers hebben met hun club dit seizoen prijzen gewonnen en dat ziet de Deense bondscoach als een groot voordeel richting het EK. “Dat betekent veel voor de spelers. Ze komen binnen met een geloof in dingen en hebben honger aar meer, want als je eenmaal iets hebt gewonnen, wil je nog meer winnen. Dit zorgt voor een ongelooflijk goede balans en nadat we net bij elkaar zijn gekomen, stellen we onze nieuwe doelen”, zegt Hjulmand in de aanloop naar de oefenmatch tegen de Duitsers.

Statistieken

Op het EK van 2012 en 2016 wisten de Duitsers tot de halve finales te geraken. In 2012 verloor Die Mannschaft in de eindstrijd met 1-2 van Italië. In 2016 bleek Frankrijk net een maatje te groot te zijn voor de Duitsers: 0-2. In 1996 werden de Duitsers wel Europees Kampioen.

Denemarken wist zich als tweede in Groep D van de EK kwalificaties te plaatsen voor het Europees kampioenschap. De jongste keer dat Denemarken deelnam aan een EK was in 2012. Het team uit Denemarken strandde destijds al in de groepsfase en wist zich vervolgens voor het EK van 2016 niet te plaatsen.

Head 2 Head

Duitsland en Denemarken bekampten in 2017 een oefenmatch tegen elkaar ter voorbereiding op het WK van 2018. Beide landen wisten niet te zegevieren 1-1. Op het EK van 2012 waren de teams samen ingedeeld in Groep B. Denemarken verloor toen met 1-2 van de Duitse formatie.

Huidige vorm Duitsland

De Duitse ploeg kwam op 31 maart dit jaar voor het laatst bij elkaar voor een WK kwalificatiematch tegen Noord-Macedonië. De ploeg van bondscoach Löw verloor met 1-2 van de Noord-Macedoniërs.  Drie dagen daarvoor werd al nipt gewonnen van Roemenië 0-1. Eerder die maand werd er met 3-0 gewonnen van IJsland.

Huidige vorm Denemarken

Denemarken speelde de laatste match tegen Oostenrijk. In het Ernst Happel Stadion te Wenen wisten de Denen de WK kwalificatiematch met 0-4 te zegevieren van de Oostenrijkers. Ook Moldavië kreeg er in het Deense Herning flink van langs. De Moldaviërs werden met 8-0 verslagen. De eerste match van maart was tegen Israël dat ook met 0-2 werd overmeesterd door het team van bondscoach Hjulmand.

Prognose

Het lijkt er haast op dat Denemarken beter in vorm is dan Duitsland. Toch voorspellen wij een zege van Die Mannschaft. Onze wedtip is 2-1 voor de Duitse ploeg. In onderstaand odds-overzicht vindt u een indicatie van de gemiddelde pre-odds die de Belgische wedkantoren hanteren voor deze oefenmatch van Duitsland – Denemarken.

Quoteringen Duitsland – Denemarken

De pre-odds zijn straf ingeschaald in het 1X2 spelsysteem van de bookmakers. De hoogste odd van deze match kunt u verwachten bij een zege van Denemarken. Gemiddeld staat er een beloning van x 3.40 keer uw inleg voor u klaar als de Denen zegevieren.

Een gelijkspel is voor de bookies ook de moeite waard om de pre-odds hoog op te schroeven. Uw speelbedrag wordt x 3.25 keer meer waard als u voorafgaand aan de match op een gelijkspel inzetten en dit ook echt gaat gebeuren. Ook de quotering voor een overwinning van Duitsland wordt met x 2.09 keer uw speelbedrag erg hoog ingedeeld.

De EK oefenmatch Duitsland – Denemarken wordt gespeeld op woensdag 2 juni om 21:00 uur in het Tivoli Stadion te Innsbruck Oostenrijk. Laten de Denen een sterke indruk achter door te zegevieren van Duitsland? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en ontvang de hoogste beloningen van de Belgische wedkantoren.


Reacties

goktopper
1 juni 2021

Ik ben zeer benieuwd hoe de Denen het gaan doe. Ik gok dat ze gelijkspelen tegen Duitsland.

3 jaar geleden

bobgok
2 juni 2021

Gespeeld op winst van de Duitsers

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN